Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz gbors #16997 üzenetére

    +Ttomax

    Akkor tehát arról van szó, hogy

    A) ha jóideig csak a FE kártyákat lehet majd kapni, akkor valójában ezek drága mérnöki példányok, amiket még a sorozatgyártás beindítása előtt kiszórtak. Egy kvázi paper launch, annyiból nem paper, hogy tényleg van azért termék, de a kínálat szűkössége miatt lehet felárat kérni. (Aztán meglátjuk, hogy jóideig csak ezeket lehet kapni)

    B) Valójában $450 és $700 árú termékekről beszélünk, a $380 és $599 csak púder a médiának, hogy azért persze perf/$ értéket természetesen a MSRP-vel számoljanak, meg a közönségnek, akik tapsolhatnak a papíron olcsó árnak, és türelmetlenségükből fakadóan kifizetik a felárat. (Ez utóbbi amúgy nem baj)

    C) A $380 és $599 most még csak púder, elkérik érte a magasabb árat, mert ilyen a kereslet-kínálat. Viszont ha jönne valami kompetens konkurencia a alacsonyabb árban, akkor arcvesztés nélkül lehet árat csökkenteni (kivezetni a FE szériát, pontosabban bevezetni a referenciát a partnerek irányából, ami viszont természetesen már nem a FE prémium design. (Jobban throttingol is esetleg, de kit érdekel, mert a review-k már megvoltak addigra)

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák