Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz attrax #20534 üzenetére
mit csináljak ezzel egyelőre bug miatt nem megy a 64bites Vistámon. Xp alatt ment flottul, azt kéne megfejteni, hogy mit kell csinálnom, hogy Vista alatt is menjen, Telülni települ, de semmi nem használ a kompatibilitási módok közül, és természetesen adminként lett feltéve. Esetleg valami fix nincs hozzá? Adatbázis hibára hivatkozva száll el kapásból indításnál.
-
Klemens
őstag
20539. hsz első felére valaki?
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
gogle
aktív tag
Sziasztok!
Leszedtem ehez a laphoz egy biost!
Soltek SL-65KV2-T
Megvan a bin fájl csak nem tudom mit kell beírni hogy elindúljon bootoláskor!
Már rég csináltam és elfelejtettem.
Esetleg kell e még valami hozzá?
Valami olyasmi volt mindíg hogy : cc/dv/.... valami ilyesmi!
A választ előre is köszi,és nagyon hálás vagyok!
-
NasCa
tag
Sziasztok!
A datanetnél van előfizetésem, 1mbit/s-re fizetek kb 5000Ft-t havonta. A hűségnyilatkozat szerencsére már lejárt. Most alakult úgy, hogy van időm új szolgáltató után nézni, annyi lenne a kérdésem hogy kb 5-6 ezer ft-os havidíjért melyik szolgáltatót javasoljátok? 1 éves hűség is szóba jöhet, mindenképpen korlátlan vonalat szeretnék és a III.ker-ről van szó.
Köszönöm előre is!
-
total90
veterán
Hali!
Olyan problémám van,hogy nem bírok netezni a gépemen Mozillában csak Internet Explorerban Akármilyen oldalt is akarok megnyitni Mozillában (3-as) ez fogad:
KATT IDE
IE-be megy minden de utálom.WinXP SP2-t használok egyébként és még az este minden OK volt.Ma meg felkapcsoltam a gépet és nem műxik.Valakinek valami 5letHa nincs jó, ló a szamár is.
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Egy gyors kérdés, riva tunerben hol lehet beállítani azt, hogy egy adott felbontáson fix, a monitor által megszabott maximum frekvencián frissítsen. Dosos játék miatt kell, mert 640x480-as felbontás mellett 60Hz-en frissít és CRT mellett kiég az ember szeme.
vagy! Nekem az is jó ha megmondjátok hogy melyik az utolsó nVidia driver, amelyik még a régi rendszer szerint működik (nincs vezérlőpult), beleépíthető a coolbits - ugyanis abban tudtam hogy kell beállítani ezt... -
Köszi!
-
desolator
senior tag
Egy olyan problémával találkoztam az otthoni gépemen, hogy amikor elkezdek letölteni a FlashFXP ftp programmal, akkor megszakad minden más internet kapcsolat. Tehát nem tudok böngészni, msn-ezni de még pingetni sem tudok semmit. A letöltés az ftp progival pedig ez alatt megy folyamatosan. Korábban működött minden rendesen. Mitől lehet ez? Egyébként vista van a gépen.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
raczger
őstag
Hali!
Nem igazán találtam megfelelő témát a dolognak, remélem jó helyre írok
Tehát van egy logitech wingman formula force gp kormányom, amihez nemrégiben felraktam a logiteches drivert, mert az alap wines nem kezelte az ff-et, és a gáz/fék-tengely egyben volt, nem külön. Nos ezt szeretném visszacsinálni, ugyanis van egy játék, ami csak az egytengelyű gáz-fék kombinációt használja. Leszedtem a Programok telepítése/törléséből ezt a logitech drivert, de ugyanúgy megmaradt a két tengely, így gyanítom, valahol bennmaradt még valami driver, nos ezt nem találom hol lehet. Oprendszer: XP.Előre is köszönöm!
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
total90
veterán
Valaki erre
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
blaster041
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy néha kikapcsol a monitor, és miután pár perc múlva visszajön a kép, tele van csíkokkal a képernyő és sok képet nem tud megjeleníteni. Néha pedig vissza se kapcsol a monitor, hanem lefagy a gép.
A videókártya típusa: ATI Radeon 9200 (tudom, hogy már nem mai darab )
Nem tudom, hogy a monitor-e a hibás vagy a videókártya. Új gépet szeretnék venni, és ha nem muszáj , akkor nem veszek új monitort, ezért lenne fontos, hogy tudjam melyiknek van baja.
Pénzkeresés az Interneten! http://prizeeweb.atw.hu
-
Stirbi
addikt
válasz blaster041 #20581 üzenetére
üdv hasonlo problémám volt, nekem videokártya driver hibám volt
-
Sárpac
nagyúr
Skacok, hogy lehet az xpt úgy elindítani(milyen billkombinációval?), hogy automatikusan induljon a scandisk?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Lenry
félisten
válasz blaster041 #20581 üzenetére
a VGA a hibás... a csíkozás, ha jól rémlik, akkor VGA-memóriát jelez... ideje lecserélni
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Balage-san
csendes tag
sziasztok! ismet en vok. szoval megsem radeon hd 3650-t vettem, hanem egy sapphire ati radeon hd 2600 prot 512 mb memoval es ddr 2-es. Az a bajom, hogy alapbol 47 fokon megy, 15 perc jatek utan meg felment most wanted alatt 55 fokra, ez normalis??? vagy vmi problema van vele? :S remelem nem... mit csinaljak neki??? legyszi segitsetek!
-
zsolesz010
senior tag
válasz Balage-san #20586 üzenetére
Az még bőven normális
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Balage-san
csendes tag
komolyan? koszi szepen, ezzel most megnyugtattal de azert elovettem a kis ventillatoromat amit nyaron szoktam hasznalni es bekapcsoltam, a gep oldalat most azzal fujom, hazon keresztul. ez er vmit? vagy vegyem le az oldalat? az nem bantana semmit? vagy nyugodjak meg vegre, nem lesz semmi baja a videokarimnak? koszi szepen elore is csak kicsit ideges vok
-
zsolesz010
senior tag
válasz Balage-san #20588 üzenetére
Házon keresztül nem sokat érsz vele Esetleg leveheted a ház oldalát, de az az 55 fok még tényleg semmi. Nálam a 2600XT felment 65-ig is nyáron, mostanában 60 körül van terhelés alatt.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Balage-san
csendes tag
hala istennek, akkor tenyleg megnyugodhatok! akkor majd ha nekem is ott korul lesz, nah akkor leveszem majd a haz oldalat. mondjuk akkor ezek szerint ezeknek a kariknak ez a minimum mukodesi homersekletuk mennyit birnak ki amugy, mikor jonne be a kek hala, mennyi foknal, nem tudod?
-
blaster041
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Örülök, hogy nem a monitor a hibás...Pénzkeresés az Interneten! http://prizeeweb.atw.hu
-
csimav
őstag
Hali! Van egy Albacomp BC-781 tipusu mp4 player-em. Garibol most jött vissza,de van megint 1 baj: rossz szoftver van rajta( nem magyar és kb 5 ször kell nyomnom 1 gombot míg reagál rá)
Nemtudjátok hogy hogylehet cserélni a szoftverét(verzioját)?
[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
zsolesz010
senior tag
válasz Balage-san #20590 üzenetére
Őszintén szólva: fogalmam sincs, mit bírnak.
Ha évente egyszer kitakarítod a ventijét, akkor később sem fog hő-halált halni (na persze, ha a venti nem purcan ki).- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
Adott egy WD600UE típusú notebook ATA merevlemez.
BIOS felismeri, Windows-ban az Eszközkezelő felismeri, HD Sentinel felismeri, HD Tune felismeri, Everest felismeri.
HD Sentinel szerint hibátlan, minden SMART adat jó, rövid önteszt hiba nélkül lefut.
HD Tune Error scan, Read és Write tesztek nem mennek, hibaüzenettel leáll, mint amikor rossz HDD-vel van dolga.
Windows-ban a Lemezkezelő egyáltalán nem látja.
Partícionálni nem lehet semmivel (már a WD saját segédprogramjaival is próbálkoztam).Ez mi lehet? Komolyan mondom, én ilyennel még nem találkoztam.
Bele lehet nyúlni a SMART adatokba? Mit művelhettek a vinyóval, hogy ezt produkálja?
2005-ös gyártmány, és SMART adatok alapján 26 nap üzemidő van benne, ami gyanúsan kevés.Szerk.: Mielőtt valaki megkérdezné: adapterrel üzemeltem be asztali gépen (2-vel is próbáltam, adapterhibát kizárandó, és az egyikkel hibátlanul ment korábban egy 160GB-os Samsung is), miután notiban nem volt hajlandó normálisan működni.
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
A kábelszolgáltatók (az általam eddig hallottak legalábbis) a hálókártya fizikai (MAC) címe alapján azonosítanak téged, mint előfizetőt.
Ha nem osztod routerrel a netet, akkor csak azon a gépen fog menni, amelyikben a szolgáltatónál bejegyzett MAC címet magáénak tudó hálózati kártya van.
Ha routerrel osztod a netet, akkor nézd meg a router beállításaiban, hogy a MAC cím klónozásnál jól van-e megadva a szolgáltatónál bejegyzett MAC cím (ez elvileg a szerződésben is benne van). Ha routerben be van kapcsolva a MAC cím klónozás, és jó cím van megadva, akkor a szolgáltatótól a routeredig eljutott netet már a router oszja szét a szolgáltató tudta nélkül.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
1010
őstag
kik azok a szkitak?
-
PPSH
őstag
válasz zsolesz010 #20597 üzenetére
mennyi egy rooter?es akkor mostmar sehogy se lesz netem anelkul hogy ujra ne kelljen tenni a gepet igaz? ezt beszoptam.
amikor kikotottek azelott volt a gepen net es amikor viszakotottek akkor mar a masikon volt.
faszaCort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
zsolesz010
senior tag
Vezetékeset már 3-4k körül kaphatsz.
Nem kell újratenni a Win-t (semmi köze a MAC címhez), sőt, azon a gépen most is lennie kell netnek, amelyikben az a hálókártya van, aminek a MAC címe le van jelentve a szolgáltatónál.
Egyébként a szolgáltatónak is lehet szólni, hogy megváltozott a MAC cím, és így a másik gépen is lehet segédeszköz nélkül netezni. Csak nem tudom, mennyi idő alatt intézik az ilyet.
Egyszerre több gépen viszont csak routerrel fog menni mindenképp (és MAC cím klónozással).- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest