- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- SkyShowtime
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Synology NAS
Aktív témák
-
attrax
aktív tag
Sztok,
volna 1 kérdésem: Régi Ati 7200-es kártyám jobban vitte az NFS2-őt mint a jelenlegi Ati 9250-es! És a dxdiagban is gyorsabban pörgött a cube.Mi lehet a baj?Legújabb driverek+dx van fenn.Tudom vegyek jobb karit de nem ilyesmire lennék kiváncsi.köszi in advance.Unterschreiben
-
c*
aktív tag
hi
tudna segiteni abban valaki hogy hogy lehet beallitani winampba hogy start when windows start es ha elindult akkor egy playlistet vagy az eppen aktualis mp3at vagy tracklistet kezdje el jatszani ?!?! koszonom !
-
PazsitZ
addikt
Hogy autómatikusan induljon max parancssorból hívod meg.
Tehát csinálsz egy winamp.bat-ot amibe ezt írod:
c:\progra~1\winamp\winamp.exe myplaylist.m3umyplaylist.m3u - a playlisted neve
Hogy gépinduláskor elinduljon a winamp berakod a bat file-t vagy egy parancsikont róla az indítópultba.
- http://pazsitz.hu -
-
gogle
aktív tag
-
Kötelező
senior tag
üdv!
sürgős és fontos lenne hogy valaki segítsen!Adott Egy ASUS P5B Deluxe alaplap AMI BIOS-al jelenleg Vista alól irok és frissiteni szerettem volna a BIOS-át ASUS Update progival amit honlapjárol szdtem le el is kezdte frissiteni de kiirta hogy Error Flashing utána kilépett a progiból mikor vissza akartam lépni már nem engedte azt irja No ASUS BIOS detected. MOST MIT CSINÁLJAK?? Ha kikapcsolom a gépet be már nem tudom !!!
:(
-
L!NK->Q3
senior tag
PHILIPS SAA 7110 xp driver kellene
vmi TV tuner kari, ámbár azt sem tom hogy érdemes-é vele szenvedni
kép[ Szerkesztve ]
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
sgery
őstag
szasztok!
van egy logitech vx revolution egerem. Kb 1 hete azt csinálja, hogy időnként fogja magát és minden elemet 0ásnak lát, és kikapcsol. Pedig zsír új energizert dobok bele:/ aztán fél óra múlva újra nézem, akkor maxot ír rá, és megy. egy ideig... aztán megint kikapcs.
szétkaptam, semmi gond. mitől lehet ez??FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
-
gogle
aktív tag
Sziasztok.
Már megint van egy kis gondom!
Le akartam volna tesztelni a gépet hogy mit bír de sámli!
Se a 3d mark 2003 se a 2005 nem megy!
Bejelentkezik de nem csinál semmit,csak a feladatkezelővel tudom leálítani! (e közben semmire nem tudok klikkelni)
A 3d mark 2001 az lefut de másik 2-ö nem!
Raktam fel már kb 4 drivert többek között a 8.10-is!Gép!
Gigabyte GA-p35-s3g
E8500
Ati 3870[ Szerkesztve ]
-
Igel
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Új gépet vettem és nem ismeri fel a régi monitorom, csak annyit ír ki, hogy no signal. Tegnap raktam össze, és nem vagyok profi, szóval lehet, h én csesztem el valamit. Lenne esetleg ötletetek, hogy mi(k) lehetnek a potenciális problémák? A monitor egy kb. 3 éves lcd Hansol.
Nagyon köszönöm! -
Igel
csendes tag
pci-e his hd4850 muzsikál benne, és muzsikál is, mert látszik. Két monitor kimenete van, (meg egy amit ps2-nek nézek, de nem értem minek), de mindkettő ugyanakkora és nagyobb, mint a monitor csatlakozó. Szerencsére a vga-hoz adtak egy átalakítót, és úgy már pontosan illeszkedett a cucc. Más helyre nem is lehet dugni, mert a lapon (gigabyte, ga-45-ds3) nincs monitor csatlakozó
-
-
Igel
csendes tag
válasz zsolesz010 #21320 üzenetére
igen
MOD: még vmi, corsair 650W-os, úgyhogy a táp-gáz kilőve[ Szerkesztve ]
-
gogle
aktív tag
-
Emberek, vásárolt valaki a közelmúltban polírozott E6850-et Pepe78-tól??? Fontos lenne...
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
True
aktív tag
Üdv mindenki... Ha valaki jártas a Hálózat beállításaiban, (Routeren keresztül szeretnék beállítani egy nymtatót, ami eddig makacsul ellenált) az dobjon már egy privit, mert már az ideg szét...
HP LaserJet 4000n lenne a makacs darab, a router pedig Edimax...
Az összes nyomtatós/hálózatos topik ami ezzel foglalkozna, már rég halott, azért itt kérdezek...
Google pedig hiába a barátom, mindenhol csak Tonert akar rámtukmálni, és még a HP.hu sem segít...Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
dui
aktív tag
Melyik a legjobb spyware?
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Ehhez kéne nekem driver de sajnos már nincs fent a hivatalos Logitech oldalon.
-
Winner_hun
titán
Mitől lehet az, hogy nagy ritkán úgy indul a gépem hogy nincs hang? Semmi se szól, újraindítás megoldja. Kb minden 50-ik indításnál produkálja ezt.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Up to 21331.hsz.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
True
aktív tag
-
kpal
nagyúr
Egy e5200 + 2gb ddr2 ram -al kilehet hajtani egy 8800 ultra oc ?
-
VinoRosso
veterán
Hali! Srácok van valami weboldal, ami mutatja a pontos dátumot és az időt? Vagy hogyan lehetne hiteles screenshotot csinálni valamiről, amin látszik, hogy mikor készült?
(#21340) Winner_hun: Vagy nem töltődik be a driver(lehet ellenőrizni eszközkezelőből) vagy hardverhiba( kontakthiba vagy hangkártya hiba ). Vagy meg kell nézni wines mixerből, hogy nem vette e le valamilyen progi.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Winner_hun #21340 üzenetére
És amikor nincs hang, az eszközkezelőben van hangkártya? Ha nincs, valszeg valami hardverhiba, amit akár alaplapi bios frissítés is orvosolhat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
VinoRosso
veterán
igen de a win-t azt belőheted akárhova is, pl 2090re...egy weboldalt meg fel kell törni, hogy átállítsd az órát. Lehet maipulálni utólag, de az meg is látszik a képen. Azon gondolkodtam, hogy egy weboldalt kell shotolni, és képfeltöltésre feltölteni a shotot, és azon látszik hogy mikor lett feltöltve.
-
kételkedem
addikt
válasz VinoRosso #21349 üzenetére
pl a BME oldala is jelzi a pontos időt.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Aktív témák
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest