Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    válasz szacsee #2936 üzenetére

    A config szerintem elég lesz, én egy hasonló megfontolásból vettem a mostani gépemet kb. 2éve. Habár a 4-5 évig jó legyen kicsi hiú ábránd szerintem kb. 3 év az amig a gép megfelelően működik - értem képességek tekintetében- és szerintem ebben az esetben nem az Autocad 3d lesz a szűk keresztmetszet :)

    Annyi a kérdés amire én is ha van valakinek tapasztalata, segítséget szeretnék:
    3 monitor 1 videokártya vagy 3 monitor 2-3 videokártya minden monitornak külön - külön dedikálva.
    Ez nekem nem fontos annyira 2d -nél de 3d nél már az lehet, lényeges.

    Amúgy a konfignál a tápnál valami jobbat vegyen a haverod , igaz nem kell agyon variálni nekem kb. 250 W nál áll meg az áram felvétel egy i5 3770-es proci, Asus R8Z77, 32 Gb Ram , HD 7870 2 GB , 1 SSD 2 HDD-s konfignál játék esetében. Vagyis az én 700W -os aurumos tápom fölös :) Vagyis a haverodnak egy 600W-os táp bőven elég lesz a R9 280-ashoz is.
    A memoriánál ha van lehetősége , slot számban akkor inkább 8-8 Gb-es elosztást javasolnám - minnél magasabb frekivel - mert később fejleszthető, ha mondjuk akar egy RAM driveot, vagy más miatt.
    Az I7-es meg ahogy a teszteket néztem igazából még húzni sem nagyon kell, legalábbis az Autocadnek akkor kell ha nagyon alacsony frekvenciás procit vesz. A mostani 3500-ös procik kb. a teteje a felhozatalnak az AMD magasabb órajele egyes infok szerint nem hozza azt amit elvárnánk tőle - legalábbis autocad alatt -.

    [ Szerkesztve ]

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák