Új hozzászólás Aktív témák

  • w333

    félisten

    válasz Quqesz #25329 üzenetére

    Ha normálisan használja autó fényerővel akkor nem fog beégni ... illetve nincs is mi beégjen mert nem ugyan azt a tartalmat nézi órákig és nincsenek a kijelzőn a navigációs gombok a felső sáv pedig mozog ! :)

    Már mondtam ha pl. navigációra használja és az autóban a tűző napon órákig megy a kijelző akkor van rá esély, Kasya kolléga tudna róla mesélni :))

    N6 nekem minimálisan de beégett, lehet hogy már így vettem nem figyeltem ... de csak a nav. gomboknál ami non-stop ott van, sehol máshol nem volt semmi, Pixel telefonok viszont be fognak égni ráadásul a navi gombok is másabbak mint ami a Nexus telefonokon volt ! :U

    Itt jól látszik ... Nexus és Pixel telefonok legnagyobb ellensége !

    OP3 viszont okosan csinálta hogy nem a kijelzőn vannak a nav. gombok !

    Szerk.

    Különben érdemes utánaolvasni de a Honor 8 -ban LPTS kijelző van ami kb. ugyan az mint az LG G5 -ben, az sem szereti a meleget és beég !

    Amoled beégésnek pedig semmi köze a telefon hőmérsékletének az IPS pedig egy teljesen más technológia, ott a folyadék kristály túlmelegszik és ottmarad a kijelzőn, az Amoleg teljesen más, ha be is ég az nem olyan feltűnő mint egy IPS beégés ! :N

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

Új hozzászólás Aktív témák