Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
operator10
senior tag
válasz Aranygyerek #2999 üzenetére
Magyarul ha nem spriccel elötte a doki, attól még nagy valószínűséggel nem hal meg otthon orák mulva a delikvens?
"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz operator10 #2990 üzenetére
Nem megy olyan könnyen.Az egyébb embóliák sokkal gyakoribbak.Vérrög,zsír.A búvároknál van az un.kesszon betegség,ahol a nyomás hírtelen csökkenése miatt a vérben oldott gázok felszabadulnak(hasonló a szódához)
-
Khaal
őstag
Alaplap vásárlás előtt állok, szerintetek melyik jobb? Nforce2 vagy KT400? Ár és szolgáltatások terén egykutya a két lap, lényegében csak a chipset különbözik.
-
Thrawn
félisten
válasz ***ANDRÁS*** #2994 üzenetére
Fel.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
operator10
senior tag
válasz ***ANDRÁS*** #2992 üzenetére
"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz operator10 #2989 üzenetére
GOTHIC 3 FULLON
2 gigánál kiírja, kevés a memó.
kilép a gameből.
Meg a jővőre nézve is jó, ha van 4 giga
vista meg alapból 600-700 megát megzabál keményen -
DSG
tag
nem tud vki a kérdésemre válaszolni ?
-
operator10
senior tag
válasz Aranygyerek #2988 üzenetére
Nem fogok. valami olyasmit hallottam, hogy nagyon minimális levegő ha "bekerül" tüdőemboliát okoz!?
-
operator10
senior tag
válasz ***ANDRÁS*** #2984 üzenetére
egyébkét puszta kíváncsiságbol kérdem, mihez kell 4g ram manapság
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz operator10 #2981 üzenetére
A fecskendőt légteleníteni kell,azonban csak a nagyon bénák fröcskölnek,vagy a filmekben ,esetleg lazaságból.Azonnali halált semmikép nem okoz ennyi levegő,ha perifériás vénába adják,artériában már azért okozhat gondot az adott végtagon.
Azért ne kisérletezz otthon a családon -
Thrawn
félisten
válasz ***ANDRÁS*** #2983 üzenetére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
operator10
senior tag
Xp? Mintha halottam volna valami 4gigás határról anno, hogy nem kezeli, vagy valami ilyesmi talán
-
DSG
tag
64 bites Vista felismeri a 4 gigát. én nem értek naon hozzá de szomszédnak ugyanez volt. 32 bites VIsta+XP csak 3.25 gigát jelzett neki.feltette a 64 bites VIstát és működött!
-
***ANDRÁS***
aktív tag
kép róla:[link]
felrakom a vistát, hogy ott is ezt az értéket jelzi-e ki
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Üdv mindenkinek!
lenne egy igen érdekes kérdésem:
pontosan leírva: 2x1 giga memom mellé sikerült beszereznem meg 2x1-et
minden ok, indításkor kijelzi a 4 gigát, winhulladék is betöltödik, de ott az everest 3,25 gigát jelez ki, valamint a vezérlőpult, rendszer alatt is. Érdekes hiba, vagymi. 4 giga helyett.nem tuningolok egyáltalán, minden alapon van.
ha 3 modul van bent, akkor 3 giga a windowsban is.valami ötlet? segítség?
valaki találkozott ilyen hibával? -
DSG
tag
Sziasztok!
Most vettem egy Razer Deathadder egeret...és azt szeretném kérni hogy vki leírná nekem pontosan,szépen,érthetően hogy kell feltelepíteni hozzá a drivereket+a firmwaret?? Mer halottam ha nem jól akkor elromlik az egér. THX! Valaki olyan aki ért hozzá és van ilyen egere! -
operator10
senior tag
Tényleg igaz az hogy injekcionál azért spriccelnek ki elötte egy picit, hogy ne maradjon a fecskendőben levegő? mert az az erekbe jutva azonnali halált okoz?Mármint a bent maradt levegő!Sosem hallottam még erről
-
Agostino
addikt
Üdv.
A következő a problémám. Van egy avi-m, amibe bele van égetve az angol felirat. Több rippelőprogit is néztem amivel kiszedhetem az időzítést, de valamiért egyik sem hajlandó működni. Az egyik azt mondja, hogy "Invalid floating point operation", a másik azt mondja "Error in frameopen". Fogalmam sincsen mi lehet a gond, minden videót lejátszik amúgy a gép, virtual dub is megnyit mindent. Eddig a googlet túrtam, de ott is csak a panaszokkal találkoztam, megoldással egy szállal sem. :-\
Mod: nem az adott avival lehet, mert egyik sem akar megnyitni semmiféle avit sem.
Mod: 2981 - asszem igen.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, az a kérdésem, hogy milyen programmal tudok avi-t rögzíteni, játék közben azt ahogy játszok. Például fifa 08 ban elmentettem érdekes visszajátszásokat( alabda átmegy a kapufán stb) és ezeket a visszajátsdzásokat szeretném valahogy "felvenni" avi-ban screenshot jelleggel. Más játékoknbál is biztos hasznos lenne rögzíteni néhány bugot, szóval aki tudja ezt milyen progival lehet az kérem segítsen
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
JohnnyX
őstag
Vista rendszer.
Ujrainditottam a gepet, es most ez fogad:"Invalid or damaged bootable partition"
Most mi a nyavajat csinaljak?
Vista telepito lemezevel meg lehet javitani?_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Az mp3 ikonja bsplayer viszont ha rányomok WMP-be játzsa le.Hogyan tudnám az ikonját is windows media player-re állítani? -
gban
veterán
Kapsz egy újat, vagy megjavítják, de az is lehet hogy megvonják a gart, nem rendeltetésszerű használat, beázás, stb. miatt, amennyiben ez történt.
Igaz, nem tudjuk miről van szó.
Miért gondolod hogy kérhetsz bármi mást?
A garancia nem arról szól, hanem hogy ha elromlik, akkor megoldják, hogy ismét jó legyen, így vagy úgy.Postázást nem vállalok.
-
Romeo23
tag
Sziasztok!
Amikor a számítógépet nem használom, és energiagazdaságosabb módba kapcsol, akkor az USB portok tápellátását is kikapcsolja? Ha igen, hogy lehet kikapcsolni?Project Torque nickem: PeArp80
-
rii
nagyúr
helo
ha bevittem valamit gar-ba (20.000,-) és a boltos srác is látta, hogy elsz@ródott, és toábbküldte, akkor mi lesz a várahtó eredmény?
le lehet _talán_ vásárolni majd?
csak mer'nem kell ujra az, amit bevittempiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
tupacamaru
veterán
Próbáld meg ezt: [link]
#2962 Brett apó: Én a VirtualDub-bal csinálnám.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok!
Youtobe-ról milyen progival tudok videókat menteni?
Kösz
-
Brett apó
tag
Tévéből vettem föl aviban,de sajnos elég nagy lett a mérete(4gb) van valami konvertáló vagy akármilyen program amivel kisebb méretre lehetne alakítani??
http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
JohnnyX
őstag
Surgosen kellene ennek a nemet szonak a jelentese:
tischabf"a"lle
Idezojelek kozott levo a betun ket darab pont van.
Altalanosban tanitottak nemetet, de erre a szora nem emlexem, a valaszt elore is koszonom,
privatba kernem!_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Chili7
őstag
válasz old gray #2957 üzenetére
Így működik az user keresés!
-
old gray
addikt
Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de hátha tudtok segíteni:
Hogyan tudok mail cím alapján egy felhasználó adatlapját megtalálni?
Ill. hogyan tudok egy adott topicban egy adott nevű user hozzászólásait megkeresni? mert az fuser=xyz nem működik....Fontos lenne!!!!
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
AtHoS
nagyúr
válasz Dilikutya #2925 üzenetére
Akkor folyamatosan csúszik az fps eltérés miatt. Az idx-ben szerintem is csak a feliratok beléptetési ideje van. Az eltűnési meg lehet valami szabványon alapulhat, bár ez csak találgatás.
A SubResync-ben pedig úgy tudod módosítani az időt, hogy rákattintasz a módosítani kívánt időre a Time oszlopban, majd kb. minimum 0.5sec elteltével már a második kattintásra szerkeszthetővé válik. Duplaklikkre nem működik, viszont egy már előzőleg kijelöltre bármikor rákattintva a szerkesztési fázisra lép. Az időponton jobbklikkel lehet az eredeti érték és a módosított között váltogatni ill. az idősor elején lévő jelre szintén jobb egérrel kattintva megváltozik a jel. Erre mondjuk ötletem sincs, hogy mi a funkciója
read-only mode on the forum
-
ádyz
addikt
Üdvözlet!
ez [link] tényleg azt tudja, amit irnak róla?
mod.:az melyik csatlakozó, amit a vinyókra, írókra csatlakoztatunk?anya vagy apa molex?előre is köszike!
[ Szerkesztve ]
-
ttower
aktív tag
hy all
mit takar a bérelt vonal?It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
föccer
nagyúr
Egy próbát megér, bár nem vagyok benne biztos, hogy automatikusan újracsatlakozik a szerverhez, ha az ledobott.... Szerintem a paracsnok se lesz jobb, mint az egyéb letöltésvezérlől
üdv.: föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz vazimódó #2949 üzenetére
Nézd meg, hogy a shutdown.exe fájl a windows\system32\ mappában 20480 byte-e. Ha nem, akkor lehet hogy ezt vágta tönkre valami.
Másik ellenörzése, hogy ha elindítod ezt az exe-t, akkor is újraindul, vagy akkor leáll rendesen?
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
vazimódó
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
A gond az hogy ha xp prof leállítás gombra nyomok akkor nem leáll hanem újraindul a gép és sajna kézzel kell kinyomnom a gépet más nem segít.
Eddig minden rendben volt,simán ki tudtam win alól kapcsolni. Lehet valami vírustól kezdett el rakoncátlankodni? Talált egy trójait a Kaspersky le is irtottam,de ugyanúgy nem tudom win alól kikapcslni a masinát.
Ötlet?
Köszi előre is."Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
Zolexx
aktív tag
Helló, van eg yBiostar 945gz micro 775 alaplapom és egy msi 7300gs videókártyám. és az a gondom hogy 16x helyett a cpu-z szerint csak 4x-en megya kártya. elvileg a pcie kéne fixálnom 100-ra. Namost én a bios-t átvizsgáltam de sehol nem találtam olyat konkrétan.. Nem tudnátok megmondani hogy hol is kéne pontosan ezt átállítani, mert én már nem tudom..?thx a segítséget..
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
föccer
nagyúr
Milyen (melyik) szerverre töltesz fel? Lehet hogy szerver oldalról limitálva van az egyszerre csatlakozható userek száma / az egy user által csatlakozott idő. A nagy filok esetében átléped ezt az időt ( az aktuális feltöltést nem szakítja meg) ezért ledob. Ha sok az aktív felhasználó, akkor lehet időbe telik, amíg kapsz szabad slot-ot.
TC-vel probáltad már?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Blackhole13 #2945 üzenetére
Esetleg próbáld ki régebbi driverekkel (amit még X800-ra optimalizáltak), de sztem inkább erősebb vidkari kéne. 1950PRO/GT vagy 7900GS/GT, ezeket még kihajtaná a procid (teszt). Wined milyen régi? Lehet az "lustult el" és újra kéne rakni. Bár látom már árulod... Így lesz a legjobb.
#nincsbennetarcsi
-
Blackhole13
senior tag
válasz Blackhole13 #2943 üzenetére
Arra gondoltam még kicsérélem a procim egy Intel D805-re pl akkor sztetek cs:s-be lenne jelentős fps javulás?
-
ZakRob
senior tag
100 megás állományokat töltök ftp-n és kettő között 2-3 percet is vár a kliens mire folytatja a köv.-vel. Kisebbeknél nem csinálja ezt csak 100-asoknál.(TurboFTP és FlashFXP-vel is ugyanez a helyzet.) Vki meg tudná mondani mit kell átállítani, mi lehet a probléma?
-
Blackhole13
senior tag
A 2605-ben leírtakhoz kapcsolódva [link]
haver új chieftec tápjával is megnéztük és semmi javulás.
Ezek után tudna még vallaki valami okosat mondani -
föccer
nagyúr
PDA-nak néz ki...
Gondolom éppen stopper fut az előtérben.
-
1010
őstag
ez mien eszköz a képen?
-
föccer
nagyúr
Van egy tuti fórum. MAgyar nyelvű, és biztosan találsz erre fogható embereket.
üdv..: föccer
[ Szerkesztve ]
-
netboy
senior tag
hali mindenki...
Érdeklődnék chipkártya olvasása, írása, mükdése, kapacitásával kapcsolatban van e valami fórúm a krnyéken ahol megbeszélhető eza dolog...
-
föccer
nagyúr
válasz Mákos7észta #2830 üzenetére
Távolítsd el a teljes drivert, (ne csak a frissítést), és rakd újra a régi drivert. Attól még, hogy eltávolítod a frissítést lehet hogy marad valami a gépen.
-
Loretto
veterán
Az egy elég kellemetlen kis rés volt a motorban, ahogy Panther mondta. Most is lehet keresni egy user hozzászólásaira, csak az url-t kell "kiegészíteni". De erről volt szó valamelyik R5 topicban.
Hozzászólásaim ebben a topicban.Freddy TNT: nekem működik "benne" szó ebben a topicban.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Freddy TNT #2930 üzenetére
Itt kérdezz utánna: link vagy itt
mod:
Loretto: Miért nem megy egy adott ember hsz-einek keresése? A régi &fuser=username képlet most nem megy... Vagy csak új a módi?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Loretto
veterán
válasz Freddy TNT #2928 üzenetére
Fórumtémán belül nem változott semmi. Belemész a témába, és a kulcsszó megadásával kereshetsz is. Vagy nem erre gondoltál?
Soirée...
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Nem értem ezt az új Ph kezelőfelületet. A régiben jobb volt a kerső..
A problémám az lenne, hogy egy bizonyos fórum témán bellül szeretnék keresni egy kulcsszóra. De nem találom a szűrőt amivel szűkíteni lehet, így csak a fórumcímeket dobja ki.Valaki tudna segíteni ? Köszönöm !
-
MZsoltee
veterán
Hali!
Segítséget szeretnék kérni, kifogyott a toneremből (samsung ml-1610) a cucc és meg kéne tölteni, de nem találtam seholse belevaló anyagot, se boltot aki megycsinálná...
Üdv köszi előre is a segítséget!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
supesz
aktív tag
Hello,
Van egy PrintServerem és azon van egy nyomi és lógnak a hálózaton. Honnan tudom, hogy ki nyomtat a nyomtatómra? Vki mindíg idenyomtat, de nem tudom, hogy kicsoda?! A printServert már felforgattam, de nem írja, hogy honnan érkezik az adat.
supesz
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
Dilikutya
félisten
Nem tudom, hogy mennyire csúszik. A filmem NTSC, 23,976fps-el, míg a felirat 25fps, ezenbelül van-e egyéb eltérés, nem tudom. SubResync-et kipróbálom, mivel ha elég lenne NTSC-re beállítani, az sokat segítene. Az idx fájlt nézegettem, de nem világos, hogyan vannak benne az időzítések, nekem úgy tűnik, mintha a feliratnak csak a kezdő ideje látszana, az eltüntetés ideje nem.
SubResync-ben hogy lehet az időzítést állítani?Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
djpoti
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy valaki ért -e a német BIOS -ok-hoz.
Ne nézzetek nagyon "hülyének" több bios-t is láttam már, de ezt már pár órája nyomom és nem tudok vele cd-ről boot-oltatni.
P3- as lap intel chipset -es (810) Egy IBM alaplap, de valami komplett gépből való, de szabványos lap integrált VGA -val, LAN-nal és hangal!
Csak házibuli zenélésre kéne, arra meg nem kell jobb!
Ha valaki tudja németül,hogy mi lehet az a menüpont, azt nagyon megköszönném!
Az alaplap típusa : Pro300a_AFP -
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Az [url=http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=390]ES-9NPA3 SLI (link)[/url] deszkámon (nForce4 SLI) kezdi magát megadni a chipset hűtőm. Valaki, a témában jártas szaki segítsen már legyen szíves, hogy melyik minőségi coolerre (gyártó, típus) lenne érdemes lecserélni a gyárit? Esetleg chipsethűtő teszthez URL is megfelelne, csak legyen valami támaszom, mert az utóbbi fél évben nagyon kiestem a vérkeringésből.
Előre is nagyon kösz!
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
éN79
addikt
Urak!
Ma volt szerencsém egy Asus P4P800S-X lapra a 2004-es bios helyett egy 2006-os (utolsó nem beta) biost felrakni az asus update segítésgével. A flash rendben lezajlott majd restart után a cpu uCode-ot nem tudom betölteni üzenet várt. Igaz a lap továbbmegy az F1 billentyű megnyomásával, de ez szvsz. nem állapot, ráadásul az eredeti régi bios nem nyavajgott ez miatt.
-
Asador
tag
Hello!
Hirdetésem hiába hozom előre napi 2* marad a feladás idején elfoglalt helyén, csináltam mégegy ugyanolyan hirdetést azzal is ugyan ez a helyzet. Ötlet?
-
SzalaiG
addikt
Hali!
A gmailos címet hogyan lehet beállítani outlookra?
Előre is köszi!
-
djbahool
senior tag
2907?
-
-
Convex
aktív tag
Hello!
Tudnátok segíteni mi okozza ezt a Firefox-ba: [vmi furcsa hiba üzenet] Internet Explorer-be nincsen ilyen probléma... Nem volt internet kapcsolatom, vmi lehetett a szolgáltatóval és utána ezt a szörke sávot tette a firefox-ba. Ami még érdekesség, hogy router-en osztom meg a netet és a laptopon is így néz ki a firefox!!!
előre is kösz minden segítséget!
u.i.: sztem vmi a szolgáltatóval(Ch*llo) lehet. tapasztalt már vki hasonló problémát??
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Dilikutya #2898 üzenetére
Ha az időzítés kell csak, akkor azt egyszerűen megnézheted a filmneve.idx fájlban, mivel az egy szöveg fájl és pontosan az időzítést tartalmazza. De ha nem jó a filmedhez, akkor az időzítés is rossz lesz benne.
Amúgy folyamatosan csúszik a felirat (fps probléma) vagy csak egy bizonyos időtartammal van elcsúszva?
Egyébként a Gabest féle SubResync progival gyönyörűen lehet az idx/sub feliratok időzítését mahinálni
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
djbahool
senior tag
Hi!
Tudja vki esetleg, hogy egy ASUS P5B-E lapba belefér-e egy AC Freezer 7 Pro?
köszi
Üdv.
-
Agostino
addikt
Hi.
Szeretnék heteken belül domaint regisztrálni, és kezdetben egy olyan 5-10Gb tárhelyre lenne szükségem. Kérdésem meglepően az, hogy ezt hol érdemes megtennem? : )
Minél több ötletet kapok, annál jobb. : ))
Tárhelyet valószínűleg fél éven belül bővítenem kell majd, php, mysql szokásos dolgok kellenek csak.
P.s.: persze tudom, google a barátom, de ő csak linkeket ad, tapasztalattal nem bír.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
ngabor2
nagyúr
túrtam a netet... kevés sikerrel. valaki esetleg tud 64-bites memtestet? 4 gb mem van a gépben, de a memtest csak kb. 3,5GB-ot tesztel (32 bit miatt). mondjuk technikai okokból 32-bites oprendszert használok, ami szintén ennyit lát, csak azt nem tudom, hogy a maradék fél gigát azt mindig ugyan onnan "zárja ki", vagy az is vándorol?
-
veterán
Valaki megtudná mondani hogy tudom megcsinálni adott: egy wmv kiterjesztésű 3 megás video file, ebből kéne nekem a hang mp3-ba.
Meg lehet ezt valahogy oldani? Kiszedni a hangot mp3-ba? Képes vajon erre a fenomenális XP ?Osszátok az éééssszzttt!!!
3njoy the Lif3
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest