Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
lanszelot #3069 üzenetére
Csak ismétlem magamat: miért nem nézed meg a korábbi hozzászólásomban lévő projektet? zip-ben van egy eclipse project, de az as beolvassa.
Az épp azért készült, hogy egy könnyen bővíthető felület legyen az adatbázishoz. Ezt ugyan nem, de más változatait én mind a mai napig használáom. Az alapszintű adatbázisműveleteket tudja.
Hozzáteszem: egy ilyen program nagyon sok munkát igényel, még a megértése is; a korábbiak alapján sztem. neked egy kicsit egyszerűbbel kéne kezdened. Ettől még ott van, és kipróbálható.
((És nem önreklám miatt írtam, én is csak tanulgatom az androidot, de éppen-pont erre készült.))
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest