Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Ren Hoek #25513 üzenetére

    Ha a gyártói fanatizmus téma esetleg célzás lett volna nekem, arra csupán annyit tudok mondani, hogy részemről csupán a számítógépes játékok jövője, ami révén ezt vagy azt gondolom a cégekről. És ez sem fanatizmuson, hanem tényeken alapul.

    Ha neked olyan speciális igényeid vannak, amikhez most ez volt a jó kártya az príma, nekem semmi bajom a racionális döntésekkel. Nem emiatt néz úgy ki ma a piac, ahogy. ;)

    (#25515) Zsébernardo: Nekem nem a tulajokkal van bajom, hanem hogyha valótlanságok vannak leírva. Valamiért engem zavar. Ilyen vagyok. Írja bárki is.

    "Szerintem igy kellett volna egyből kiadni az RX 400 szériás videókártyákat"
    Az a gond, hogy azért lehetséges a kiadás után fél, egy évvel jobb verziót kihozni, mert addig összegyűlik elég tapasztalat finomítani a gyártást, és egy új revízióval magasabb órajeleket elérni. Ezt nem tudták volna a startkor megtenni sajnos.
    Egyébként a Polaris Refresh-ről is inkább lebeszélnélek, hacsak nem valami GDDR5X-es vadállat lesz óriási (~1500Mhz) körüli órajelekkel, amit kétlek, akkor csak ablakon kidobott pénz lenne ismét részedről. Ha jól tudom, a jelenlegi MSI 470-ed egy elég jó 470, amin normális TDP keret is van beállítva, és emiatt elég jól tartja az órajeleit. Többre mennél egy kis processzor tuninggal, ami ráadásul ingyen is van, csak idő, és utánaolvasás, vagy ha tuningolni nem akarnál, akkor egy i7 4790K-ra váltással, esetleg ha félrerakod a pénzt a Vega megjelenésére. :U Ezek előrelépések lehetnének...

Új hozzászólás Aktív témák