- OpenWRT topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- Skype topic
- Reklámblokkolók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz
Bad Pritt #35283 üzenetére
Mivel intel, próbálj meg a ramokkal variálni, havernál volt hasonló mikor az új I5 öst megvette, nem volt mindegy hogy memóriafoglalatba tette a ramokat. 1 rammal próbáld meg inditani a gépet, ha úgy elindul, akkor csak a ramokkal kell variálnod, ha nem akkor lehet h eleve rossz a lap!
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz
edeleny #35232 üzenetére
Tipikus Asus hiba, valamiért az asus deszkák a beállitott feszültségtől mindig valamennyivel magasabb értékeket mutatnak..Hiába nagy gyártó az Asus én nagyon csalódtam bennük.... minnél nagyobb egy gyár annál több "szemét" kerül ki belőle...Nekem eddig 5 asus lapom volt, abból mind az 5 hibás lett...
Leggyakoribb a bios elem lemerülése, hiába cseréled ki, nem jóóóó, vagy a memória foglalat szált el, meg még sorolhatnám... -
Kakukktojás2
aktív tag
válasz
Balathruin #35228 üzenetére
De az asusnál viszont raktam, és ott is jelentkezett ugyan ez a hiba... Mondjuk azon elszált 2 memóriafoglalatom is, azért gondoltam h az alap lesz a gond.... nem hiába Asus.....
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz
SalvadorLynx #35225 üzenetére
Az nemjó, lehet elszált az egyik biosz a lapon és nem tudja visszaállitani, újra kellene flashelni, de ahoz csak szakember ért!!
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz
SalvadorLynx #35223 üzenetére
Nem próbáltad megnyomni a gombot ??
-
Kakukktojás2
aktív tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, van egy olyan problémám hogy van egy asus lapom, és azt hittem h elszált rajta a lan, mert a win7 egyáltalán nem lássa, a problémát úgy orvosoltam h betettem egy wifi kártyát, na most a napokban vettem egy giga lapot, és azzal is ugyan ez a probléma van, hátul a led villog, de a win környezetben a kis gépnél egy bazi nagy piros X van...Leszedtem a drivert a giga oldaláról és azt irja a lan alvó módban van?? Ilyenkor mi a teendő?? Mondjuk új wint nem telepitettem az új lap beszerelése után...
Új hozzászólás Aktív témák
- 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 rev:3.2 AMD FM2/FM2+ alaplap
- Gigabyte Z390ud + i3-9300!!! Beszámítok!!!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest