- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HabyRolika
tag
válasz k-feri65 #21351 üzenetére
okés! mivel nem a kereskedel számomra a cél!!!
Cordial CLS 225 50 méteres tekercs forintba átszámolva a mai EURO árfolyamhoz 27.170.-
tehát 1méter 543,4ft Angliából haza postázva...még mindig sokkal jobb mint 790ft-ért megvenni kb így kell számolni! én akkor hozatok mindenféleképp egy tekerccsel és amennyi elmegy elmegy...Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
attila666
tag
válasz k-feri65 #21413 üzenetére
Ha azt szeretnéd kiszámolni, hogy minimálisan milyen vastag kábel kell, akkor igen, a hangszóróvezetéknek vastagabb kellene, mint a tápnak. Persze túlméretezni lehet mindkettőt, de alul nem és ez az egész akkor igaz, ha arról az erősítőről csak 1 hangszóró van hajtva. Ha nagyon számolni akarnánk, akkor attól is függ, hogy az erősítő bemenetén 12-14V van, a kimenetén pedig ennél jóval több is lehet és így a kimeneten kevesebb áram folyik, mint a bementen, ezért a kimenetre valamivel vékonyabb kábel is elég.
[ Szerkesztve ]
-
-
HabyRolika
tag
válasz k-feri65 #21456 üzenetére
kicsit jobban utána jártam ma a Cordial CLS 225-ös dolognak!
első körben Október közepén 88 méter lesz eladásra! ezen felül ha valakinek kellene még akkor majd hozatok be! de CS-n írt egy srác tegnap hogy állítólag számlásan bruttóba 630ft-ért tud ugyan ilyet itthon! kértem tőle linket de még nem kaptam (de mondjuk ha kapok is linket inkább megrendelem kintről )Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
Dr V
őstag
válasz k-feri65 #21518 üzenetére
És milyen erősítőt? Abból is sok van és nem vagyok a téma tapasztalt szakértője és sztem nem is leszek az két hét alatt. Ha tudtam volna, h az lg helyett vannak jobbak is akkor vettem volna jobbat...
BBéci Kicsit bővebben, esetleg konkrét linkel, cikkel kibővítve, h megértsem?
Az ajtó felejtős, szétvágni nem szeretném. Eredetileg abban gondolkodtam/gondolkodom, h a két gyári 10cmes helyére egy közép/magas, hátulra meg egy 2 v 3 utas ovált. Valszeg ez baromság, hisz így a középből túl sok lesz... Mindenesetre az első 10es adott méret, a kalaptartó meg gyakorlatilag úgyszintén adott, más nincs. Kicsi az autó[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Dr V
őstag
válasz k-feri65 #21530 üzenetére
Ez csak 2 csatornás :S ez azt jelenti, h csak a két pl hátsó ovált tudná erősíteni?
Most csak 2 van bent elöl. Jól gondolom, h ha bent lesz kettő hátul is akkor a hangerő (durván) kétszeres lesz azonos hangerőn?
10es méretben nincs minőségi?
MunezXBK Van belőle még1
[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
gsc73
aktív tag
válasz k-feri65 #21661 üzenetére
Persze, persze, én értem, hogy ez hobby, az én szintemen nekem is. Sőt! Nekem is "magyarázkodnom" kellett hogy nem volt ez olyan "drága", és egyébként is mi a probléma, amkor bélyegre, érmékre és modellekre sokkal többett költöttek baráti körömben is. Én direkt nem írtam az igénytelen szót. Azonban el tudom képzelni azt az átlag fórumozót, autótulajdonost, aki tényleg csak egy "kicsivel" szeretne jobb hangzást az autójába, és azzal találja szembe magát a topikban, hogy jó hangszórókábel nincs 1000ft/m alatt (csak példa) és a 320-as mp3 hallgathatatlan. Szerintem megijed.....
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
-
kavics325i
őstag
Eddig sem a minőséget támadtam. Vagy a differenciát. Hanem az ehhez tulajdonított jelentőséget. DLS Reference R5A. Ezzel vettem az öreg bmw-m. Nyilván azért van még mindig meg, mert nem akarom el kótyavetyélni. Mert vele éltem pár évet és tudom, hogy mennyire jó is.
Vissza térve na ha megtehetném tennék be bakelit lemezjátszót és Zoltán Erikát. De ugye az a fránya háromszög. Pl. Ami ellene szól a hifinek. Aztán sorolhatnám. De amíg nem lesz egy árban az ezer forintos és az egymilliós kábel addig nincs miről beszélni." A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
-
Pubszon
veterán
Figyu, lesz@rom őszintén, hogy mit veszel, nem kell nekem állnod, én csak azt mondtam, hogy nem igénytelen az aki MP3-at hallgat és nem is kell senkit lebeszélni arról, persze rábeszélni sem kell.
Szerintem ritka az az ember manapság aki még nem hallott kocsiba MP3-at szólni, szóval el tudja dönteni, hogy neki jó e az a minőség...ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz k-feri65 #21676 üzenetére
Légyszíve fejezd be az értelmetlen hozzászólásgyártást, mert írok a modkerbe.
Illetve ajánlom figyelmedbe az Alapelvek alapos áttanulmányozását, mert látom ezt elfelejtetted.MÁS: Van valamelyikőtöknek AGM akksi-ja?
Kellene valami jó ár/érték arányú 70-80Ah-s.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest