- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Jelszókezelők
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Fedora Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
4m@15
tag
Nem, nem Coteditorba szeretném használni, hanem Safari, iMessage és jegyzetek triumvirátusban.
Van amelyik meg, van amelyik nem megy. Azt bem értem miért szelektál, illetve mi alapján. Erre nincs valami debug? Majd lehet kitörlöm őket, majd egyesével újra felviszem, de macOs alól. Kitudja, ismerve mostanság almáékat, ez lehet megoldás a problémára. -
4m@15
tag
Srácok az miért van, hogy a szinkronizált iCloudos szövegcsere macOS alatt nem cserél ki minden szöveget?
Például a kacsintós emojit nem akarja és a nyelvkiöltőset sem. iOS-es eszközeimen tökéletes. Erre van ötletetek?
[kép]Köszi előre is!
-
4m@15
tag
Egy éve birizgál a gondolat, hogy miként tudok a Safariban zoomolni. Ugye a CMD+PLUS (+) és CMD+- gombokkal lehet. A kicsinítés megy, de a nagyítás nem. Magyar Magic Keyboardom van és a + jel a SHIFT+3, ha én a CMDot is nyomom mellé akkor készít egy képernyőfotót. Nincs TouchPadem és az Magic Mouset sem szeretem használni.
Valakinek erre van megoldása?
-
-
4m@15
tag
Micsoda pechem van, egész évben vártam a Pixelmator akcióját. 3 hete eladtam az iMacet, előtte kicsivel a MacBookot, az új masina meg nem jött még meg. A Pixelmator ára pedig vissza csúszott a helyére. Kénytelen leszek megvenni teljes áron
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- GamerPC - AMD 5500 - GTX 1070TI 8GB - 16GB RAM - 750GB M2 SSD - eladó! -
- Eladó Lenovo M720q 8600T, 16GB RAM, 256GB SSD + single slot modos RTX A2000 6GB
- PC eladó! GA-Z77-DS3H +Core I3-2120 +4GB RAM
- Stalker 2 Heart of Chernobyl Collector's Edition, bontatlan, 10/10 állapot, PC Steam
- Eladó egy Intel i5 4590-es (4x3,7GHz/16GB/256SSD) processzoros számítógép. 1 hó garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest