Új hozzászólás Aktív témák

  • Sumptuous

    senior tag

    válasz V/ #32052 üzenetére

    "...mivel tudod hogy legtöbb vásárló olcsó árakat kezdi nézegetni és így a tied is a látókörébe kerül."

    Erre csak annyit reagálnék, hogy egy vásárlót sem fog vele, ugynais miest meglátja a vevő, hogy nem az a termék az olcsó, amiért ő kattiontott, reflexből megnymomja a vissza gombot, és nézi -dühöngve- a többi hírdetést. Ez egyszerűen egy buta berögzülés az alis/ebay-es stb. eladókban. Én már rá se kattintok ezekre. Érdemes beállítani a keresőben egy minimum árat, amit véleményünk szerint ér. (Vagy amit a legolcsóbb áron láttunk -2,3$). Így nem listázza ki a sok sz@rjankót :)

    Lehet csak én gondolkozom így, emiatt szívesen megnéznék egy statisztikát, hogy menyire vásálrócsalogató ez a módszer. Szerintem elég alacsony az ilyen hírdetésre kattintó/ténylegesen vásárló emberek aránya.

    Persze nincs baj azzal, ha több áron van reális termék. Pl.: ledszalagot árul, van 1 métetes 2$*-ért meg van 40m-es 60$*-ért, és emiatt kilistázódik. Sőt, erre lett kitalálva ez a rendszer.
    De az valóban nagyon dűhítő, és egyben elkeresítő is, amikor egy teljesen más, filléres gagyi termék kerül, az egyébként értékes dolgok mellé.

    *nem vagyok otthon a ledszalagok árában.. :)

    Ui: Nem ellened szól V/, de már régóta zavar ez. Nekem furcsa, hogy véded őket. :R

Új hozzászólás Aktív témák