- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Crypto Trade
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen NAS-t vegyek?
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt_to
tag
Próbáltam neked előbányászni egy jó kis oldalt amit akkor mentettem el amikor ezzel foglalkoztam, ahol részletesen le volt írva az entware, plex, debian, transmission stb. telepítése szájbarágósan, de sajnos az oldal már nem elérhető.
https://hqt.ro/plex-media-server-on-asuswrt-armhf-routers/Nekem annak idején itt a fórumon azt tanácsolták az ebben járatosabb kollégák, hogy mindjárt a Merlin fw-t telepítsem a stock fw helyett (mert másképpen nem is lehet telepíteni ezeket a plusz szolgáltatásokat talán?!), viszont azt nem tudom az általad kinézett routerekre a Merlin telepíthető-e.
Személy szerint én csak akkor javasolnám neked ezt a mókolást ha van valami tapasztalatod linux terén (nekem sajnos semmi sem volt, ezért tartott 2 hónapig is amíg össze tudtam szedni hozzá a számomra is használható szájbarágós leírást és "tudást"), valamint ha van elhivatottságod és kitartásod. -
totomusic
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest