-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
4m@15
tag
Nem, nem Coteditorba szeretném használni, hanem Safari, iMessage és jegyzetek triumvirátusban.
Van amelyik meg, van amelyik nem megy. Azt bem értem miért szelektál, illetve mi alapján. Erre nincs valami debug? Majd lehet kitörlöm őket, majd egyesével újra felviszem, de macOs alól. Kitudja, ismerve mostanság almáékat, ez lehet megoldás a problémára. -
4m@15
tag
Srácok az miért van, hogy a szinkronizált iCloudos szövegcsere macOS alatt nem cserél ki minden szöveget?
Például a kacsintós emojit nem akarja és a nyelvkiöltőset sem. iOS-es eszközeimen tökéletes. Erre van ötletetek?
[kép]Köszi előre is!
-
4m@15
tag
Egy éve birizgál a gondolat, hogy miként tudok a Safariban zoomolni. Ugye a CMD+PLUS (+) és CMD+- gombokkal lehet. A kicsinítés megy, de a nagyítás nem. Magyar Magic Keyboardom van és a + jel a SHIFT+3, ha én a CMDot is nyomom mellé akkor készít egy képernyőfotót. Nincs TouchPadem és az Magic Mouset sem szeretem használni.
Valakinek erre van megoldása?
-
-
4m@15
tag
Micsoda pechem van, egész évben vártam a Pixelmator akcióját. 3 hete eladtam az iMacet, előtte kicsivel a MacBookot, az új masina meg nem jött még meg. A Pixelmator ára pedig vissza csúszott a helyére. Kénytelen leszek megvenni teljes áron
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar