Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz füles_ #37420 üzenetére

    Érdekes dolgok,ezek viziók semmi többek. RT-t MS indította el ,mindegyik cég ki fog dolgozni erre egy saját eljárást. Egy szabványosított eljárás hogy lehetne alkalmas arra hogy bárkit kiszorítsunk a piacról vagy megnehezítsünk dolgokat? egyébként tök jogos a harc a részükről, mert nem rendelkeznek megfelelő licencekkel, hogy kiaknázhassák azokat a tartalékokat amik esetleg a GPU ikban még benne vannak, pl memóriamenedzsment.
    NV egy jól menő cég.elég az éves árbevételeiket megnézni az utóbbi 5 évben. A kripotoláz előtt 2016 ban 32 $ árfolyamuk volt tőzsdén.Én is kivenném a pénzemet 120 dollárnál nyugodt szívvel és verném a fejem a falba , hogy miért nem 280 nál tettem.
    Jensen egy jó vezető, harcos típus, arrogáns és nem hagyja magát. Erre szükség van egy Intel ellen, akikkel ádáz nézeteltérések vannak évek óta.( és szükség van egy AMD ellen, aki a végletekig húzza a kártyáit és próbál megfelelő konkurenciát nyújtani a saját vásárlóiknak. NV nélkül biztos vagyok benne, hogy mind a Vega mind az RX kisebb fogyasztással és kisebb teljesítménnyel kerültek volna forgalomba, hogy tudjon konkurenciát nyújtani adott szegmensben)
    Jensen miatt tart ott NV ahol tart. A cég piaci értéke 4 év alatt 2,5x értéke emelkedett ami egyedülálló dolog az utóbbi 10 évben IT szegmensben. Van honnan lezuhanniuk most, de a hardvereik jelenleg is a legjobbak a piacon.
    hatalmas veszteség lenne ha megtörténne legrosszabb , mert AMD nem tud mit kezdeni Intellel ha újra esetleg megfordul a széljárás CPU fronton és hát VGA fronton meg főleg jövő évtől, mert Ott Intel ellen egy ilyen kaliberű cégre van szükség, mint Nvidia.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák