Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Chia az új zöld kripto valuta, ahol a blokklánc technológia a nagy energiafogyasztású, egymással versengő számítások (Proofs of Work) helyett konszenzusos, tárterület (Proofs of Space and Time) foglaláson alapul. Akit bővebben érdekel a Chia weboldlán tájékozódhat: [chia.net]a aki csak pénzt akar keresni, lapozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oZone762
tag
válasz mgTerminator #3454 üzenetére
Hiába kérdezem hogy lehet criptot venni vagy eladni, semmi válasz
olvasd el az összefoglalót
-
szazbolha
addikt
Hát izé... én írtam, hogy mindent forintra váltottam. Stabilabbnak gondolom, mint bármely kripto pénzt. Ez a startégiám meg is marad.
Egyébként az okex-en kicsit belekóstoltam a kereskedésbe amikor a BTC/XLM hullámzott.
1 nap bódogság, hogy milyen ügyes voltam, 1 hét izgalom és várakozás hogy az árfolyam vissza erősödjön és kis bukással kiszálhassak.
Kerestem kb 1500 Ft és ráment 10-20 órám. Ez nem nekem való.... -
kovsol
titán
www.okex.com is kereskedik CHIA-val, meg egyéb más kriptó valutákkal is.
Youtube-on, meg neten magyar nyelvű segédanyag is van okexhez egyébként.May the Force be with you!
-
veterán
gateio-n kereskedek CHIAval
Amúgy Musk ezt az igazolást hogy gondolta? Mert például én amit termelek (most nem btc, hanem ETH és Chia) az mind napelemről jön le nem sok de nálam 100%-a fedezve van megújulóval
Új hozzászólás Aktív témák
- New Game Blitz - 2024
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GTA VI
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest