- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Autós kamerák
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
lhidasi
csendes tag
Sziasztok
Nekem is volna egy kerdesem.Aki rendelkezik eme kis szerkezettel az eee storaget hasznalja ?
Mennyi terulet van nektek hozza ?A felhasznalo kezikonyvon volt nektek sorozat szam ?
Elore is koszi a valaszokat
Udv
-
DaviD202
aktív tag
Sziasztok
Van már erre touch screen mod? -
Kbali
nagyúr
Szerintem felesleges bele a 800-as ram, de még a 667-es is, mert az FSB-je csak 533-as. Mondjuk a 400-as ram gyárilag az vicc.
-
Rzee
csendes tag
Helosztok mia a külömbség a 900-as és az 1000-es köszt?
Melyikbe lehet nagyobb vinyot tenni?
Az enyibe 12Gbt-van. -
oak
tag
Ezt majdnem benéztem, mostmár ez is kapható úgy néz ki.
-
pmate85
csendes tag
Na sziasztok!
A ram bővítést én is meglépem következő hónapba, bár annyira nem értek hozzá, tehát ahol vettem, ott megkérem, hogy tegyék ők bele. Illetve nem is tudom, hogy mit számít az, hogy 667 vagy 800-as a ram!? esetleg valaki felvilágosítana? Gondolom gyorsabb, de észrevehető?!
A melegedés tényleg csak átlagos, teljesen normális, a wifi pedig tényleg szuper.A másik dolog pedig a kijelző. Mint már korábban írtam, volt hogy a laptop bekapcsolása után a gép beindult, de a kijelzőn semmit nem lehetett látni..Ezt olyan 15 beindításból egyszer csinálta. Utána hosszú power gombbal kilőttem, majd újra bekapcsoltam, és megint nem volt képernyő. Volt hogy 3szor is megcsinálta, utána már bevillant és jó volt. Írtam fel más fórumra is és azt írták, hogy a mágnessel lehet gond ami a tetejét az aljához fogja, mikor lecsukjuk, és újra felnyitáskor nem érzékeli hogy kinyitották. Azt tanácsolták hogy egy bazni nagy mágnest lengessek el előtte. Még nem próbáltam.8) Valaki esetleg korábbi tapasztalat ilyen téren?.....Most örültem, hogy megszünt csak, úgy, erre tegnap megint eljátszotta velem, pedig előtte 1 hétig semmi. Hogy mitől lehet.........
Illetve valaki tud jó kis táskát hozzá?...(nem tokot, mert azt adtak, hanem valami tuti válltáskát amibe akku, stb. is belefér?) Én eddig csak 12" táskát találtam, de azok is nagyok ehhez a csöppséghez.
Előre is köszönöm a segítséget! / főleg a kijelző kérdésben..../
-
Gergi
senior tag
A "gyors mentés a konfigra" alatt az a menüpontot értem a BIOS-ban amikor változtatsz rajta vmit és lemented a beállítások. (De asszem meg is kérdezi amikor kilépsz a BIOS-ból h mented-e az aktuális állást).
A RAM-ot én raktam bele otthon, mivel Pécsett nem nagyon van ASUS szervíz. -
CSiPet2
tag
Jaj de jó, hogy van már valaki aki meg is cselekedte ezt így!
Akkor tuti műkszik...
2 Kérdés: Érezhető, hogy többet fogyasztana (áramot) 2gigával, vagy elhanyagolható?
Jah és mit akart jelenteni, hogy "gyors mentés a konfigra"? Azt nem vágom. THXSzerk: apropó, te tedted bele a ramot, vagy szerviz? Csak garancia miatt kérdem...
-
Gergi
senior tag
Igen, csak 1 foglalat van és gyárilag egy 1Gb-os A-data DDR2-400(!) ram van benne.
Olyan 6-7 ezer körül van a 2 gigás laptopram.
Én az enyémbe 6.700-ért vettem egy 2 gigás Kingmax DDR2-800-as ramot, örökgarival és szuperül viszi.Csak azért mertem 800-ast venni mert a küldföldi fórumokon azt írták h megy ezzel is és nem csak 667MHz-el.
Belehelyezés után viszont az XP csak 1 gigát láttot, aztán gyors restart, biosba be, bios 2 gigát látott, gyors mentés a konfigra aztán az XP is 2 gigát látott. -
CSiPet2
tag
Jah és valaki nem tudja véletlenül mennyi bele egy 2gigás ram? Gondolom csak egy foglalat van benne...
-
CSiPet2
tag
Egyébként próbált már valaki telepíteni rá valami komolyabb oprendszert mint amit hozzá adnak? Pl. Xp professional, esetleg vista home, vagy ultimate...
Csak mert most néztem egy videót és 32bites vista ultimate úgy fest elketyereg rajta, de egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen erős lett ez a kis gép! Mert ha tényleg rá lehetne pakolni egy vista home-ot, akkor tuti veszek egyet egyetemre! [link] -
Kbali
nagyúr
Én is kipróbáltam mindkettőt, nekem az Asus sokkal összerakottabb, jobbnak tűnik a minősége. Az 1 giga memória bőven elég az XP-hez.
Munkára tökéletesen használható, a billentyűzeten nem érezni hullámzást gépelés közben, stabil a cucc.
Most 77%-os töltöttségnél 3:39-es hátralévő időt ír ki. -
Cyrin
addikt
Sikerült közvetlenül összehasonlítanom a Windet és az 1000H-t. Azt kell hogy mondjam, szinte mindegy, hogy melyik. Mivel a Windre semmi konkrét esély nem volt, hogy megjöjjön, így az ASUS-t rendeltem meg, jövő héten meglesz, kell a munkahelyre, nincs lehetőség tovább várni.
A billentyűvel semmi gond nincs. A kinyitása kicsit nehézkes. Nagyobb akksival kedvezőbb a munkahelyi használata.
-
[SiLveR]
csendes tag
Ok, megnyugodtam.
HD film lejátszása codec, player, és driver kérdése. Sok fórumban van tutorial a megoldásra.
Melegedés nem vészes, bőven együtt lehet vele élni.
Sebesség megint nem kérdés.
A súly különbség az tényleg jogos, msi 6 cellás akkuval is 270 grammal könnyebb.
Az SSD-s 1000 és az MSI között viszont csak 120 gramm van.
Apropó, van infotok róla mikor lehet végre itthon kapni az SSD-s 1000-t?
Arra várok, de még sehol semmi. -
tbs
addikt
Lassabb..? ~1700-ra overclockolja az Atomot gombnyomásra. HDvel is elbír.
Mondjuk melegebb lehet, tényleg. Fűtős vinyó van benne.
...
Átfutottam a tesztet. A venti nem indul el bekapcsoláskor, a vinyó igen.
Tibiajax-tól kapott HD filmekkel boldogul, alapórajelen; K-Lite kodekpack ment fel előtte. Bazira nem értem a billencsproblémát, ez rohadt szubjektív dolog, a mérete miatt mindenképpen szokni kell. Nincs vele probléma. Wifije nagyon tuti, a legjobb amivel addig találkoztam.
Valami szoftveres kutyát ástak a srácok bele a teszt előtt...
-
spirit007
senior tag
Legalább az kiderült , hogy ilyenem se lesz
Még a csuklórész is fényezett ... nem elég , hogy kopik és karcolódik , de legalább addig is az összes kéz/új nyomat frankón meglátszik .
A tesztek szerint egyetlen előnye a Wind-el szemben az akku idő . Dehát akinek az kell , az felárért megveszi majd a 6 cellásat abba és kész . (vagy vesz univerzális külső akksit , vagy autóstöltőről használja stb. ) -
papi77
addikt
-
pmate85
csendes tag
A billentyűzettel eddig semmi problémám nem volt, nem ragadtak be a gombok és gépelés közben sem ütök többször félre mint eddig. Kényelmes, jól használható magyar billentyűzetkiosztás (nagy enter, és ninncs lecsípve a "nyilas" gombokból ) . A kijelzős dolog pedig most nem jelentkezik, remélem nem is fog.
-
HavocS
senior tag
Ez a billentyűzetes dolog nem hangzik túl jól
meg tudja valaki erősíteni vagy cáfolni?
Az alap 1 giga rammal mennyi idő mire feláll hibernálásból? -
Cyrin
addikt
A billentyűzetéről elrettentő dolgokat lehet olvasni, pl:
"Az Asus 1000H már járt nálam az Asus jóvoltából, szörnyű egy jelenség, a billentyűzete még rosszabb, mint a 701-esnek (hiába nagyobb, lötyög meg bemélyed, egy szóval használhatatlan)."
"Though the Eee PC 1000H's keys are physically larger and offer more tactile feedback than those of the MSI Wind, the entire keyboard feels rickety as it bounces up and down when you type. "
-
exy
tag
Nézd meg a kijelzőt fény felé fordítva. Lehet hogy van azon kép és csak a háttérviláégítás nem kapcsolt be. Ez egy ismert és gyakori hiba a notiknál. Bár végülis nem tudodm, mert ezekben ugye LED-es háttérvilágítás van. Akkor mitől lenne ugyanaz a jelenség? Szóval nem mondom biztosra.
-
pmate85
csendes tag
Immár én is rendelkezem lassan egy hete 1000H-val. Eddig elégedett vagyok. Bár nem tudom miért de néha ha bekapcsolom, van hogy a kijelző nem kapcsol be, a gép megy de nem látok semmit. Ilyenkor hosszú power gomb és kikapcs majd újra és akkor már jó. Valaki esetleg tud valamit az ehhez hasonló dolgokról? Amúgy szuper, a 6-os akksi tényleg jól bírja, a billentyűzet is sztem kiváló, a melegedés pedig átlagosnak mondható. Fekete lakk ház jól mutat a hangszóró rendben, touchpad hibátlan, a gépzúgás pedig alig hallható.Wifi routerrel használom, eddig tökéletesen müködik, nem szakadozik,bluetooth is ok. Röviden ennyi.
-
papi77
addikt
Holnap megyek a speedshopba,és megtapicskolom kicsit!
Megnézem az anyagminőséget is... -
^Clown
addikt
Szerintem is jó lenne egy külön topic az 1000H-nak, ez az egyetlen igazi konkurense a Wind-nek (aminek van külön topicja)... Kíváncsian várom a tapasztalatokat!
-
PLacc
senior tag
Ahány változatot csinált és csinál még az Asus, felesleges új topicot nyitni nekik szvsz...
Létező EEE topic-ba jobb lenne...
-
papi77
addikt
Eddig itt láttam a legolcsóbban.Máshol 107-108K
-
papi77
addikt
Aki már vásárolt ilyet,az ossza meg velünk a tapasztalatait!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Hardcore café
- Éjszakai műszak
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 2042
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BOMBA ÁR CSAK MA!! - Dell Precision 5680 - i7-13700H, RTX A1000, 16", 32GB DDR5, 1TB SSD - 2 ÉV GARI
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Thinkpad P1 Gen 6 I7-13800H, RTX 3500 Ada, QHD+ 165Hz, 32Gb, 1TB
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest