Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz cof #74011 üzenetére

    Nem indokoltad meg hogy miért kell a hirdetéseknél eltüntetni egy olyan vállalást aminél nem számít az hogy munkaszüneti nap van. Semmiféle tényt nem adtál elő. A szerintem megfogalmazás nem tény.
    A Chois szállításnál miért nem lett levéve? Annál is fenn áll a több csomag probléma, de korántsem annyi csomagról van szó mint 11.11-én és azt is megoldották.
    Egyszerűen nincs oka annak amit te írsz.
    Nem az Aliexpress-nél dolgozol szóval az utolsó mondatod azt rád is vonatkozik.
    De tudod ha nincs észérve valakinek az akkor másikba rúg bele, minek kellet ez a személyeskedő megjegyzésed?
    Mikor sértegettelek téged? Elvárom hogy te sem tegyed.

    Onnan indult a dolog hogy meg lett kérdezve hogy vásároljon ezen időszak alatt vagy ne vásároljon én javaslatom az volt hogy igen, legfeljebb később küldik le. Erre írtad hogy érdemes várni. Továbbra sem várható a forint erősödése így várakozni nincs értelme és nem tudhatod hogy amit megszeretne vásárolni annál volt, van vagy lesz kézbesítési vállalási idő.
    Kezd értelmetlenné válni a dolog, egy biztos hogy egy négy napos ünnepre itthon én nem nyúlok semmiféle szállítás változtatáshoz, még azt sem írom ki hogy az ünnepek miat a vállat postázási időm nö9vekedni fog mert az mindenki tudja hogy sem a futár cégek, sem a Posta nem kézbesít ünnepnap. Kínában is hasonlóan gondolkozik a kereskedők többsége.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák