Új hozzászólás Aktív témák

  • #96302336

    törölt tag

    válasz no more #27727 üzenetére

    Az XA ultra nem is csúcstelefon, hanem a kemény alsó kategória. nincs is lejjebb az XA-nál. Az E5-öt hagyjuk, az a nettó szégyen kategória. 3GB pedig bőven elég. Ezzel is gyorsabb, mint az S7E. Még 2GB sem okoz gondot. Csak el kell valami plusszal adni a holmikat, és jönnek a szörny 6-8-12GB rammal szerelt telefonok, amiken lehet(ne) memória igényes dolgokat is futtatni, de jelenleg ilyenről nem tudok, hogy létezik androidon. A legnagyobb terhelés is a játék és az Antutu a telefonokon, és a mai játékok szépen elfutnak a két évvel ezelőtti hardveren is gond nélkül. A Sony-t ugyanúgy temetik évek óta, mint a HTC-t. Mégis vannak még.
    És ennek ellenére a legnyereségesebb cég igazgatóját csukták le simlis ügyek miatt... Akárcsak régen az Abit-nál...
    Amúgy a plasztikkal nem is lenne baj, ha megnézel egy régi s3-s4-s5-öt, azok hátlapjai egész kulturáltan néznek ki még évek múltán is. Kevésbé kényes, és olcsó a pótlás, ha durván sérül. Egy fém, vagy üveg unibody ház hátlap csere tízszer többe kerül. Értem, hogy csúcsoknál igény a fém, üveg, kerámia, stb... anyagok használata, most ez a divat. De nem minden esetben praktikus. Az üveget szerettem, az jól bírt minden strapát, és csak egy láthatatlanul vékony fólia volt a hátlapon. Fémnél jobban kell rá vigyázni, mert nem olyan kemény, és egy szerencsétlen esésnél be is hajolhat a hátlap, hiába van rajt ugyanúgy fólia. Láttam ilyent, elég csúf az a kicsi horpadás. Ez üvegnél és fóliánál meg sem látszott volna. Plasztiknál szintén. Csak az nem minőségi.
    Amit nagyobb bajnak hiszek, az az egyre nagyobb helyen terpeszkedő android. Pár éve bőven elfért egy giga alatt, most már nem ritka az 8-10 gigán elterülő droid6. Most néztem, a nougat úgy foglal 13 gigát le a rendszer a belső tárolóból, hogy alig vannak telepítve programok, azok is legfeljebb ha másfél gigát foglalnak.

Új hozzászólás Aktív témák