Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
degh
tag
válasz Snoop-y #2474 üzenetére
nem akarok kötekedni, de hogy értsd miért írtam:
azt magyarázd el miért tartott 5 hónapig visszaadni a jogsim, mikor már 3 hónapja tudják hogy nem csináltam semmit. a másikat csak példának hoztam, hogy ha akarnak tudnak gyorsak is lenni.
tényleg nem kötekedni akarok, tisztelem, becsülöm a rendőröket, tudom, hogy leterheltek, de tényleg nem értem ezt az egészet, ha nem megyek hetente vagy telefonálok, hogy hol jár az ügy, akkor szerintem még 2 hónap múlva sincs jogsim.8
-
degh
tag
válasz tolts.hu #2469 üzenetére
ebben az egészben csak az zavar, hogy majd 5 hónap volt, és érdekes módon, mikor édesapám Hiltijét ellopták a kertben álló zárt autóból, 1 hónapon belül lezárták az ügyet, hogy nem tudnak mit kezdeni vele...
De mindegy amúgy, örülök, hogy megvan végre, már most benne van a lábamban az első 500 km8
-
degh
tag
Tegnap visszakaptam a jogsim, csak anno ígértem, hogy beírom a fejleményeket. Dec 12. - Máj 6. ebből 1 hét ügyészség, 2 nap okmányiroda...
8
-
degh
tag
Tegnap a rendőrségen annyit mondtak, hogy vigyek az ügyészségre egy beadványt, miszerint zárult az ügyem, és nincs miért tovább benn tartaniuk a jogsim. Ez meg is történt, de ott azt mondták, hogy a gépben azt látják, még nem zárult le a nyomozás, ennek is utána érdeklődtem, és valós tény, de csak akkor tudják lezárni, ha pozitív társamnak elindul az elvonó, ha jól értettem, az meg ki tudja mikor indul, mert ő meg megy Németországba...
De azért ezt még megpróbálom délután elintézni, hátha visszakapom 3 hónap után, és nem kell többet várnom azért mert nem csináltam semmit.8
-
degh
tag
nem tudtok valami tippet adni, hogy tudnám felvenni a jogsim, csak mert már ugye tisztázódott tisztaságom, és mégse kaphatom vissza a jogsim...
rendőrség azt mondja felvehetem, okmányiroda vár az ügyészségre, ügyészség meg azt mondja, hogy nem vehetem fel, mert a rendőrségen nem áll úgy az ügy.8
-
degh
tag
beírom már mert megígértem anno. megjött az eredményem, s láss csodát negatív, pár nap és visszakapom a jogsim. és akkor most el lehet gondolkodni, hogy ki volt elfogult, érdekes módon sokatokban fel se merült, hogy igazat mondok, de m1 is.
8
-
degh
tag
válasz tolts.hu #1837 üzenetére
Így van, szakértőnél van az ügy.
Csak azért kérdem mennyi idő, mert barátomnak már megjött az eredménye, de még nem kapott értesítőt, 2 hete pénteken már itt volt pedig, viszont a másikat már be is hívták, és ma rendezték le a jövőjét, pedig az övé még nem volt benn akkor.
Az első negatív a második pozitív, eddig 50%-os a gyors teszt, mivel az övékre is pozitívot dobott.8
-
degh
tag
Egy kérdésem lenne. Ha megérkezik a teszt eredménye(vérteszt, drog), és negatív, akkor mennyi idő míg visszakapom a jogsim?
8
-
degh
tag
válasz tolts.hu #1760 üzenetére
bementem ma reggel, röpke fél óra után kiderült, h táppénzen van az akihez tartozik az ügy. de egy teljesen korrekt emberhez lettem átirányítva, igaz ő se sok mindent tudott mondani, csak annyit, hogy február 2.-án hosszabbítva lett az ügy, dec. 18.-án elküldték a mintákat, de még nem jött eredményem.
8
-
degh
tag
válasz Vertigo18 #1758 üzenetére
innen kezdődött, azt mondták akkor, 1 hónap, max másfél, és kapok értesítést, másik rendőr azt mondta, hogy a környéken 3 hét az átfutási idő, tudom ünnepek meg minden volt, de én meg már 2 hónapja jogsi nélkül vagyok, és még semmit nem kaptam.
és a határőr srác aki ott volt, azt mondta múltkor, hogy várjam meg inkább a papírt amit küldenek,feleslegesen ne menjek be a rendőrségre, de most akkor meddig kell még várni? még 2 hónap?[ Szerkesztve ]
8
-
degh
tag
eltelt 2 hónap, és még mindig semmi
8
-
degh
tag
válasz tolts.hu #1432 üzenetére
köszönöm Neked is a normális kommentet.
"És nyilván meg is lesz az igazságügyiektől az eredmény, eképpen folytatódik az eljárás tovább --> hogy szab.sért-re mész, vagy büntetőre, stb..." -> olyan van, hogy ha negatív a szakértői teszt, akkor lezárják a dolgot, és nem lesz semmi? csak tájékozódni szeretnék.
"Az ítélkezés nem a mi dolgunk." kár, hogy ezt nem mindenki látja így
8
-
degh
tag
igazad van, nem csak a kötözködés megy, és ezt azért tudom írni, mert Biriboyka hozzászólt. szerintem az érthető, hogy az én szemszögemből adom elő, mert én így láttam a történteket, és nem arra lett volna szükségem, hogy sajnáljanak, hanem, hogy tanácsot adjanak, mert mint említettem számomra elég fontos a jogsim. múlt héten 1000km-t simán le tudtam volna vezetni, mert pár ismerősért/rokonért el kellett volna mennem, mert ugye vasutas sztrájk volt.
a rendőröket nem szoktam szidni indokolatlanul, csak úgy mint mást sem, sőt általában jó véleménnyel vagyok róluk.
mielőtt beírtam az első kommentet, csak az első oldalt olvastam végig. ugye a topic úgy indult, hogy esetek a rendőrökkel, nem pedig úgy hogy rendőrök topicja, de ha végig olvastam volna nem kommentelek. már most ez van.
elfogultságom annyi, hogy tudom, hogy nem fogyasztottam illegális tudatmódosító szert. amit fogyasztottam, nem illegális tudatmódosító szert, azt pedig ki is pihentem, mielőtt újra volán mögé ültem.(de mivel nem alkoholról van szó, ezért el is vagyok ítélve...)8
-
degh
tag
Kellemes ünnepeket!
nekem is itthon kell tölteni az ünnepeket, boltot nem nyithatom ki, az embereket meg nem illik karácsonykor zargatni, úgyhogy én haza hozom a melót8
-
degh
tag
válasz Biriboyka #1406 üzenetére
köszönöm a korrekt hozzá állást.
mennyire pontosak ezek a műszerek? ha negatív lesz a laboros teszt egyből visszakapom a jogsim?"Mifelénk a tájékoztatást az Ügyeletes tiszt adja az előállítottnak, -kötelességei és jogairól van szó!- amit aztán az úriember aláír így veszi tudomásul!"
én ezt a tájékoztatást a leges legvégén kaptam meg papíron, amit alá kellett írnom.az ügyvédem levélben fordult a főkapitányhoz, mert senki nem volt hajlandó telefonon válaszolni a kérdésekre...
ha jól tudom, nekem thc mellett ópium származékot mutatott még ki a teszt, de arra azt mondta a rendőr, hogy azzal nem kell foglalkozni, az szinte bármire bejelez, előtte való nap mákos kaláccsal tömtem magam tele, és ezt mondtam is, mondta a rendőr, hogy arra is jelez, és itt gondolom arra az ismerősömre gondolt, akit említettem. de ha nem hiszitek megkérem a srácot, hogy kaparja elő a papírjait erről, ha vannak.
8
-
degh
tag
válasz #64791808 #1404 üzenetére
fogalmazok másképp, te örülsz annak, -mondjuk tegyük fel, -egy egész napot elkínlódsz egy családi vacsorával, és látod, hogy van aki meg se kóstolja, mert nem tetszik neki, vagy ilyesmi. azért ezt a példát hozom, mert rólam csak két közvetlen szülőm tudja a betegségem, a srácok akik szállítottam az esetnél, a rendőrök, és ti, meg persze a dokim. kicsit kellemetlen, dolog, úgyhogy nem verem nagydobra... és egy pohár borba nem halok bele, kicsit rosszul esik, de kibírom.
értem mit akarsz belőle kihozni végül is, hogy attól függetlenül, hogy nincs betiltva, nem lehet bódult állapotban vezetni, ezt tudom, és nem is vezettem még soha bódult állapotban.
amit fogyasztottam nem tartalmaz thc-t egyáltalán. szóval még én sem értem hogy lett pozitív. drogot pedig az utasom rakta ki a zsebéből, mielőtt kiszállítottak minket, és ezt be is vallotta.
a mákos kalácsos sztori pedig valós, következő kommentbe visszatérek erre.
8
-
degh
tag
válasz #64791808 #1400 üzenetére
nem tudom honnan ismersz, de eddig családi problémákról nem volt szó
egészségügyi problémáim vannak, tudatmódosítót nem fogyasztottam, ha jól tudom azok már nem a könnyű drogokhoz tatoznak. októberben fogyasztottam nem illegális kábítószert, ami ezáltal, hogy nem illegális az alkohollal egy lapon említhető, és 2 hónap alatt csak elment tán a hatása. és ez a sztori nem tudom miért nem tiszta, amikor semmi illegalitás nincs benne, amit nem értek, hogy lett pozitív a gyors tesztem, de vérmintám remélem kimutatja az igazságot.
a mi városunkban történt eset:
tavaly karácsony után egyik ismerősömet ha jól emlékszem 2 napig tartották benn, mert ópium származék volt a vizeletében, és mint kiderült mákos kalácsot evett...
nem értem, amíg nem tudnak bizonyítani valamit addig miért büntetnek? akárhogy is nézem ez büntetés...8
-
degh
tag
-
degh
tag
nem tudom, Te próbáltál e már ki ilyet, de ha nem próbáltad még, nem tudod, hogy mindenkire más hatással van. belőlem például hányást, görcsölést, és minden féle fájdalmat váltott ki, ezért nem tetszett, de mint mondtam, nem illegális anyagot fogyasztotta. alkoholt pedig azért fogyasztok csak 2x egy évben, mert ha hiszed ha nem alvadt vért vizelek tőle, ha nagyobb mennyiségben fogyasztom, amúgy meg a szagától is irtózok, szilveszterkor, és húsvétkor szoktam csak inni, és még mielőtt eljutnátok oda, hogy ittas állapotban vezetek, mondanám, hogy nem...
Cerebellum:
köszönöm, hogy ilyen szépen megfogalmaztad, de most már legalább látom, hogy itt se fogok segítséget kapni, mert csak a kötözködés megy...
és mint írtam a vérmintám tegnap reggel még benn volt a portán, és nem is foglalkoztak vele,
de ha megjön az eredmény közlöm, várhatóan január közepén(most már csak reménykedek, hogy addig meg lesz), mert ugye most már ünnep jön...még annyit megosztok veletek miért próbáltam ki, egy legális kábítószert.
elvileg: a kábítószerek mint tudjuk lelassítják az embert, álmossá teszi őket, és mivel néha küzdök alvásproblémával, gondoltam kipróbálom, altatózni nem szeretek, tudom van sokféle fajta dolog, de olyat keresek amitől aránylag hamar elalszok, és másnap nem vagyok teljesen kóma.
de forgassátok ki ezt is nyugodtan, végül is úgy se fogtok érdemben hozzászólni, mert állást foglaltatok.8
-
degh
tag
válasz biggamer #1393 üzenetére
egyetlen kábítószert próbáltam ki eddig, az a Spice nevű akármi, ami legális, és nem tetszett, alkoholt is 2x fogyasztok egy évben, nekem a jogsim a majdnem mindenem, nem kockáztatnám ilyen hülyeségekkel.
Cerebellum:
nem azon csodálkozom, hanem azon, hogy az ügyvéd szerint maximum másfél hét az átfutási idő, de nem abban az esetben, ha le se sz*rják az embert, és csak kávézgat, meg dumál a vértesztem mellett, ami még mindig ott lenne, akár januárig is, ha nem megyek be tegnap...8
-
degh
tag
Üdv!
Lenne egy nagyon kellemetlen sztorim, a lényegi rész, hogy elvették a jogsim.Múlt hét csütörtök-péntek éjszak-hajnali sztori.
Számomra ott indult az egész mikor felvettem 2 haverom, elindultunk kocsival, nem sokkal később levillogtak a rend őrei. Normál igazoltatásnak indult, amiből nem is lett volna gond, mert mindig ügyelek rá, hogy minden rendben legyen a kocsival. Szonda is negatív, ezután jött az érdekes rész, mutassam meg a csomagtartót, jó megmutattam, átforgatta, semmi. Aztán pakoljak ki a zsebemből motozás, semmi, másik két srácnál is ugyanez. aztán elkezdte átkutatni az autót, és talált füvet, amit először el se akartam hinni. Mondtam neki, h tényleg nem tudom, h hogy került oda, elég sok embert szoktam fuvarozni, ha unatkozok, meg amúgy is, m1 amúgy, később aki mellettem ült beismerte h ő rakta oda. Jó a rendőr folytatta a kocsi átkutatását, én közben többször mondtam, hogy nagyon fázok, és érzékeny vagyok a hidegre, elég komoly következményekkel jár nálam ha kihűlök(ezt nem részletezném) és végülis lesz*rta. Ezek után beszáguldottunk az őrsre(100km/h - 30as zóna).
Ugye jött a pisi teszt, és mit ad Isten pozitív lett, mondta a rendőr, hogy jogsi ugrott, mondom vér teszt ilyesmi, vagy valami, nekem szükségem van a jogsimra, létezni alig birok nélküle, mondta hogy a vérteszt majd mindent eldönt, másfél hónap kb. az eredmény.
Ezután kihallgatás, kérdem nincs valami tájékoztató, vagy ilyesmi a jogokról kötelességekről?
válasz: nincs...(házkutatás végén megkaptam írott formában, milyen kötelességeim vannak, illetve mit nem kötelességem tennem, mire tarthatok igényt előállitás/elővezetés során...)
Az az napi dolgok már nem is annyira foglalkoztatnak annyira, de az, hogy az ügyvédem nem tud senkivel se beszélni, vagy ha mégis azt mondják vissza hívják, de nem teszik, hanem inkább elmennek szabadságra, és ami legjobban bosszant, az hogy bementem reggel, csak megkérdem már mi van, és a Pestre küldendő minták, még mindig ugyanúgy a portán hevertek mint egy héttel ezelőtt, így aztán várhatom, hogy visszakapjam a jogsim mihamarabb.
Egy kérdésem lenne, miért a rendőr zárta le a vérmintámat? Az nem a doki dolga lett volna? Csak azért kérdem, mert más sok minden megfordult a fejemben, miért lett pozitív a tesztem? És nem értettem miért ment fel a poharammal az emeletre!?!?8
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest