-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz Petyus87 #4833 üzenetére
Miért nincs haszna a GPS-nek?
Csak mert ha tényleg nem ér közel +10e-et a GPS-es, akkor nem vagyok a pénzem ellensége.ExtrDig-tól azért lenne jó nekem vidékinek, mert 24.900,- a sima HD50 és ingyen posta. Ha baja van, akkor nem messze tőlem van ExrtDig ahol le tudnám adni gariban.
6.1-nél annyi eltérést láttam HD50-hez képest, hogy csak microSD-t eszik és microSDHC-t nem. Bár ez lehet elírás...
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #4838 üzenetére
Nemrégiben volt egy felvétel, amin az autó beáll egy kereszteződésbe. Már rég áll, de a sebesség csak öt-hat másodperc után csökken le nullára. Arra aztán nagy szükség van, hogy aktuálisan lásd, mennyivel mentél sebességtől függően 10-50-100 méterrel korábban
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #4841 üzenetére
Erre gondoltam én is, mert ez eddig a leglátványosabb. Már máskor is megfigyeltem laggolást, és a sajátomon is tapasztaltam - igaz, bőven nem ennyire. Valószínű a magas házak miatt fals adatokkal számolt a gép.
Juteszembe!
Akinek elkezdett becsíkozódni, fagyogatni, rendetlenül viselkedni a kamerája, tapintson már rá legyen olyan kedves, nem melegedett-e át nagyon!
A GS9000, amit fagyáshibával vettem, pont ilyeneket csinál amikor meghülyül. Ahogy nézegettem, a hibát a kukás akku okozza, ami miatt tönkremegy a töltőáramkör, és annyira melegszik, hogy megfagy tőle az addig hibátlanul működő gép. Két befőttesgumival rögzítettem rá egy 18650-et az eredeti akku helyére, addig működik, míg le nem merül. Ha dugok bele töltőt, perceken belül fagy, ennek első jele sokszor a furcsán elszíneződött kép.
Egy szó mint száz, erős a gyanúm, hogy a kukás akku miatt szopat a készülék (ami később tönkreteheti a kamerát, ahogy nekem is történt.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
-
Gépötty
senior tag
válasz Petyus87 #4862 üzenetére
96220 van a fake G1W-ben, a 96650 egy nagyságrenddel jobb - FullHD felbontás HD helyett, és a képminőség, fényváltozás-kezelés stb. is korrektebb.
A Yarisnak ACC állás van a gyújtás előtt, ACCessory, azaz a tartozékok - szivargyújtó, rádió pl. - már működnek, de még nincs gyűjtás. Ezért vette fel a kerékcserét a kamera.
A YT nem kicsit nyúl bele, a javasoltakon kívül más, felhő alapú tárhely is, pl. a Dropbox is ajánlható, nagy megelégedéssel használom.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Laca1212
őstag
válasz Petyus87 #4874 üzenetére
Nyilván a lehúzás és a kis haszon a "nemkellheteketvárnirá"-ért cserébe nem ugyan az.
Igazából csak arra lettem volna kíváncsi, hogy vajon az itt hirdetett korrekt kártya-e? Ebből aztán nem is értem miért jött ez az egész performansz?!
Még egyszer mondom... ebay-es rendelés bizonyos okokból gond nekem. Amúgy akit linkeltem, 522 pozitívja van 0 negatív mellett.
-
havri1
félisten
válasz Petyus87 #5174 üzenetére
Á, reklamálni nem fogok, így is necces, hogy egyáltalán megkapja e a rossz kamerát, ami ugye 2 éves már..
Buszba nekem jó, nekem nem a rendszámok az érdekesek, hanem, hogy rögzítsem, hogy ott, és úgy jártam, ahogy kell, nem úgy, ahogy egyes utasok mondják... (korábban mentem el, otthagytam, stb)havri
-
ghostie
tag
válasz Petyus87 #5203 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm szépen a véleményeket. Úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért maximum játszik vele a gyerek ha nem lesz használható autóban, de inkább megtartom
Garancia van rá persze, de most meg nem tudnám mondani, hogy 1 vagy 2 év.
Viszont azt tudni kell, hogy kiárusításos akcióban vettem, kb. 1,5 hete.
3 db volt a polcon, abból egyet elhoztam, szóval nem biztos, hogy van már belőle, bár még más Tescoban lehet nagyobb készlet.Kérdeznék is valamit:
Egy tesztben azt olvastam, hogy a rendőrök nem szeretik ha a szélvédőre van rögzítve a kamera, és célszerű a visszapillantó tükör mögé tenni. Én ezt nagyon kényelmetlennek tartanám, most a szélvédő alsó részére középre raktam. Itt nekem nem takar be kb. semmit. Mennyire probléma ez a gyakorlatban?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest