Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz helltp #54367 üzenetére

"Szerintetek megéri még most 6589T-s cuccot venni vagy már várjam ki a 6592-t (a 6577 - 6589 váltásból kiindulva van az a rossz érzésem hogy abból csak tavasz közepére lenne telefon, addig meg nem akarok várni)?"
    Egyéni preferencia. Neked kell eldönteni, a felhasználási szokásaid ismeretében. Ha tudod, mire/hogyan fogod használni és ennek milyen erőforrásigénye van, el tudod dönteni elég lesz-e a 6589(T) teljesítménye.
    Én mérlegeltem és bevállaltam egy sima 6589-es SoC-cal szerelt telefont. A kraft egyelőtre több mint elég.

"És az utolsó dolog a telefon. A Jiayu G4 Advance-t néztem ki magamnak, Szerintetek megéri a +100$ a nagyobb közösségi támogatás és a 2x akkora ram a Thl W200-hoz képest?"
    A THL W200-ban nekem az 1800mAh-s akku nem tetszett, a G4-ből viszont van 3000 mAh-s akkuval szerelt is. Az már tetszetősebb.

"...a 2gb ramnak meg azért örülnék, és más telefont még nem nagyon láttam 720p+2gb ram párossal."
    2GB RAM a Pandáról.
    Ha én vennék - már vettem - akkor ha lehet valami ismertebb névtől vennék. Úgymint, Huawei, THL, Jiayu...
    Ha nem fogsz nagy erőforrás igényű alkalmazásokat futtatni, az 1GB is jó lehet.

Új hozzászólás Aktív témák