Új hozzászólás Aktív témák

  • #85552128

    törölt tag

    válasz Petykemano #31863 üzenetére

    "Te nem látod? Ha holnap kiadná az AMD a várvavárt wundertreibert, ami brutális 30%-ot dobna a Vega64 teljesítményét ez tegnap még óriási navégrézést, tapsot és vállveregetést ért volna, hogy na tesssék, csakbeérte. Ma? "

    Mi lenne ma ? Ha az amit írsz megtörténne akkor meg arról cikkeznének és azzal lenne tele minden - főleg mert a szokásos slideware ki lesz posztolva az oldalakra ha kell ha nem, ha emellé még drámai gyorsulás meg Ti verés is lesz hát kigyullad a WCCF, Videocardz... is, hogy az AMD ezt driverből megcsinálta.
    Ez a Titan V messze nem "ellopja a showt" kategória, főleg nem a gamer kártyáktól. Lesz ilyen is 'oszt csókolom, lapozzunk. Ha bejelentették volna a Geforce 20-as "Ampere" szériát na az már kicsit más lett volna...

    Én azt látom, hogy az nVidia folyamatosan tolja ki a termékeket, 90%-ban függetlenül attól, hogy az AMD mit csinál. A 1080/1070 is a bevett minta szerint jött, egyedül a 1060-nál látom, hogy gyorsabban dobták ki mint legutóbb, ez lehet az AMD és az RX480 hatása - de ez is csak utólag történt meg.
    A 1080 Ti-t is nyugodtan halaszthatták volna júniusig, több pénz jött volna a Titánból meg a 1080-ból így, mégis kiadták pedig a konkurencia még hónapokra volt. Simán elég lett volna rájuk dobni a computexen és még úgy is lett volna 2 hónap előnyül.

    "De nem is gondolnám, hogy a RX Vega elrajtolása akkora show lett volna. "

    Hát nagyobb mint egy középkategóriás Polaris megjelenése.

    "mintha úgy lennének időzítve tudatosan, hogy a lehető legkevesebb levegőt és rivaldafényt kapja a konkurencia"

    Nem azért, de amennyi találgatás, hype, meg vágyakozás volt a Vega után szerintem annyit az egész pascal széria nem kapott megjelenés előtt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák