- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Melyik topicba kell írni ha a HA-s értékelés elakad?
A vevő kezdeményezte az értékelést de nem kaptam értesítést róla. A hirdetés azóta már archiválódott.
Elég csak a vevőnek jelezni vagy nekem is kell oda írni mint eladó?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
tag
Jelented a hirdetést és leírod hogy értékelést szeretnél, mert elakadt. De legtöbbször az értesítő e-mail kimegy róla, csak a privát üzenet nem érkezik meg. Ha be van állítva az e-mail címed, abban meg kell találnod amit küldtek és onnan elvileg el tudod indítani az értékelést. Huh, remélem ez érthető volt
-
Met
nagyúr
flymi Az nem jó mert a régi rendszer, sokan nem is tudják hogy létezik és csak itt nézik az értékeléseket.
gee84 Meg szoktam kapni a privátot és a mailt is, most egyik sem jött, úgy tudom a vevőnek kell kezdeményezni. De most jelentettem, hogy értékelném mint vevőt, hátha...
szerk.: Már meg is jött az értesítés
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
flymi
addikt
Érdekes... Én is jelentettem már egyszer, hogy nem kaptam, de utána nem történt semmi. Úgyhogy a fentebb linkelt helyre ment a piros pont kérés. Na mindegy, legalább sikerült neked.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
tag
-
flymi
addikt
Én néhány hirdetéshez nem tudok írni. Privát üzenet eddig még mindig megérkezett (vagy nem tudok róla, hogy érkezett).
Ezt írja ki: "A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!"[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Simi37
őstag
Bazz ezt nem hiszem el... Vettem egy másik USB hubot és arra is kékhalálozik...tök jól megy minden amíg nem kell újraindítani de a winfos valamiért olyan drivert szed le amivel tökön szúrja magát Most mit csináljak?
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Azt hogy tudom megcsinálni hogy a TV-t HDMI-vel összekötöm s a gépről áthúzom mondjuk balra a filmet s megjelenik a TV-n,de addig a gépen tudok mást csinálni.
Vidi kari: GTX 750 Ti
Oprendszer: Win7 64 bit UltimateNyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Armahun
addikt
válasz Potyka03 #93811 üzenetére
Pont így ahogy írtad.
Rádugod a kábelt, jobb klikk az asztalon és a képernyő beállításokban arra az oldalra húzod az ablakokat ahogy az elrendezést szeretnéd.
Utána csak simán áthúzod a lejátszó ablakot.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
harcikoca
senior tag
win10et mivel szokás aktiválni?
AMD+Ati powee'R
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Egy regi hazba kellene beepitenem egy uj alkatreszekbol allo konfigot. Ugye masok az elnevezesek, tobb a folos kabel a gephazon. Van itt nekem mb sw, hdd led, reset, ground, 5v -d, +d. Ezekbol melyik micsoda? Elore is koszi a valaszokat.
-
mezis
félisten
-
spiritex
veterán
Sziasztok! Az mit jelent és miért van, hogy úgy mutatja a FB, mintha unokaöcsém Like-olta volna egy totál idegen ember megosztását, amit természetesen nem tett? Eltelt 10 perc, és az oldalsávban megjelenő Like már egy másik -szintén totál idegen- ember postjának Like-olását mutatta a részéről, amit szintén nem tett...
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
STC Speed
őstag
BUÉK!
És egy nem s.o.s kérdésem lenne!
Van egy 10 éves laptopom (1,6 celeron,integrált vga) Win7 et felteszem,1-2 hétig jó,utána nagyon belassul sajnos.
Ultimate edition....home editionnal,vagy mivel probáljam meg? -
Borisz76
veterán
válasz STC Speed #93825 üzenetére
Win7 Ultimate tökéletes.
x86-os rendszer ha 4 giga vagy kevesebb memória van a gépben.
x64-es rendszer ha több mint 4 giga van benne.És igen egy SSD csodákra képes sebesség terén...nem csak a boot idő lesz rövidebb hanem a programok indítása is.
BÚÉK.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Ha van egy weblap címem,de már nem elérhető...akkor a tárolt verzió megjelenítésére hogy tudom rávenni a böngészőt?
köszönöm!
Boldog új évet
-
Shingen
addikt
Boldog Új Évet!
風林火山
-
törölt tag
válasz djyuri #93829 üzenetére
A kérdés jó.
Alapban https://archive.org/web/ ez megfelelne, de mivel loginhoz kötött tartalom kérdéses az indexelése.
De egy próbát megér. Sok fórum enged be robotokat. -
djyuri
őstag
válasz #33253120 #93831 üzenetére
Szia
Régen nyílt volt volt a tartalom,ezért nem értem a login dolgot. Sose kellett ott olvasáshoz bejelentkezni...Ráadásul ez még a régi forum,amire nem is voltam regisztrálva. Az újra pedig hiába...akkor se enged tovább. De akkor megnyugodtam,hogy mást se engednek tovább ezek a tárolós oldalak
-
Met
nagyúr
Bank váltáshoz kellene valami online kalkulátor.
A bankracio-t és a bankmonitor-t néztem. Az elsőn nem lehet kiválasztani jelenlegi számlának a BB bankot az utolsón ki lehet de elég sz@rocska az oldal.Ki hogy tájékozódott?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Surda-
őstag
Haveromnak van egy ősrégi gépe Xp-vel és valami kőkorszaki monitorral.
Most kapott egy LG Flatron M1921a monitort,de ha összeköti a géppel azt írja ki,hogy energiatakarékos mód...
Ugye valószínűleg a felbontással van problémája a videokártyájának, át kéne állítani 1280x1024 -re,de az ősrégi monitoron ezt valószínűleg nem fogja engedni.
AUTO és SOURCE gombok nincsenek.
Hogy állítsam át ?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Szabó0922
tag
B.U.É.K mindenkinek!
-
sixpack89
tag
Bocsi ez lehet kicsit off lesz.
de annyi féle sport van neten,meg régi felvétel. régen eurosporton szoktam nézni síugrást még ifjabb knézy jenő kommentálta.
2005-ös planicai verseny érdekelne.. bár lehet Magyarországon nem volt akkora nézettsége,hogy bárki is felvette volna. Ha bárki tud erről infot lécci írjon köszi.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz Surda- #93838 üzenetére
Az ősmonitorral állíts be 800 x 600-at. Ha nem tudná kiolvasni a monitor vezérlő az új monitor paramétereit, akkor is lesz kép csak igen csúnya. Arra jó lesz, hogy beállítsd a natív felbontást.
Ha "No signal" vagy valami hasonló üzenet van, akkor a monitor menüjében kell matatni, több bemenete lehet és kiválasztani azt, amelyik csatlakozik a PC-hez.
mezis
-
ggg666
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, excel 2016-ban lehetséges a szókezdő nagybetűk, vagy teljes nagybetűs szavakra való átállítás, mert sehol sem találom.
Már meglévő szöveget kellene újraformázni.
-
mefistofeles
addikt
Skacok!
Baromira nem értek ezekhez az androidos kütyükhöz.....
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha a fiam tablet gépét alapállapotba állítok (ami ugye lepucol mindent) akkor egy az áruházban vásárolt játékot újra fel tudok telepíteni?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
spiritex
veterán
válasz mefistofeles #93846 üzenetére
Természetesen, csak mindenképpen ugyanazt a gmail fiókot add meg a Play áruháznak, mint amikor megvásároltad a játékot.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
varmi2
nagyúr
Ha megvásároltál egy appot a google playen, az a google-os felhasználóhoz van kötve, n3m a géphez, amin először megvetted. Akár több gépen is fent lehet, ha egy a felhasználó van.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
törölt tag
Ha tudod a rajta lévő android (gmail) fiók címét és jelszavát akkor igen. De játéktól/alkalmazástól függően lehet elvesznek a beállítások/játékállások.
Ami egyszer a fiókhoz lett társítva, az utána elérhető lesz mindig. -
mefistofeles
addikt
Köszi srácok a gyors választ!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest