- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Ubiquiti hálózati eszközök
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
válasz Mythunderboy #22780 üzenetére
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
marilllyo
veterán
-
BonFire
veterán
válasz Mythunderboy #22780 üzenetére
„Sziasztok!
Továbbra is keresek olyan, betűtípust aminek stílusa hasonlít egy kitekert magnószalaghoz....”Pedig egy lehetséges megoldást már kaptál; ha nincs készen ilyen betű (én speciel ilyesmit még sosem láttam), akkor bizony meg kell rajzolni. És Illustrator lesz az a program, amiben ezt leginkább megvalósíthatod, bár Photoshopban sem kizárt, azért nem valami egyszerű. Az Illustrator eszközei kifejezetten ilyen feladatokra lettek kitalálva.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
pikszel
addikt
válasz Mythunderboy #22627 üzenetére
Nem tudom milyen hosszú szövegről lenne szó, de én megrajzolnám illustratorban egy art pen-nel.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
BonFire
veterán
válasz Mythunderboy #14710 üzenetére
A Free Transform -► Warppal próbáld meg.
pufancska: a Filter -► Other mappában nézted? Oda szoktak kerülni a külső pluginek.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!