Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz C. s. #61305 üzenetére

    Emlékszem rá. Azt hittem már megszabadultál attól a konfigtól ;)
    Inkább a táp ami magával ránthatja az összes hardvert. Alaplapra ez nem jellemző, de természetesen nem zárható ki. Az is simán elképzelhető, hogy kidöglött az usb 3.0 az alaplapon, vagy fizikálisan sérült valamelyik foglalat, ami bekavar az egésznek. A hang eltűnését - a magam tapasztalata alapján - giga specialitásnak gondolom. (Volt egy alaplapom, hónapokig hang nélkül, aztán egyszer csak lett megint) Eszközkezelőben nézd majd meg ha ismét elnémul, hogy eltűnik-e a hangeszköz is. A 3.0-ás kütyüdet, meg ki kellene próbálni másik gépben is. Mondjuk az sem kizárt, hogy az alaplap kimeneti usb feszültsége/áram mennyisége kevés a kütyüdnek. (elöregedés a lapon)

    (#61306) Gabson730 Kicsit is-is. Igazából kártya függő, de elvileg lefelé kompatibilis. (Tehát 7.1 vezérlő lekezeli az 5.1 hangfalszettet, de egy sztereo vezérlő max két hangszórot tud csak hanggal ellátni.)

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák