Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    Szerintem nekem ennyi volt a free to play játékokkal való játszás.

    Adventure Communist az egyetlen hosszú távú idle game ami lefoglalt, most egyre pay to win-ebbek at eventek, egyszerűen elveszi a kedvem a játéktól. Ha ignorálom az eventet akkor szarul érzem magam mert "kimaradok a jóból". Ha nem ignorálom akkor még felhúz, hogy az egész direkt úgy van megtervezve, hogy folyamatos költés nélkül ne kapjon a játékos jó jutalmakat.

    Archeroban azt tetszett, hogy kell ügyesség a játékban, nem valami agyhalott casual játék. Viszont akármennyire vagy ügyes, jó cuccok nélkül közel a lehetetlen felé ível a pályák teljesíthetősége. Jó cuccokat ingyen pedig irtózatosan nehéz szerezni, a játék megjelenése óta 1 db "epic" cuccom van, ami még nem is a legritkább minőség, pedig az ingyen forrásokat mind kihasználom, gemeket csak ládákra költöm.

    Darkness Rises egy nagyon jó MMORPG, de meguntam mert teljesen ugyanolyan mint a többi, hasonlókkal régebben sokat játszottam. Meglepően jó benne a monetizáció, nem mondanám pay to winnek (persze akik rengeteg pénzt perkálnak azok mindig jobbak a kisebbeknél).

    Mighty quest for epic loot addig érdekes amíg elő nem jön a pay to win mechanika, ami meglepően hamar jelentkezik a játékban.

    Most visszamentem kicsit pubg-zni és tudom, hogy free to play, de csak kozmetikára lehet költeni, ami nem érdekel. Megízleltem újra a minőségi, balanszolt játékélményt. Maradok a stardew valleynél, minecraftnál és további prémium játékoknál vagy csak kozmetikázós f2p játékoknál szerintem inkább mint hogy az időm pazaroljam azzal hogy kitapasztaljam, hogy vajon egy-egy új ingyenes játékban lehet e haladni folyamatos költés nélkül normálisan:(

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák