Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3aN
senior tag
Igen
A tejfehér műanyag a natúr, színezetlen műanyag. Erre kerül rá egy angolul hot foil-nak hívott réteg, a magyar prégelésnek (esetleg melegfóliázásnak) hívja. Gyakorlatilag egy hevített felülettel egy fóliát rásüt a hordozóra. Sok kárt nem tudsz benne tenni, csak ha már megkaristoltad. Rengeteg háztartási eszköz felirata így készül, köztük mosógépek és hűtőszekrények felirata is, ahol aztán fog találkozni vegyszerrel is. -
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Hátsó lámpát szeretnék sötétíteni, erre opcionálisan spray-t használnék. Milyen folyékony fólia spray-t tudnátok javasolni a füstös hatás elérése végett? -
M3aN
senior tag
Na lecsiszoltam és bekentem passziválóval. Az a meglátásom és az látszik, hogy a javítás során a külső élen volt elmaszkolva a sárvédő, a perem ki volt hagyva.
-
M3aN
senior tag
válasz Csabroncka #47947 üzenetére
Ez a bajom pont, hogy többek által ajánlott ember csinálta.
Valószínűleg a végleges megoldást nem én fogom megadni neki, hanem elviszem valami hozzáértőhöz, bár inkább bíznék egy max. 40e Ft-os javítási költségben mint 100e Ft-ban.
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
M3aN
senior tag
válasz FireFox1996 #47942 üzenetére
Festéket felfújni gondolom voltak eszközeid Sajnos ez nálam nem adott
Rozsdaátalakító majd csiszolás, vagy fordítva?[ Szerkesztve ]
-
M3aN
senior tag
válasz Csabroncka #47943 üzenetére
Nem lyukadt át szerintem, azt nem láttam, se nem éreztem ahogy végighúztam a kezem.
Sajnos a perem mögött megáll a sár, és ezt okozza. -
M3aN
senior tag
válasz 7Sony7 #47937 üzenetére
Nekem az a szomorú, hogy ezt a részt fényező csinálta, mégis 3-4 évet bírt. Hosszú távon sajnos úgyis az a megoldás, hogy le kell vágni az elemet és fényezni, ezzel tisztában vagyok, de akkor gyakorlatilag márkaszerviz.
Sejtem, hogy bentebb is hasonló, bár ott kezelni nem nehéz. Kívül semmi hiba nincs, direkt néztem. Legfeljebb belül és az élen. -
M3aN
senior tag
Sziasztok!
8 éves Opel Astra, 4 évvel ezelőtt felületi sérülés (meghúzás) miatt javítva a jobb hátsó sárvédő. Ma autómosás közben vettem észre, hogy a kerékdobnál a sárvédő széle 3-4cm hosszan rozsdásodik.
Érdemes, lehet házi technikával megfogni és javítani még vagy rögtön karosszériás és elem javítás+fényezés? Ha házilag is van rá módszer (pl. rozsdaátalakító és ecsetelő bizgentyű [lévén hogy a dobbetét széléről beszélünk]), mi javasolt?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest