Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KAMELOT
titán
Azokat az embereket akik 2x ok nélkül visszaküldték 2 héten belül, egyből tiltó listára tenném.
Személyi kellene a vásárláshoz.
Ez egy nagy gané húzás, hogy berendelek 5-10 vga majd amelyik jól megy és nem cicereg megtartom, többit meg visszaküldöm.
A többiek meg kapják a bontott xart.
Ha már bontottat árul HA-n akkor tessék olcsóbban adni.
560k vette, bontott akkor megveszem 450k[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
tusi_
addikt
Es meg a VRAM is idejon persze.
De azt ne feledjuk, hogy en lattam 540€ ert is uj, garis 6800Xt, mig 3090 meg most is 1000€ felett lehet. Pontosan nem tudom, sosem erdekelt.A RT olyan, ami megosztja az embereket.
Volt nalam egy 4080 majd 2 hetig es kb 1 orat toltottem el azzal, hogy valtogattam a RT on/off kozott kulonbozo cimekben. Az biztos, hogy nem en vagyok celkozonseg, szinte semmi kulonbseget nem lattam, olyat meg amiert bealdoznek 50% FPS-t, abszolut nem.
De ha mar RT, a 30-as szeria pont nem az, ami olyan nagyon hasitana RT-ben, igencsak kompromisszumos a hasznalata. 40-es szeria mar tok ok.Driver ugyben ott a pont, AMD hez kepest egy alom, felrak hasznal.
Ismerosi koromben sokan vannak olyanok, akik a marketing bullshitet bofogik vissza, hogy az AMD lefagy, lassu, inkompatibilis, melexik, sokat eszik....
Egyszeruen vagy 5 eves infokat olvastak a neten, vagy NV oldalakat nezegettek.
Es most nem a 7xxx szeriarol beszelek, mert ott sajnos egyelore igazak ezek az allitasok, de majd meglatjuk fel ev mulva.eat, sleep, play, replay
-
-
proci985
MODERÁTOR
le van ragasztva matricaval a csavar, szoval ha nem DoA a kartya akkor igazabol ez annyira nem szamit mert hutocserelve lesz.
svedeknel nagyon sokan rendeltek az eladotol, az alapjan oke a hely, plusz ugye ott van az amazon garanciaja is
Pug: normal esetben en is a sved boltokat szoktam tamogatni, de itt egyszeruen meg mindig ott tartanak, hogy nezd 8500SEKert van 3080 10GB es kb 8500-9500SEK korul szorjak a 6900/6950eket. ez meg megallt mindennel 10000bol.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest