Aktív témák
-
plejik
addikt
Hy!
Olyan dologban kérném valakinek a segítségét aki ért az alaplapoikhoz és a memekhez.Van egy MSI K9A2 platinum lapom és 2x2 gb CSX 1066 MHz es ramom.De sajna a memek csak 800 MHz en mennek és az istennek sem tudom beállítani ezen az alaplapon hogy menjenk szépen 1066 -on.elvileg támogatnia kéne a lapnak minden gond nélkül.
Aki ebben tudna segíten az PLS írjon privátot!Már nagyon rég bróbálkozom de nem sikerül és örülnék ha működne már.
előre is kösz valakinek...
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
mahatma
aktív tag
Mivel nincs is beszerelve A: meghajtó, igy nehezen értelmező a hibaüzenet számomra is. Viszont tény, hogyha bent van egy cd kikapcsolásnál, a hibaüzenet nem jön elő. De mivel érdemi megoldás nem nagyon született, marad ennyiben a dolog.
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
kételkedem
addikt
válasz guiness #20444 üzenetére
Szia!
A rendszertulajdonságok->rendszer visszaállítása fülön van egy olyan sor, hogy a rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón. Nézd meg, ha pipa van előtte, azt vedd ki.
Alul egy ablakban látod a meghajtóidat. Kattints rá, majd beállítások. Itt nézd meg, hogy adtál-e elegendő lemezterületet a mentésekhez, és azt is, hogy engedélyezve van?Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
plejik
addikt
Na valaki valamit a membeállításokra nem tud??Minden ötletet meghalagatok.MSI K9A2 platinum 1066 MHz helyett 800 on mennek a memek mitőll???Hogyan lehet beállítani???
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
Mappa
addikt
hi egy olyan problémám lenne,hogy most tettem fel új rendeszert Xp sp2 szokásos driverek...aztán egy nod32 ....egyszer felvillant hogy c:/widow/system32/ctmon.exe Win32/Automn.ds vagy valami ilyesmi megfertözte blabal ilyen féreg ....na most ez hogy új rendszer azt egyből vírus....?
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz mave13 #20461 üzenetére
na ez most érdekes mert kb...3 éve ezt az xp használom....és eddig ezt nem tapasztaltam tegnap tettem egy másik gépre ugyanez volt a bibi most nod32 vel töröltem... hát nemtudom nemszoktam sűrűn tenni teljes rendszert 2 éve volt utoljára felrakva itt nálam is.bár már volt lsass.exe is anno egyből xp install után de azzal nem is tudtam mit csinálni mentsem a munkám és számolt vissza azt kikapcs mondom király....most eddig ezzel megy.... hát nemtudom mit tegyek
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
batmab
senior tag
Üdv!
ezt kellene beazonositani...3C590-COMBO
látom a 10mbps lant,meg a koaxcsatit,de nem értem mit tud a kari,mire jó ez?
a pontos tipust tudom,de valaki mondja meg,hogy mi ez pontosan....köszi elöre is...
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
Zolás
addikt
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy új gépet dobok össze és a vinyót is cserélem. Mivel újra kell raknom a teljes rendszert (mivel az új vinyó üres) ezért ez a helyi nettel egész napos program. Eredeti winxp-m van de csak sp1es és mire az összes frissítés lejön utolér a feltámadás. Tehát a kérdés az hogy otthon tudok-e olyat varázsolni hogy az eredeti sp1 cd mellé valahogy letöltöm és kíírom a többi frissítést? Valahogy elmegy az életkedvem ha erre gondolok. Multkor is újraraktam reggel 10kor és este 5re lettem meg csak a windózzal. szóval help valaki
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
kételkedem
addikt
-
Zolás
addikt
válasz kételkedem #20472 üzenetére
Köszönöm az infót remélem menni fog.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Depression
veterán
Valaki árulja már el nekem, hogy mi a fr.ncnak eröltetik a pdf formátumot? Nem hiszem el, hogy egy ilyen kis marhaság simán megfektet egy 2 magos procit, és hosszú másodpercekbe tellik, hogy meginduljon az oldaltekerés. #&@!!!
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
gogle
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy álandóan lefagy a gép.
Néha még a bios-is.
Már mindent kipróbáltam: lan kártyát,hangkártyát raktam be a gépbe az integrált helyett de semmi!
Az alaplapot most vettem de nem hiszem hogy az a baj!
Viszont én a 40 gb-os vinyóra tippelnék(az is most lett véve használtan)
Ha pl játékot akarok felinstalálni akkor is lefagy a gép.
A lemezkarbantartónál is mindíg lefagy!
Viszont felraktam a hdsentinel progit és az nem ír szektor hibát sőt azt írja hogy kiváló a vinyó!
Ha tudna valaki olyan progit ami kijavítja a szektor hibákat dos alól megköszönném!
Nincs benne a gépbe flopi meghajtó de viszont van egy 1 gb-os usb-és adattároló és arról szeretném bootolni ezt a progit!
A választ előre is köszi!
A lap: Intel D865GBF
De nem hiszem hogy ez lenne a hibás! -
DieHard
senior tag
hi. azért ne vedd készpénznek hogy az uj lap nem hibás. lehet egy biossal rendbe is jönne. amugy a dosos legjobb progi amit ajánlani tudok a norton disc doctor nem tudom hanyas verziója. kb 10éves. anno én mindent azzal csináltam. a ramokat is megnézheted egy boot-os ram vizsgával. memtest86 a neve
-
04
tag
Szép jó reggelt srácok!
Nem hiszitek el! A windows-om kiírja, hogy nem eredeti-t használok, és fekete háttér!
Hogy tudom megoldani?
-
(Bundás)
addikt
-
r!ch!e
csendes tag
Sziasztok, volna egy olyan problémám, hogy a gépem az utóbbi időben elég furcsa dolgot művel. Vannajk olyan időszakai mikor szimlán fogja magát és ujraindul, teszem fel böngészek, vagy zenét hallgatok, filmet nézek mikor mit és fogja magát ujrainndul. Másrészt egyik meghajtóm sem tudom használni mert mihelyt berakok egy lemezt a meghajtóba legyen az üres/írott mikor olvasná be azonnal ujraindul. Pórbálkoztam IDE kábel cserével, volt h csak 1 meghajtót hagytam rajta, de semmi változás, jah és nem használok Virtualis meghajtót. Volna valakinek valami ötlete, erre a különös dologra? Kicsit már tehetetlennek érzem magam ezügyben, sajnos így Windows-t sem tudom ujratenni. Persze vannak még lehetőségek amiket kilehetne próbálni, de gondoltam hátha találkozott valaki ilyen porblémával és tudja a gyógyírt.
Elöre is köszi.
Üdv. -
krytyzer
csendes tag
Sziasztok,
váratlan problémával állok szemben, nem akarja felismerni az oprendszerem (WinXP) a Canon MP150 típusú multifunkciónális nyomtatómat. A gépet nem szedtem szét, csak egy új windows húztam rá. Nyomtató sem kapott fizikális bántalmazást, usb kábel állapota kifogástalan. Eddig szépen feltelepítettem a driverjét és felismerte, nem volt gond. Telepítő cd nincs, helyette hivatalos oldalról szedtem drivert amivel kifogástalanul működött... Eddig kétszer telepítettem windowst, hiába. Próbáltam régebbi és új drivereket. Kipróbáltam az összes usb portomat, átnéztem mindent de nem akadtam rá a hiba okára. Minden ugyan az, csak a windows frissült.
Ha valakinek volt hasonló problémája és megoldódott az legyen szives írjon. Köszönöm
-
krytyzer
csendes tag
alaplapi driverek mind fentvannak
-
krytyzer
csendes tag
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 10/20/2008, 17:50:55
Machine name: HOMEMACHINE
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 3 (2600.xpsp.080413-2111)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: NVIDIA
System Model: AWRDACPI
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+, MMX, 3DNow, ~1.7GHz
Memory: 512MB RAM
Page File: 383MB used, 863MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode------------
DxDiag Notes
------------
DirectX Files Tab: No problems found.
Display Tab 1: No problems found.
Sound Tab 1: No problems found.
Music Tab: No problems found.
Input Tab: No problems found.
Network Tab: No problems found.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Láma kérdés, de van: Az XP Home illetve az Office Home licenszet egy Bt.-nél lehet használni? Az egyik cégnél van akciósan Office Home akciósan, csak az a kérdés,hogy ha megvesszük, akkor a cég irodájában lehet-e használni vagy azért Home,mert nem?
krytyzer: A nyomtató felismerésekor csatlakoztatva volt a nyomtató? Nálam úgy mükszik,hogy ha csatlakoztatva van telepítéskor, akkor baxhatom,mert nem megy. Ha nincs csatlakoztatva,csak telepítés után, akkor minden ok. Tudnak ám f@szok lenni a fejlesztők.
[ Szerkesztve ]
-
-
krytyzer
csendes tag
mindenhogy próbáltam már, ha be van kapcsolva telepítés alatt és ha nincs, úgy is. ismeretlen eszköz, azért idegesít mert eddig win reinstall előtt működött
-
Neoteric
addikt
üdv
nagy bajom van.
ma este jövök haza, kapcsolnám be a gépem, de nem indul el.
folyamatosan megy aza full venti a vgan mint ami bekapcsolásnál szokott lenni, de most nem hallgat el, monitor nem kapcsol be, nem történik semmi.először elindult, töltötte a windowst, de kb 5percig ment és még mindig csak töltötte, aztán meguntam és nyomtam egy resit.
mostmár addig se jut el. vártam negyed órát hátha megnyugszik.. hát nem nyugodott.most épp tesóm gépéről írok amúgy, de jó lenne minél előbb működésre bírni..
amúgy szétkaptam házat, megnéztem nem meleg e semmi, de nincs semmi külső elváltozásnak nyoma. (legalábbis én nem vettem észre)
vki help pls!!
PSN: ne0teric_sAN
-
krytyzer
csendes tag
a driver fennvan, már tudom szerkeszteni a beállításokat, már csak fel kellene ismernie az xp nek a nyomtatóm
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Genius Slimstar billentyűzetem van játékokban nagyon nem stimmel vele valami!
sokszor beragad egy billentyű FPS-eknél pl irány gomb, FIFA-nal 3 szor meg kell nyomnom a billentyűt, hogy passzoljon sőt nem csak fifában hanem Pro evo Soccer-ben isMi lehet a baj?
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
piqla
őstag
Hiaba keresgeltem, nem talaltam meg a Nagy Vegso Valaszt, ami ugyan 42, de talan most megsem.
Mi lett a vege a Hungerit vs. Negy Mancs ugynek? Nem lesz tobbet magyar libamaj? Hungeriten kivul ki gyart meg?Szereted az állatokat?
-
krytyzer
csendes tag
probléma megoldva, a leg ősrégibb drivert kellett leszednem...... ez egy .exe önmagát unzippelő fájl.... a drivert persze már kicsomagolva tároltam egy külön partíción. elképzelhető hogy valami rendszeroptimalizáló vagy egyéb kártékony program eltávolított a telepítendő dll fájlok közül egy párat? nem tudom. a lényeg hogy megoldva
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Aki ért a flash-hez dobjon meg egy üzivel! Sürgős lenne nagyon, és semmi meló (csak egy preloadert kéne beszúrni meg átméretezni a flash méretét)!!!!
Köszönöm!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- TCL LCD és LED TV-k
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Külpolitika
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest