Új hozzászólás Aktív témák

  • #96302336

    törölt tag

    válasz Aryon87 #66607 üzenetére

    Akárhogy is nézem, ez az egész tábla izé nem szabályos.
    Egyrészt, nem lehet egyszerre 5 piktogram egy táblán, meg amúgy sem lehet háromnál több kresz jelzés egy oszlopon. Továbbá, közteres nem adhat sem előéleti pontot, sem közlekedési bírságot, csak rendőr. Téged lehúztak!
    Közteres, csakis és kizárólag (legalább is nálunk) csak parkoló kocsikat baszogathat, illetve forgalomtól elzárt területre behajtó gépjárműveket. Meg ha bringával vagyok jogsit nem adok ezeknek a tetűknek oda, ja, és meg sem állok nekik, óbégasson csak, kapjon el ha tud... Ha meg kiugrik és elesek, megy a feljelentés fizikai erőszak miatt feléjük. Nem veszélyeztethetnek testi épséget. Az bőven a túlkapás kategória.
    Az más tészta, hogy jog szerint igazuk van, de ebben a formában, hogy oda van okádva egy raklap kresz szimbólum, az így, ahogy van szar.

    Még pár kérdés.... Segway-el elmegyek odáig. Aztán vállamra kapom? A segway gyalogos eszköznek minősül, nem járműnek, mert akkor az úttesten kellene vele közlekedni, de ott nem lehet... a görkoris szintén gyalogos. Szimpla diszkrimináció az egész tábla.

Új hozzászólás Aktív témák