Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Dzsekó #134134 üzenetére

    :F

    Egyébként beállítható a Windows 11-nél is többféle módon az alapértelmezett programok, meg ugye még csak 21H2-nél tart és még idén érkezik a 22H2 újabb fejlesztésekkel, vagyis nyilván nem a mostani a végleges állapot.
    Ez az "elkezdték kipakolni a régebbi hardverek drivereit" max. olyan értelemben reális, hogy akármilyen régi, muzeális vackot nyilván nem támogatnak örökké. De amúgy meg működhet akár régebbi PC-ken is az új verzió gond nélkül, pl. nemrég egy majd 10 éves laptopon 21H2 verziót próbálva szépen megtalálta és letöltötte + telepítette a Windows Update a szükséges alap drivereket, + ugye az újabb verzióknál van amit már a választható frissítéseknél kell keresni, + pl. a Windows 11 trükközéssel akár nem támogatott PC-re is telepíthető és nem feltétlen kell újat venni, stb.. ;)
    A "nem mindig az újabb a jobb" addig még oké is lehet, hogy nem feltétlen kell mindig egyből a legújabb verzióra váltani, pl. a Windows 10-et is 2025-ig lehet még használni és nem feltétlen kötelező most azonnal Windows 11-re váltani, meg egy-egy alverzióra sem feltétlen kell azonnal. Viszont mivel pl. a Windows 10-nél az alap frissítési csatornán 18/30 hónap a támogatási idő kiadástól és tavaszi/őszi verziótól függően, ezért egy-egy verzió max. addig használható biztonsági és egyéb javításokkal, ellenben ha végét ér a támogatása, akkor a további aktív támogatáshoz értelemszerűen upgrade-elni kell egy újabb (pl. 21H2) verzióra, mert a már nem támogatott Windows-verzió (pl. 1803) további tartós használata mellett nem nagyon maradnak észérvek. :B + Ott van az is, hogy bizonyos spéci javítások, fejlesztések eleve csak az újabb verziókba kerülnek bele és már csak azok miatt is érdemes, javasolt időnként upgrade-elni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák