- Bitcoin topic
- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- VPN topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
-
IT café
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Nemet amazonon vettem egy termeket, virtualis kartyaval. Rautaltam a kartyara a penzt, majd vasarlas. Ez utan vettem eszre, hogy meg a regi kartyam adata volt megadva, ami ebben a honapban lejar... Gondoltam gyorsan atirom, mielott levonna, az ujra. Ez megtortent, de elsore nem fogadta el (rossz nevet irtam a kartya nevhez)
jott is a level, hogy nem jo fizetesi mod... mondom ok, akkor cancel order es megrendelem ujra, mar az uj kartyaval... Viszont ekkor jott a felismeres, hogy levonta a penzt a szamlamrol!!! (valoszinuleg meg a regi virtualis kartyaval) Persze a rendelesnel folyamatosan irta, hogy nem teljesult fizetes...
Toroltem a rendelest, ami rendben meg is tortent, Viszont ott azt irta, nem tortent meg fizetes... Most akkor hova tunt a penzem es visszakapom meg? Annyira nem volt keves (60e forint) szoval nem orulnek, ha eltunne valahol feluton...
Info meg, hogy kozben az amazonrol a regi kartyam toroltem, amikor hozzaadtam az ujat.
Illetve kozben az uj kartyaval rendben megvettem a termeket, egy uj rendelessel. (szukseg van ra minel hamarabb, ezert nem varhattam)
-
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Olyan infot kaptam nemreg, hogy az Amazon felhoszolgaltatasat (Amazon Cloud Drive) nem lehet igenybe venni, csak Nemet hitelkartyaval. Elvileg regisztralni meg engedi a magyart is, te a free trial lejarta utan mar fizetni nem lehet vele....
Tud errol valaki pontos infot adni? Jo lenne ha menne, mert a nemet 1000x gyorsabb a globalnal...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700K Processzor
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest