Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz huskydog17 #46728 üzenetére

    "??? Hogy jön ide ez a téma, mi alapján gondolod ezt? Mindegy is, mert egyrészt nonszensz, másrészt irreleváns ez a gondolat, ugyanis a DLSS az NV saját terméke, nyilván ők azért készítették ilyen felhasználóbarátra és modulárisra, mert nincs jogi akadálya."
    Jó volna, ha utánanéznél előtte, van jópár jogi vonatkozása. Lásd: [link] .
    Ami meg a biztonságot illeti: [link] . Ennél könnyebben nem is nyithat valaki hátsó ajtót a gépére, mintsem egy nem megbízható/ellenőrizhető forrásból származó DLL-el... :N

    "Ha nem akarsz forráskóddal szöszmötölni (márpedig a legtöbb játékfejlesztő nagy valószínűséggel nem akar)"
    Miből gondolod, hogy nem akar? A játékfejlesztő a forráskódból él. :D Komolyabb projektekben a fejlesztők éppen a fekete-dobozokat nem preferálják. Azzal nincs előrébb a fejlesztő, hogy akkor sem tud belenyúlni a működésbe (a DLL-be), ha szükség lenne rá.

    "Arról van szó, hogy ha a felhasználó upscaling-et szeretne használni"
    Te érveltél itt a minőségről. Erre én azt mondom, aki minőségre vágyik, engedje el az upscaling-et. Ha nem elég most a 4090, akkor ez van, attól nem lesz minőségibb az upscaling, hogy kevés a VGA a megcélzott beállításokhoz. Ha pedig a minőség mégsem annyira fontos, az FSR-el is bőven vállalható képminőség érhető el.

    "a DLSS-t nagyon egyszerű beépíteni, egy tapasztalt játékkészítő pár perc alatt is be tudja építeni, az pedig nem lehet nagy költség"
    Nemcsak beépíteni kell, hanem utána esetlegesen karbantartani a játék részeként, plusz a jogi szöveg értelmében pl. a betöltő képernyőn is logót elhelyezni és tájékoztatni az Nv-t a használatról.

    "Még egyszer érdemes zárójelben megjegyezni, hogy a játék amivel játszol szintén egy black box. Azzal nincs problémád?"
    Nincs. A játék egy végtermék, amit használsz. Valamint abból nem is készülhet általában újabb játék. :DDD

    #46727 Busterftw : 2080Ti körül szokott lenni RT-ben a 6800XT...

Új hozzászólás Aktív témák