Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
JHONNY 79 #39132 üzenetére
Még én sem próbáltam, de úgy voltam ha már egyszer rászánom az időt hogy leugranak kerekek, dobok, küszöbök, akkor adok neki egy oda való wax védelmet. Véletlenül akadtam rá, egyébként csak egy normál waxot akartam felkenni.
Leírása szerint egy magas teljesítményű, lepergés mentes korrózió gátló / megszüntető wax. Nagyon hosszú élettartammal, alvázra illetve a környező fémekre fejlesztve. Kezdődő rozsdát megszünteti, kialakulását gátolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster E1920N Monitor eladó táp és DSUB kábelel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest