Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Abu85 #29190 üzenetére

    Hát lehet... akkor viszont valami tragikus mértékű kihasználtsági problémájuk lehet, akár rosszabb is, mint a Fiji... ez sem épp kellemes, lehet ott van egy papíron bőduletes számítási kapacitás, de nem tudják kihozni és azt látják az egész termék értelmét kérdőjelezi meg... aztán most szögelik minden oldalról ahogy csak lehet, hogy tényleg kijöjjön valami + %.
    (Fury X 8.6 TFLOP vs 980Ti/Titan 5.6/6.1 TFLOP vs a belőlük kinyert valódi teljesítmény a gyakorlatban - főleg gamer vonalon)
    Kellemetlen, ha még szarabb vagy ugyanilyen a szitu a Vega-val.
    Ez kb 40% plussz TFLOP-ot követelne ugye meg azonos teljesítményhez, ami azért nem túl rózsás.
    Főleg, hogy a 1080 8.2, a 1080Ti 10.6, Titan Xp 11.3... ehhez +40% az brutális... úgy hogy a Vega elvileg csak 12 körüli, 15 kéne legyen akkor minimum.

    Viszont ebből az is következik hogy nagyon hasonló kihasználtsági mutatókkal fog rendelkezni, mint a Fiji, ami meg nem túl jó előjel (sem teljesítmény, sem pedig pl fogyasztás tekintetében). Hisz a Fiji is bazinagy bukás lett, hiába volt papíron jónak tűnő, ha nem lehet belőle kihozni, és még ehhez is fizikai erőszak kellett sok paraméterben.

    Nem tudom melyik lenne jobb, ha az amit te mondassz vagy az amit én tippelek... a legrosszabb, ha mindkettő problémás. :DDD

    Mondjuk ígyis, úgyis érthető akkor a professzionális vonal előbb jön. Ott nem annyira számítanak ezek, gondolom azért is jönnek oda előbb ki vele.

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák