Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Sziasztok kb 100% hogy rossz topicba írok, csak hát nem találtam megfelelőt. Kérlek segítsetek a fiamnak kellenne egy olasz oldalra regisztrálnia hogy anyagokat gyűjtsön a tanulmányaihoz. Viszont csak .it végüt fogad el. Kérdésem az lenne hol tudok ilyen olasz e-mailt regelni. Soha nem használná később, csak erre a pár hónapra kellenne. Kérlek segítsetek mert már kivagyok.😁
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz Intruder2k5 #88128 üzenetére
Köszi, na ezt is megtudtam már
-
aram01
nagyúr
sziasztok felteszem így pár év után a kérdést, most aki házigazda az tulaj vagy csak szerkesztő? Láttam 1 évest is meg tizent is. A többiek bevásárolják magukat? Én azt hittem hogy Bog meg Kalandor a tulaj.
-
-
aram01
nagyúr
Sràcok van egy 240GB-os ocz vertex3 SSD-m,külső hàzban. Ràdugtam ma a gépre érzékeli de nem jelenít meg meghajtót. Ez már nyalóka? Vagy még menthető? Sok cuccot van rajta, meg az SSD is jo lenne még. Sajnos màr nem Garis.
-
aram01
nagyúr
válasz rantottsajt #87838 üzenetére
wifin ne várj annyit mint kábelen, max a felét
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
sziasztok
szerintetek érdemes megvenni ezt az elosztót? [link] konkrétan ezt, nem másikat. ha igen miért? ha nem miért?
KöszönömIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
törölhető az új hardveraprón a piros pont vagy a fekete? ha igen van valami leírás vagy nyilatkozat róla?
kösziIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
direkt nem tároltam el, a "pénzes" jelszavakat nem tárolom. direkt mindennek külön jelszót adok meg de ez az istenért sem jut eszembe, pedig múlthéten még beléptem, csak a saját gépemen szoktam belépni ide is meg a netbankba is.
-
aram01
nagyúr
sziasztok elfelejtettem az pay pal jelszavam de még a biztonsági kérdést is, tényleg van olyan progi ami kilistázza txt-ben a gépemen lévő kódjaim? Ha ingyenes és legális, meg persze nem spammeli tele a gépem. tudnátok mondani ilyen progit?
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
srácok van 1x pcie átalakitó sima pci-ra? egy hangkártyának kéne a slot
-
aram01
nagyúr
sziasztok egy kérdés:
van egy mechanikus időkapcsoló ilyesmi:
kérdésem a következő lenne, az üzemeltetni kívánt órák számát akkor érem el ha kihúzom, vagy betolom az adott részt?(állandóan ugyanabban a napszakban használnám)
köszi előre isIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz #65675776 #78906 üzenetére
Várj, elértettél. Én egy 220-as hosszabbítóra gondoltam kb 2,5m-re csak "slim" lenne mint pl az usb hosszabbító, igy elég lenne egy "univerzális" madzag minden fogyasztóra.Remélem így már jobban érthető mit szeretnék
-
aram01
nagyúr
srácok nem tudom hol feltenni a kérdésem, hát felteszem itt:
A tv-m a falon van, a gépem kábelei összevissza lógnak. Neki állnék rendszerezni őket, csak az a gáz hogy némely kábel rövid ahhoz hogy betudnám csatornázni. Kérdésem a következő, nincs olyan tápkábel hosszbitó mint mondjuk az usb kábelnél?
KösziIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest