Új hozzászólás Aktív témák

  • Jack@l

    veterán

    válasz HSM #17404 üzenetére

    Mekkora negatív viszhangja van szerinted ha a világon nem tudnak szétszórni 100-200 kártyát a nagyobb oldalaknak? Gondolod hogy egy jó review kevesebbet ér a potenciális vásárlók nézőpontjából, mint a szutyok oem-ek 1 napos késése? (elég gáz lenne, ha nem ennyi idő alatt gyártanák le azt a mennyiségű kártyát)
    Inkább arra gondolok, hogy csak azok az oldalak kaptak kártyát, akik csontra benyaltak az amd-nek. TPU meg leírja rendesen a pozitív és negatív dolgokat is.

    Ha nem a készlethiány, akkor a szánalmas pr hazudozás állhat a háttérben(csak azokkal tesztelnek, olyan beállításokkal, amik gyártó által "ajánlottak" ). 10.e után mindenki szabadon vehet kártyát, le lesznek tesztelve rendesen is pár nap késéssel.

    [ Szerkesztve ]

    A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

Új hozzászólás Aktív témák