-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Blade-en játszom és a következők nyerték el nagyon a tetszésem:
- Tank Hero
- Speedx3D
- Fling a Thing
- Freecell Solitaire (Softick Ltd.)
- Asphalt 5
- Battleheart (most nagy kedvenc, bár néha befagy és újraindul a teló)
- Drag Racing
- Gravity Guy (Getjar-on ingyenes)
- Guns'n Glory (szintén Getjar)
- Guns'n Glory VV2
- Missile Defender (Getjar)
- NFS Shift
- Nova
- PES 2011
- Piggy Drop
- Pinball HD
- Super Sudoku
- Tiki Golf 3D
- UNO
- és ha ide lehet venni: AndroidifyEl Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Osmos HD most 1$-os akcióban van a playen, ha vkit érdekel.
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Helló Fórum!
A Where's My Water és a Where's My Perry fizetős változata most elérhető ingyen a Play-ről.
Ezek vajon később is elérhetőek lesznek mint a többi megvett játék ha már lejárt az akció de most feltelepítettem?
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Ezt nem tudtam, hogy ami egyszer ingyenes lett az már nem lehet fizetős, de akkor jól van:-)
Azt hittem ez az akció olyan mint régebben a getjar akciók voltak, hogy mióta nincsen, azóta az onnan letöltött programok csak úgy vannak, és ha újra raknád a gépet akkor már meg kell venned Play-ről. Így viszont ok.El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Ingyenes a playen az Armored Strike Online [link]. Sztem nem rossz kis játék, így egy próbát bőven megér.
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Érdemes még ránéznetek a 'Best App Sales' és az 'AppBrain' app-ra, én az appsales app mellett ezeket lesem még. +-ban még van az 'AppZapp' is, de 17.-e óta nem történt semmi. Sajnos valószínű, hogy meghalt az app.
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Hali!
Jópár játék 50 Ft-ra le van értékelve HandyGames fejlesztőnél. Esetleg aki ismeri ajánlhatna pár érdemesebb darabot közülük. Régebben a Guns'n'Glory WW2-t már megvettem, de ezen kívül is szívesen várom a javaslatokat.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz Dilikutya #23178 üzenetére
Ha úgy van megoldva, mint régen a Plague Inc.-nél akkor sztem nem annyira gáz. De persze ha csak IAP-al lehet továbbjutni akkor valóban az. Illetve a nemrég ingyenessé vált Xenowerk-nél is ott volt az IAP lehetőség, és nem is találkoztam ilyennel. De este majd rájuk nézek ezek mit tudnak.
Egyébként erre nem is figyeltem, úgy látszik egyre több ilyenre kell figyelni
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Van esetleg valaki aki használ a telefonjához kínai XBOX 360-hoz tartozó wireless reciever-t? Ha igen és jól is működik kérhetnék egy linket hozzá? Vagy esetleg original jóárasítotthoz...
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz Véreshurka #23251 üzenetére
Egyébként mekkora ezeknek az újrajátszási faktora?
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
70%-kal levitték. Sztem este megveszem.
Ha valaki ismeri a Samu Galaxy Tab 2 7.0-t, szerinte mit várhatok a Kotortól azon a vason? NFS: Most Wanted gyönyörűen megy rajta.
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Megy. Legalábbis múlthéten ment, azóta nem próbáltam. Tegnap romoltam, most nincs fennt, de estefelé felteszem és megnézem mi a helyzet. Előtte nekem sem ment, hiába állítottam be US címet. Múlthéten most újra beállítottam egy US címet, előtte kitöröltem mindent, feltettem az appot, valami frissítés félét csinált a háttérben és utánna már minden flottul ment.
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Böngészőn belül belépsz az amazon oldalára és ahol beállíthatod a címedet ott én kitöröltem mindent, aztán beírtam egy US címet és ment. Fakename generator-ral tudsz US címet csinálni.
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz 22balu #23293 üzenetére
Ha még nem próbáltad akkor nézd meg itt: Google Wallet, hogy minden rendben be van-e állítva. Hátha.
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz #33253120 #23295 üzenetére
Valahol mintha olvastam volna hogy maestro-val nem megy a play. Itt meg is erősítik. Esetleg még be tudod állítani, hogy az előfizetésedre terheljen a play. Én feltöltős vagyok, nekem megy úgy, hogy a feltöltött keretből vonja le az összeget.
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz icemad #23290 üzenetére
Köszi az ajánlást, ez a Star Knight nagyon fasza
(#23291) Saccco: köszi neked is az ajánlást, ez is nagyon jó. Egy bajom van vele, az első pályán alig jutottam át, mert fogalmam sem volt, hogy merre magyek, mindenhol akadályba ütköztem Nagy nehezen sikerült, szóval haladgatok lassacskán előre...
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Titanium miatt nem enged a Dark Sword játszani. Jó játék egyébként, vagy túl élem a hiányát?
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz icemad #23348 üzenetére
Áhhh... Azzal még sztem eddig a bevezető képernyőig sem jutnék , + van más progim is feltéve amit bezavar a Luckypatcher, és pl. nem érzékeli, hogy egyébként meg van véve. De köszi az ajánlást!
Esetleg más valaki amivel el tudnám rejteni a TiBu-t a Dark Sword elől? Bár nem életbevágóan fontos
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz Narxis #23351 üzenetére
Már régóta fennt volt telón, de csak tegnap jutottam oda, hogy meg is nyitom De törlöm is, sztem nem fog hiányozni... Úgyis van még vagy 20-30 játék ami fenn van a telón, de még csak el sem kezdtem, lesz mit bepótolni
Ilyen véletlen megnyitás eredménye lett, hogy a most játszott játkok közé bekerült a Dark Echo is
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Na tegnap este végre végre feltettem újra az amazon appot. Nem kértem újra, még azt az apk-t használtam amit küldtek régebben (pont romcsere előtt). Simán felraktam, bejelentkeztem és most még csak nem is frissített, nem is szólt, hogy kéne. Lehetett használni rögtön, le is töltöttem 2 appot, minden ok.
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Csak azért hagytam benne ha esetleg itthonra rendelnék vmit. Egyébként sztem nem kell.
(#23366) monstre: erről van szó? Ugyan nem játszom vele, de lehet a fejlesztő tudna valamit monddani: support@spacetimestudios.com
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Régebben (nagyon) játszottam ezzel a Battleheart nevű játékkal, viszont már nem kompatibilis az újabb android verziókkal. Viszont most bóklásztam a Play-ben és ezt találtam: Battle Heroes. Ez nekem a képek alapján ugyannak a játéknak tűnik vagy legalábbis nagyon hasonlónak. Ha valaki játszott már mindkettővel, meg tudná erősíteni ezt nekem? Esetleg véleményt is szívesen veszek
Illetve még egy ami klónnak tűnik: Hero Gladiator (mondjuk ez is jó régen volt frissítve legutoljára)
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz interstate76 #23786 üzenetére
Nos bedobok pár játékot, és vizsgáld meg őket:
Piggy Drop
Pinball Deluxe
Toss It (illetve a különböző paper toss játékok)
Bouncy Mouse
Hyper Jump
Air Penguin
Fling a Thing
Galaxy
Fruits&Fun
Hexxagon
Bouncy Bill
Lights Off Mania Space
Slice Ice!
Ninja Chicken
Stickman Ski Racer (illetve van még pár jó stickman játék)
Subway Surfers (illetve temple run?)
Plumy's World
Glow Hockey 2
Osmos HD
Sonic 4 Episode II (van több sonic rész is)
BMX Boy
Lazors
Mega Jump
Puffle Launch
Where's My Perry? (és a többi where's my game)
Csatlakoztató (Connect'Em)
Rayman Fiesta Run ( van több rayman játék is)
Hey, That's My Fish!
Leo's Fortune
Table Top Racing
Jack Lumber
Reckless Racing 3
Source (nagy kedvenc )Nem mondom, hogy mind jó, vagy hogy megfelelő, de válogatni érdemes közülük.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
Most 1 $ lett az ára, úgyhogy ajánlanám ezt a kis szösszenetet, ha szerettek ping-pongozni:
Ez pedig az eddig általam játszott ping-pong játék:
Nekem az elsőnek linkelt játék jobban bejön, több benne a játék lehetőség, illetve elvileg lehet online multit is nyomni (kipróbálni nem tudtam, mivel nem tolom a Play Játékot, az pedig kell hozzá).
Tegnap letöltöttem, nagyon jól el lehet vele lennei.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
Véreshurka
senior tag
válasz tepenzed #24710 üzenetére
Esetleg ezekkel próbálkozz:
Hexxagon
Reiner Knizia Tigris&Euphrates
Carcassonne
Hey, That's My Fish!
Ticket to Ride
THE aMAZEing Labyrinth
Small World 2Hogy mennyire addiktívek neked azt passzolom.
El Psy Kongroo
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest