Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dear User,
You are receiving this email as the final reminder about the Outpost-Kaspersky migration program.
The free migration ends on Feb. 28, 2017!
After February 28, 2017, you will not be able to exchange your active Outpost license for Kaspersky Internet Security free-of-charge. Should you choose to obtain a Kaspersky license after the aforementioned date, you’ll be charged a standard license price.
Effective March 1, 2017, the Agnitum website and tech support form will be deactivated.
If you are a holder of an active license to Outpost Antivirus Pro, Outpost Firewall Pro, Outpost Security Suite Pro, or Outpost Network Security — please proceed to the migration page to complete the free exchange. Act now before it’s too late.
PLEASE NOTE! The migration can be only performed once. In case you’ve already exchanged your Outpost license, please ignore this message.
Migrate from Outpost to Kaspersky for free!
Having problems? Contact us for help!
Thank you for having been a user of the Outpost solutions!
With best wishes,
Your Agnitum team -
Dear Reader,
As you remember, following the termination of Agnitum operations Outpost updates and technical support were stopped on January 9, 2017. To ensure continuous protection for your computer, Agnitum ran a free Outpost-to-Kaspersky migration campaign for active Outpost license holders from December 15, 2016, until January 31, 2017.
Mindful of numerous requests from Outpost users we are extending the free migration campaign period until February 28!
This is the last chance: exchange an active Outpost license for Kaspersky Internet Security at no cost. The offer ends on February 28, 2017.
On March 1, 2017, the Agnitum website and tech support form will be deactivated.
As before, the products taking part in the exchange program are Outpost Antivirus Pro, Outpost Firewall Pro, Outpost Security Suite Pro, Outpost Network Security.
PLEASE NOTE! The migration can be only performed once. In case you’ve already exchanged your Outpost license, please ignore this message.
Visit this migration page and get a full license to Kaspersky Internet Security for free!
Any questions? Let us know!
Thank you having been a user of the Outpost products!
With best wishes,
Your Agnitum team -
dbius
veterán
válasz
#41133696 #4294 üzenetére
Nálam még 20 körül jár. Egyébként ma váltottam át az Outpost lifetime licencemet. (milyen jól jártam, hogy nem tavaly ilyenkor, nyertem egy évet. A most kapott 2*1 éves (3 gépes) licenc első kódját fogom aktiválni, ha lejár a 20 nap (február végéig kell aktiválnom, hogy ne vesszen el)
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4292 üzenetére
Ja, nekem már az első éves KIS-ből 3 nap van hátra
-
Semplar
őstag
válasz
Gubek-Einste #4292 üzenetére
Köszi, már szeptemberben megtörtént.
-
-
Semplar
őstag
válasz
Gubek-Einste #4290 üzenetére
Maradok ennél ameddig lehet, aztán comodo. Kaspersky, nekem nem jött be.
-
-
Semplar
őstag
válasz
Gubek-Einste #4287 üzenetére
Igen!
Még AOFP kézikönyvnek is megfelel, igen részletesen taglalja a beállításokat.
Egyenlőre még jönnek a frissítések Outpost Firewall Pro 9.3 -hoz. -
-
Semplar
őstag
Egy kis nosztalgia.
"A film története a képzelet szüleménye, és a valósággal való minden hasonlóság a véletlen műve"
Vagy nem, de az biztos!http://www.i-store.hu/download/PDF/VirusBuster-Internet-Security-Suite-Kezikonyv.pdf
-
-
Neoka
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4264 üzenetére
Szia,
Köszönöm, hogy belinkelted.
1 - 2 hónapja írtam a Kaspersky magyar supportnak, hogy idén januárban lecsúsztam a váltási lehetőségről és tud-e segíteni. Természetesen nem tudott, de meg tudom venni a terméküket.De így akkor meg van oldva.
(én is szerettem OSS-t, csendben tette dolgát, remélem KIS is olyan jó lesz)
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #4281 üzenetére
Sejtettem
Mondjuk böngi védelemhez max reklám blokkolás részt tudom felhasználhatónak elképzelni, mert a többi területet inkább szerver oldalon lehetne kamatoztatni és nem közvetlenül a kliensen futó böngészőben.
Bár ez ugye csak az én tévelygésemSzerk.
Mondjuk agnitum oldalán is ez áll:
"In December 2015 Yandex acquired Agnitum software technology. These technologies will now be used to protect users of Yandex Browser."Szóval ott is a böngészőt promotálják
-
-
-
dbius
veterán
válasz
Gubek-Einste #4276 üzenetére
Ugyanígy gondolom én is. Az egyik legjobb volt a piacon, ráadásul - számomra - sokkal
jobbankönnyebb volt testre szabni szoftverenként/portonként a beállításait, mint a KIS esetében. -
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4276 üzenetére
Pontosan, engem is mélyen érintett a dolog, főleg, hogy a tűzfal az egy olyan biztonsági szoftver, amit sokkal kevesebb ráfordítással szinten lehet tartani, mint AV-IS-t. Dobni kellett volna az AV-t meg az IS-t, de a tűzfalat meghagyni. Valaminek lennie kellett még szerintem a háttérben, amiről nem tudunk. Meg azt mondták, hogy beépítik a technológia egy részét abba a Yandex böngészőbe - meg eleve egy ilyen jellegű szoftverbe -, aminek a piaci részesedése erősen konvergál a 0-hoz. A ZoneAlarm vag a Comodo is ad ingyenes tűzfalat.
-
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4271 üzenetére
1 éves KIS-ért olyan 7-8 €-t tartok reálisnak. Aki ismer innen a fórumról tudja, hogy régen 30-40 €-kat adtam a Norton-ért, de a több mint 1 éves WD+MBAM Premium + AOFP éra megtette a hatását. PC-n annyira nem tartom fontosnak, hogy KIS legyen a védelem, viszont Androidon kell valami, ha lenne a Google-nek sajátja miként a MIcrosoftnak is van, akkor az lenne aztán kész
Nincs semmi bajom a KIS védelmével, meg még mindig az Agnitom-tól kapott ajándék két évet élvezem, és ha nem lennének androidos eszközeim is, akkor max 7-8 €-t érne meg nekem, ha egyáltalán, így viszont akár 4K-ig is elmegyek
Az Agnitum csapata a Yandex böngészőt fejleszti
-
Semplar
őstag
KAV mellé nem tudom, nekem MBAM 3 után/mellé felment zokszó nélkül.
Előttük a Zonealarm Extreme Security 2017 30-napos próba volt fenn, ami szintén jól muzsikált.
Le akartam öket tesztelni Comodo Leak Test -el, de sajnos már nem elérhető a letöltő oldalukon.
grc.com -on jól vizsgáztak. -
Jenne
őstag
válasz
Semplar #4272 üzenetére
Jó tűzfal ez. Én néhány évvel ezelőtt már használtam ZA-t.
Azt írja hogy a telepítés előtt ajánlott eltávolítani minden más védelmet, kivéve a Windows Defendert. Én KAV mellé tenném fel de nem szívesen szedném le ez miatt majd tenném fel újra kAV-ot. Úgy is lehet telepíteni hogy fent van a KAV? -
Semplar
őstag
Talán egy méltó utód annak, aki szereti figyelni milyen IP címeket blokkol a tűzfala:
https://www.zonealarm.com/software/free-firewall/
MBAM 3 -al szépen elvannak, kevesebb az utorrent port miatt felugró figyelmeztetés. -
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4268 üzenetére
"Várható szállítás: 1 - 3 munkanap"
Kemény
Vajon mennyit adnak el belőle ?
Nos és ugye tűzfalat árulnak, aminél annyira nem is szembetűnő, hogy vége a dalnak, csak amikor várja a W10 legújabb kiadására a kompatibilis verziót
(#4269) AtHoS: Igen, ez a név nem jutott eszembe,de azért látom vannak más projektjeik is.
-
válasz
#41133696 #4267 üzenetére
Nézd mit találtam: [link]
A forgalmazó neve Nollex Nemzetközi Kft volt.
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4266 üzenetére
Mi is a volt a nevük? Vajon más projektjük volt? Vagy mindenki elment "fizetés nélküli szabadságra"?
-
válasz
#41133696 #4265 üzenetére
Nálam sem jön be, a Chrome ezt írja ki:
A webhely nem érhető el
agnitum.hu szerverének DNS-címe nem található.
Keresés a Google-on a következőre: agnitum hu
ERR_NAME_NOT_RESOLVED
Ők már teljesen lehúzták a rolót de amúgy is minek kellene már működniük? Jó még van egy hónap támogatás de a magyar support amúgy sem volt valami fényes még aktív korában sem.
-
törölt tag
A magyar honlap nálam már be sem jön
"A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) agnitum.hu helyen.
Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e ww.example.com-ot a www.example.com helyett.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés." -
As we announced in December 2015, Agnitum quit business and ceased development and marketing of the Outpost product line. The technical support and antivirus database updates will terminate on January 9, 2017.
To stay protected, you can exchange an active Outpost license for a Kaspersky Internet Security license free of charge until January 31, 2017!
The products eligible for exchange are Outpost Antivirus Pro, Outpost Firewall Pro, Outpost Security Suite Pro, Outpost Network Security.
Please visit this page to initiate the exchange process.
Any questions? Let us know!
Thank you having been a user of the Outpost products!
With best wishes,
Your Agnitum team -
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4262 üzenetére
-
Lassan itt lenne az ideje átköltözni a Kaspersky topik-ba mert már itt van a határidő amikor elválik ki vált és ki nem.
Nekem összességében eddig elmarad a KIS az OSS-től több mindenben, nem érzem azt a "minden a helyén van" érzést amit korábban.
-
szeky81
tag
válasz
nubreed #4258 üzenetére
KIS Centerben láthatod majd a kódjaidat. Én is ma adtam meg mindkettőt. Az első aktív, a másik nem és az van odaírva, hogy az alkalmazás nincs aktiválva. Programon belül is hozzáadtam ott azt írja, hogy "Új aktiváló kód található az alkalmazásban" És akkor fog aktiválódni, mikor a jelenlegi lejár.
-
nubreed
veterán
Aktiváltam egy gépen a KIS -t. Mindent a leírtak szerint csináltam a két kapott kulccsal, de két év helyett csak 365 napra írja a licenszet. Valamit elcsesztem?
Más: A CLT teszten 210 pontot érek el maximum a KIS -sel, hiába rakok mindent "Prompt" -ra. Agnitummal 330 pontot érek el lazán... Ez így iszonyú gyenge védelemnek tűnik.
-
törölt tag
válasz
nubreed #4255 üzenetére
Hirtelen ezt találtam: Settings>Firewall>Settings>Packet Rules>Add>Action(Block)>Address(Specific Address)>OK.
Vagy ezt: https://support.kaspersky.com/5177
-
nubreed
veterán
válasz
Gubek-Einste #4251 üzenetére
Köszönöm, ez jo hir!
Szerintetek elég egy pc-n beaktiválni a KIS-t a háromból, amire lehetöség van felrakni a migrálást követően a február 17-i végsö határidő előtt? Ugy értem, attól nem fog elveszni a plusz két pcre való telepitési és aktiválási lehetöség február 17 után, hogy egyelöre csak egy gépen aktiválnám?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #4250 üzenetére
Azt láttam, hogy nálad szépen ott szerepel aktiválatlanul. Egyéb iránt fogalmam nincs hogy történt, ugyanis nem nálam folytak az események. Én mint "kódbeszerző" szereplek csak a képletben.
Közben viszont átolvasva a kapott levelet feltűnt, hogy átszaladtam egy talán lényeges részen:
"A másik beküldött, YYYYY-... kezdetű kód érvényes a "Kaspersky Internet Security" termékhez, legfeljebb 3 gép védelmére, 2017 jan 22. lejárati dátummal. A kódot eddig 1 alkalommal használták telepítésre."
Ez alapján szvsz. használták a fenntartó kódot telepítésre, tehát aktiválták. Ráadásul az alap kód aktiválása előtti napon, ezért is jár le 1 nappal korábban.
Ezt azért részemre elfelejtették megemlíteni én meg csattogok körbe a kialakult problémával ügyfélszolgálatról-ügyfélszolgálatra, holott nem is kellett volna tennem egy lépést sem
Gubek-Einste
Te legalább úgy csináltad, hogy jó legyen
-
válasz
nubreed #4248 üzenetére
Van benne közösségi adatbázis is, manapság enélkül már nem is érdemes terméket eladni.
Van lehetőség utólagos szabályozásra mert 1-1 alkalmazás részit külön-külön elég rendesen be lehet állítani.#4249 AtHoS
Én az első kódot megadtam, aktív is, majd a másodikat ami még nem az. -
AtHoS
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a segítségét
A supporthu@kaspersky.com címen kérve segítséget a 2F cég egyik munkatársa részletesen elemezte a fennálló helyzetet:
"Az Ön által beküldött, XXXXX-... kezdetű kód érvényes a "Kaspersky Internet Security" termékhez, legfeljebb 3 gép védelmére, 2017 jan 23. lejárati dátummal. A kódot eddig két telepítésre vagy egy telepítésre és egy újratelepítésre használták.
A másik beküldött, YYYYY-... kezdetű kód érvényes a "Kaspersky Internet Security" termékhez, legfeljebb 3 gép védelmére, 2017 jan 22. lejárati dátummal. A kódot eddig 1 alkalommal használták telepítésre.
Az Önök által beküldött Agnitumos tájékoztató levél szövege szerint a YYYYY-... kezdetű kód tartaléknak szolgált volna az XXXXX-... kód lejárata lejárata utáni időkre. Ezért azt Önöknek nem lett volna szabad beaktiválniuk, csak hozzáadni tartalékként (reserve code), mert így elindult a lejárati ideje!
Tehát jelenleg Önök a két élő aktiváló kódjuk segítségével 3+3 = 6db gépet tudnak védeni egy éven át a "Kaspersky Internet Security" termékkel.
Amennyiben az Önök számára a helyzet nem elfogadható, az Agnitum cég támogatásánál kellene új kódot igényelniük. Azt, hogy fognak-e adni, nem tudom megmondani, hiszen a hibát úgy tűnik Önök követték el a tartalék kód korai használatba vételével.
Mi ezen a problémán nem tudunk segíteni, mivel Önök az Agnitum cég ügyfelei és tőlük kapták a Kaspersky kódokat is - amelyeket az Agnitum cég OEM konstrukcióban a saját költségén szerzett be, hogy kiváltsa vele a felhasználókat, akiknek Outpost terméket adott el."
Lehetséges, hogy elsőnek a fenntartó kód került bejegyzésre és rá egy napra a fő kód?
-
nubreed
veterán
A KIS tűzfala hasonló szabályozáson alapul, mint az Agnitumé? Azaz, ha kiengedek egy alkalmazást a netre, nem csak olyan beállítási lehetőség van, hogy vagy teljesen engedem vagy teljesen tiltom, hanem csak azokat a tevékenységeket, portokat, protokollokat engedem neki, amit vagy én állítok (állítanék be) vagy egy adatbázisból tölti le maga a KIS a szabályokat, ugyanúgy mint ahogy sok alkalmazás esetén az Agnitum csinálja?
-
törölt tag
Feltelepítettem a programot a leírtak szerint, majd bejelentkeztem a programon keresztül a fiókba, onnantól megjelentek a fiókban az adatok. Arra már nem emlékszem pontosan, hogy a fiókot a programon keresztül, vagy azon kívül regisztráltam.
Azt passzolom, hogy a gépet mi alapján azonosítja a fiókon belül, de újratelepítés után nem a már felvett gépnek ismerte fel, hanem egy újnak. Valami random azonosítón keresztül kapcsolhatja, mert ha a hardver alapján generált hash lenne (mint pl. a win10-nél), akkor felismerné az előző telepítést. Mondjuk nem értem, miért nem lehet egyértelműen azonosíttatni a gépet, sokkal egyszerűbb lenne a fiók rendben tartása, ha nem kellene törölgetni belőle a régi telepítéseke.
(#4245) Gubek-Einste: Ezt nem hinném, nekem két külön e-mail címre volt két OFP és a cserébe kapott 2 (6) Kaspersky 1 fiókba került, ami egy 3. e-mail cím
(#4246) AtHoS: Nem tartom valószínűnek, hogy hardverhez kötött (mint előbb írtam), vagy ha igen, akkor azt nagyon sz@rul oldották meg. Szerintem simán tudnod kellene törölni egy aktivációt és újat felvenni helyette.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #4245 üzenetére
Na ez jelen esetben alapból nem így lesz, szóval kellene valami más "kapocs" lehetőség....bár legrosszabb esetben, ha nincs más mód akkor még ez is játszhatna
Illetőleg, ha 3 gépen regizve lett és gépcsere történik, akkor az új gépre át lehet rakni és aktiválódni fog? Van lehetőség pl. My Kaspersky fiókban deaktiválni a lecserélt gépet, hogy egy új gépre kerülhessen vagy géphez kötődik a kód?
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#14595328 #4237 üzenetére
és többiek
Köszönöm az infókat és a tippeket.
Azt meg tudjátok mondani, hogy mi köti össze az aktivált programot a létrehozott fiókkal?"Én a második kulcsokat beírtam még a telepítés után a programba és megjelent a fiókban."
Van egy aktivált KIS és létrehozunk egy fiókot. Hogyan lesz kapcsolat a program és a fiók között?
Első ránézésre vagy email címet/fiókinformációt kell megadni a telepített programban vagy az aktivált kulcsokat a fiókban. -
nubreed
veterán
válasz
#41133696 #4242 üzenetére
Ok, köszi.
Nekem az a bajom, hogy a másik gépre amire fel van telepítve az AOFP most legalább másfél hétig nem férek hozzá, de használják, és nem akarom, hogy a migrálás miatt védelem (legalábbis tűzfal) nélkül maradjon addig, amíg nem megy rá fel a KIS.
NoScriptet használok termsézetesen de azért szerettem jobban az Outpost Web Controlját, mert az abban beállított dolgok globálisan vonatkoztam minden alkalmazásra, így akár a Skype -ra is. Sokszor blokkoltam már így Skype reklámot, bár az ujabb Skype -ban mér ezzel sem, valami iszonyú szemét módon csinálta meg az MS.(#4241) Gubek-Einste
Köszi Neked is! -
törölt tag
válasz
nubreed #4238 üzenetére
"Akkor a migrálást nyugodtan megtehetem most is, az, hogy blokkolják az Agnitum kulcsomat, nem azt jelenti, hogy használhatatlanná válik a termék, azon a 3 gépen amin eddig is használtam, amíg el nem távolítom, továbbra is teljes funkcionalítással működik?"
Nos nálunk az volt a helyzet, hogy az egyik AOFP nálam volt aktiválva, a másik pedig anyumnál a másik lakásban. A TeamViewer még nem volt beállítva, így másnap mentem megnézni mi a helyzet. Az AOFP-ban nem láttam nyomát a letiltásnak, de minden bizonnyal arról van szó, hogy amennyiben Windows újratelepítésre került volna sor - vagy mivel Windows 10 van ott is, csak nem PRO hanem Home, így ebből kifolyólag Reset is lehetett volna -, akkor nem került volna beaktiválásra. Szóval a a már beaktivált terméket - legalábbis egyelőre - nem érinti a dolog.
Ha valaki szeretne olyan funkciókat, mint Script blokkolás, akkor maradnak az olyan megoldások mint a NoScript, és Flash-hez a Flash Control. Mondjuk Firefox alatt nekem nincs Flash, Edge és Chrome alatt is csak azért, mert be van építve.
-
-
törölt tag
válasz
nubreed #4238 üzenetére
A két év az aktiválástól kezdődik. De, ha jól tudom, február 17-ig aktiválni kell a kulcsot a KIS-t.
Azt nem figyeltem, mennyire megy az Agnitum a kulcs blokkolása után, szinte azonnal cseréltem. Szerintem a következő frissítés már nem fog lefutni a blokkolt kulcs miatt, valószínű a lényeges funkciókat is tiltja ekkor. -
nubreed
veterán
A 2 év mikortól ketyeg? A migrálás pillanatától, vagy csak akkortól amikor valóban feltelepítem és aktiválom a KIS-t?
Akkor a migrálást nyugodtan megtehetem most is, az, hogy blokkolják az Agnitum kulcsomat, nem azt jelenti, hogy használhatatlanná válik a termék, azon a 3 gépen amin eddig is használtam, amíg el nem távolítom, továbbra is teljes funkcionalítással működik?
-
törölt tag
Letöltöttem a magyar KIS-t, ott adtam be az első kulcsot, majd a második kulcsot 1 héttel rá, és szintén a programon belül, de akkor már volt saját Kaspersky fiókom
-
törölt tag
-
AtHoS
nagyúr
Leírnátok hogyan végeztétek a KIS aktiválását? Úgy ahogy a migrálásnál kapott levélben írják és a linkelt weboldalon vizuálisan képeken mutatják?
My Kaspersky fiókot hoztatok létre? Ha igen, akkor azt aktiválás előtt vagy után?
Az email-es kaspy support magyar partnerekhez való irányítása szvsz. zsákutca lesz. Ami még felötlött bennem, hogy My kaspersky fiókon keresztül is meg kellene próbálni a probléma megoldást, hátha úgy sikeresebb lesz a megoldás keresése
Legalábbis itt [link] írnak lehetőséget aktiválási probléma esetére: What to do in case of activation problems
-
nubreed
veterán
válasz
#41133696 #4228 üzenetére
Ez mondjuk így van, ez így nagyon jó megoldás, egyébként is szemezgettem egy ideje a Kaspersky Antivirussal (a NOD -ot cseréltem volna le) de eddig még nem tettem ez irányban lépést, most kénytelen leszek. Még mindig jobb ez a váltás, mintha bármi másra lett volna lehetőség átmigrálni. 2 év 3 pc-re pedig nagyon király. A Nortonról inkább nem mondok semmit.
-
törölt tag
Egyébként az, hogy a Lifetime licenccel rendelkezőknek, függetlenül attól, hogy OSS vagy csak OFP + a még most vásárló ráadásul nem is élettartam licences verziót vásárlók is egyaránt 2 éves Kaspersky IS-t kapnak beváltás után, nagyon jó az ügyfélnek is meg a Kaspersky-nek is. Biztosan sokan vannak úgy vele, mint szerény személyem, hogy 2 év bőven elegendő lesz a termék annyira megszeretéséhez, hogy lehorgonyoznak mint én a Norton mellett anno. Remélhetőleg azért szebb végkifejlettel, mint ahogy ott zárult a történet
-
nubreed
veterán
válasz
Gubek-Einste #4225 üzenetére
Köszi, remélem tényleg így van.
Funkcionalításában rendelkezik ugyanolyan beállításokkal és lehetőségekkel a KIS tűzfala mint a Outpost Firewall? Jó lenne egy 1:1 -beni összehasonlító teszt.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #4225 üzenetére
Most már nálam is
-
válasz
nubreed #4221 üzenetére
Azt jelenti, hogy újabb eszközre már nem tudod telepíteni az OSS-t de amin már fent van azt tudod használni. Nálam legalább is a migrálás után órákkal is szépen ment a frissítés.
#4222 GoodSpeed
Én pont a migráció miatti teljesen azonos körülmények közti tesztelés miatt mondtam, hogy lenne megcsinálni. Nyilván van/lesznek különbségek a két megoldás között de egy próbát megérne egy ilyet csinálni, ha másért nem is mint a kaland kedvért, akár egy blog bejegyzés formájában is.#4223 AtHoS
Nálam is pillanatok alatt bejön. -
AtHoS
nagyúr
Nálatok is le van halva az Agnitum oldala?
Nálam
"A weboldal nem elérhetőA(z) www.agnitum.com nem található."
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4219 üzenetére
Nos erre itt a topicban lenne lehetőség, hiszen többen is OSS-ről váltottak. De azt jósolnám, hogy a tűzfala az OSS-nek talán egy picivel jobb, de minden másban a KIS ugye veri... az OSS AV modulja elég gyenge volt, már-már legendásan.
Egyébként idézném a másik topicból dqdb kolléga posztját:
-
nubreed
veterán
Na, nem csináltam meg az adott honlapon a migrációt még, mert abban a pillanatban blokkolják is az Agnitum kulcsomat. Habár nem tudom, hogy ez a csak tűzfal esetében mit jelentene, de ha az nem is kap vírus adatbázis frissítést, gondolom nem tudnám teljes értékűként tovább használni.
-
nubreed
veterán
válasz
Gubek-Einste #4219 üzenetére
Igen, ilyen jó lenne. Nekem most NOD32 antivirus + Agnitum Outpost Firewall van. Tehát én még nem migráltam. Lehet, hogy megcsinálom, csak legyen is rá időm. Ne vegyetek rá mérget.
-
-
törölt tag
válasz
nubreed #4216 üzenetére
Vagy saját magunk futtatjuk le / én még Windows 10-en nem futtattam le /
Hány pontot ér el a rendszered a Comodo Leak Test-en?-en topicban nézzük
-
válasz
nubreed #4216 üzenetére
Proactive Security Challenge, itt a harmadik lett a KIS az Comodo és az OSS után. Igaz régebbi a teszt és csak a 2015-ös verzióról van szó de azért elég meggyőző így is.
-
törölt tag
válasz
nubreed #4210 üzenetére
Régebben volt róla szó, hogy a CLT teszten megfelelő beállításokkal akár 340/340 pontot is el lehetett érni a Kaspersky Internet Security tűzfalával.
A reklámokat szűri, máshogy hívják, de a tűzfalával nincs gond biztonsági szempontból, sőt a komplett biztonsági csomagok között elég előkelő helyen van.
AOFP Lifetime licencem volt nekem is és kaptam érte a két évre szóló Kaspersky termékek használati jogát.
-
nubreed
veterán
Kifutottam a szerkesztési időből, de még egy kérdés:
Nekem "csak" Agnitum Outpost Firewall lifetime licenszem van 3 pc-re. Tehát nem a vírusírtóval egybegyúrt csomag aszem azaz OSS. Ebben az esetben is migrálhatok Kasperskyer vagy csak az OSS -t használók?
-
nubreed
veterán
válasz
#41133696 #4201 üzenetére
Én is megkaptam.
Isten csapásaként ért ez a hír.
Kib*sz*tt Yandex...
Az rendben van hogy egy ideig át lehet térni a Kapserskyre, de a Kasperskynek van olyan jó a tűzfala mint az Agnitumnak? Pl ahogy nézem a leírásokat, screenshotokat, youtube videokat a Kaspersky tűzfaláról, Web Control eleve nincs benne és Anti Leak Control sem, bár lehet, hogy azt ők máshogy hívják. Tapasztalat van valakinek? -
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #4202 üzenetére
Én is most kaptam pár órája, de csak az egyik címre a kettőből.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa EVO
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GTA VI
- Honda topik
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest