- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
salaud #34618 üzenetére
Nálam a 4k monitor és a nem egész számra skálázás (Fractional Scaling) hozta a problémákat... Ezért váltottam először a szeretett ;-) Mint Cinnamon-ról valami friss Plasma-ra (pár disztribúció kipróbálása után lett a Fedora 41) , aztán meg cseréltem gépet, aztán meg törődtem bele, hogy ez ilyen ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Riasztó topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest