Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    válasz no more #39020 üzenetére

    Mocskos jól néz ki ez az S8...

    Más: látom nagyon mennek a japó csajos témák. Én is rajongom értük, anyám anno meg is jegyezte, hogy örülne egy félig húzott szemű unokának. :D
    Mondjuk a kínaiak is gyönyörűek tudnak lenni, és sokkal kevésbé fog rajtuk a kor, mint egy európai csajon (anno volt egy törzsvásárlónk, kínai, mindig miniszoknya, mell ki, stb, szanaszét folyt a nyálunk, embertelen jól nézett ki). Kiderült, hogy egy velem egyidős fia van (akkoriban lehettem 20 talán). A pofám leszakadt. :D
    Egyébként imádom az orosz nőket is, némelyik angolt (99%-uk borzasztó, de az a maradék 1...), de az ázsiaiak, meg a magyarok mindent visznek.
    Páromat viszont a világ összes nőjéért oda nem adnám, különleges arc, igaz, molettebb alkat (szülése óta képtelen fogyni, pedig személyi edzőhöz is járt - igaz, szakács a lelkem. Nem is zavar igazából, sokkal jobbak az ágyban is, meg úgy az élet minden területén, életvidámabbak, pozitívabbak, stb.), de valami csodálatos társ anya, és szerető (hiába lízingeli a fiam, sajátjaként szereti, és bánik vele). Boldog vagyok, ha csak ránézek.

    vodrosjozsi: nálam érdekes módon nem az első a legemlékezetesebb, hanem a jelenlegi barátnőm (pedig volt aránylag sok, de valahogy Ő minden téren kiemelkedik).

    Annai pletyka van erről az i8-ról, lassan kezdek kíváncsi lenni. Ahogy az iOS11 is birizgálja a fantáziám. Mondjuk ezt a 7-est 2 évre vettem, nem szeretném, hogy túl nagy legyen majd a kísértés, mert ez egy fantasztikus telefon. Kár lenne lecserélni.

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák