Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz w333 #8191 üzenetére

    Sajnos ilyen hiba az asus tabomnál is van... valami rettenetes a memóriakezelése, és annyira, hogy a 512 MB-os galaxy m 2-ben jobban megy a mutlitasking, mint az asus táblájában. Megfogadtam hogy ez az utólsó táblám android fronton, a következő ipad lesz! Telefonnál még marad az android, ott nincs egyértelműen jobb választás.

    A google 4.4-óta mindig valamit elkúr az androidban... és van, amit még feature-nek állít be - external sd write restrictions. No, meg könnyen meg lehet unni, hogy nem jönnek frissítések és így egy bugos rendszeren maradsz, romolni meg nem mindenkinek van ideje, legfőképp energiája.
    Androidos táblát már csak azért sem éri meg venni, mert alig van direkten azokra írt app; Az android egy mobilokra tervezett rendszer, ebben csak jobban megerősít az, hogy ha felmegyek playre, akkor 90%-ban portrait módra lockolt appok és játékok fogadnak. Az ui is telefonokra van tervezve, amik csak felvannak skálázva. Mondhatom szépen néznek ki 10"-on.
    Régen volt egy 10"-os galaxy tabom és pont amiatt adtam el, mert nem voltak rá kényelmesen használható appok, vettem helyette egy 7" dzsunka gépet, ami idővel elöregedett. Gondoltam bepróbálom megint a 10"-t, de kb ugyan az a helyzet mint 4 ( ! ) évvel ezelőtt. Ilyen szempontból az ipad fényévekkel előrébb jár...

    Szóval röviden: Androidból csak telefont, IOS-ből csak táblát. Ezen talán csak a win10 fog tudni változtatni, de én szerintem maradok a kitaposott ösvényen. Ki tudja, hogy milyen bajai lesznek a w10 tábláknak és telefonoknak. Kicsit azért vicces, hogy több év kellett ahhoz, hogy erre a következtetésre jussak. :<

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák