- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz McSzaby #72764 üzenetére
ha van rá 4 kilód akkor igen.
nem létezik ütésálló, és por/cseppálló tablet otthoni kategóriában. csak ipari kivitelben, de az meg megfizethetetlen.amit tudok ajánlani, hogy tablethez veszel rugged tokot, és edzett üveg kijelzővédőt, ekkor nagyjából lefeded az ütésállóságot és a porvédettséget.
normális rugged tokok és tempered glass üvegek inkább az értelmesebb és népszerűbb gépekhez vannak, így Samu, Huawei vonalon keresném az alapgépet. itthon ilyen kiegészítők nem igazán vehetőek, vagy csak horror áron, így ezeket inkább ali-n, ebay-en kell nézegetni(#72765) richie900812
A Samsung SM-T580 megfelel a feltételeidnek (sőt túl is mutat rajta kicsit: 8 mag), és egy kis akcióval értelmes boltban is meg tudod venni a keretedből.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
wazemaki
újonc
válasz McSzaby #68344 üzenetére
Hadd kontárkodjak ide is bele. Épp a fentebbi problémám kapcsán nézelődtem, amikor rátaláltam erre.
Ha jól láttam az elején, megfelel a 7"-os is, és ez szerintem ilyen tekintetben tökéletes választás lenne. Mi a vélemény? Mitől olcsó? Mi a trükk?Ha minden ok vele, lehet én is inkább ezt választom az Asus helyett.
-
taip
senior tag
válasz McSzaby #68344 üzenetére
Én is ezt próbáltam magyarázni.
A 8"-os wifi-only tableteknek vagy egyáltalán nincs is 4G-s változata, vagy nem lehet kapni. Ha esetleg mégis, akkor 20-40 ezres felárral, örülj hogy egyáltalán létezik.
Nehogy már csak a 120-140 ezres ársávban lehessen kapni olyan tabletet, ami 8"-os és 4G-s.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz McSzaby #68328 üzenetére
Emag-on szerintem most nincsen, régebben volt. Mint ahogy a digiprime.hu-n is láttam régebben, de most nem.
Nem tudom miért nem forgalmazzák, szerintem eléggé hiánypótló lenne, de sehol nem lehet kapni.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
cidalain
veterán
válasz McSzaby #68328 üzenetére
ott a 39999-es szerintem nem 4G-s.
az árukereső leírásában szerepel 4G, és több boltot is jelöl ahol van (köztük emag), de a konkrét boltlinkeket végignézve már sehol sem említik a 4G opciót.
mindenképpen alaposan járd körbe rendelés előtt a témát, szükség esetén egyeztess a boltokkal.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
válasz McSzaby #53597 üzenetére
Azért ilyen olcsó, mert kifutó típus ma már viszonylag gyenge SoC-cal (négymagos Allwinner A31 A7 1 GHz + PowerVR SGX 544MP2), nem játékhoz való. Összehasonlításképpen, sokkal erősebb SoC-cal (nyolcmagos MT6592 Mali-450 MP4 GPU-vel), dual SIM telefonnal, 3G-vel 148 dollárért [Ainol AX7 Flame](1 GB RAM/16 GB ROM verzió)
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Zeki
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz McSzaby #37281 üzenetére
Bármelyik géphez vehetsz USB-s vagy BT billt, billtokot, amelyik gépben van BT persze. Én eddig egyet vettem, Teljesen jó volt. Az lenne az igazi amin pad is van, lehet létezik is, annyira nem nézem.
szerk: Treff86 Ha USA árakat nézel számold bele, hogy ott nettoban vannak megadva az árak, mert államonként eltér a tréfa mértéke.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3985
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi + Cellular 1TB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan