Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
Üdv
Egy kis segítséget szeretnék kérni a szakértő Hölgyektől és Uraktól. Van a páromnak egy Aspire V3-771G notebookja, amiben megadta magát az alaplap és kicseréltem benne. Rendszermérnök vagyok nem műszerész, de gondoltam ezzel csak elboldogulok...... na ezt benéztem
Igazából a csere sikerült, új alaplapot beszereltem, kitisztítottam, felpasztáztam, mindent összedugtam, stb... minden nagyon szuperül működik kivéve a billentyűzet.
Az van, hogy vagy megsérült a ribon kábel vagy pedig az aljzatban nem pontosan a helyén ül a kábel, de akár hányszor szétszedem és összerakom, mindig lesznek billentyűk, amelyek dupla karakter-bevitelt regisztrálnak.Egyik próbálkozásnál a hosszú "í", backspace, stb. érzékel dupla leütést, a másik összerakásnál meg mondjuk az "x" vagy a "á". Például az "x" lenyomására "xy" íródik ki, vagy a lefele nyíl egy "é"-t is megnyom. Olyan mintha a kábelen az egyik láb valahogy "áthúzna a másik lábra is, viszont csak akkor ha normálisan gépel az ember, ha erősen nyomom meg a billentyűket akkor csak a helyes gombot regisztrálja, akkor nincs kettős karakterbeviteli érzékelés. Remélem érthető volt a magyarázat.
Szeretnék segítséget kérni, mit csináljak (mert már vagy tízszer megpróbáltam összerakni). A kábel ugyan meg van hajlítva, de sérülés nyomát nem látom. Van a fővárosban olyan megbízható szakember akihez elvihetném és emberi áron korrektül megjavítja, vagy esetleg ez egy ismert jelenség és én is ki tudnám javítani a hibát.
Mindenféle segítséget előre is nagyon szépen köszönök
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Delta Force (2024)
- Képregény topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ASUS Chromebook C523
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest