- TP-LINK routerek
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PR-Telecom
- Corel Draw topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Router gondok
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozmy
őstag
válasz kgergo89 #27851 üzenetére
Nézd meg a rúd végét ha az nincs meg kopva akkor kizárásos alapon a belső menet rottyant meg, az akkor gázosabb, mert azt cserélni nem lehet, de meg lehet csinálni. Vagy probáld meg úgy, hogy a menetes szárra húzol pár darab alátétet, ha úgy is azt csinálja, akkor a belső menet adta meg magát.
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
-
Danecay
addikt
válasz kgergo89 #26309 üzenetére
Lehet, hogy félre értelmezem amit írsz, de jellemzően az esetek többségében Thrustmaster-el vannak inkább problémák mint a Logi kormányaival, viszont ha jól értelmezem neked éppen, ellentétesek a tapasztalataid. Persze lehet, hogy Te így fogtad ki, de nyomon követve a dolgot általában nem ez a jellemző.
-
barcalaci84
őstag
válasz kgergo89 #26206 üzenetére
felveheted PC2 -ben a Hud-on van egy ffb-s app is (nyomd meg a cycle Hud gombot és ott lesz a második oldalon)
4 kis oszlop és ha az valamikor piroslik akkor clippingel a kormány és érdemes lejjebb venni az ffb-t..... (bár nem fog szerintem)ja és a Gaint kell csak 100-ra venni, mert a volume tune stb -t ha 100-ra veszed akkor egy csomó visszajelzést eltompítasz (mást meg felerősítesz)
nekem a volume és a tune és az fx 50 -körül maradt pont ezért és a gain meg 100-n elég bika és az út egyenetlenségek is elég durván érződnek (jobban mint bármelyik más játékban)[ Szerkesztve ]
-
A.C.E.
aktív tag
válasz kgergo89 #26199 üzenetére
Gondolom van rajt gari, akkor told neki ezerrel, ha összecsokizza magát akkor cserélik. Nekem 1 éve van meg és a kezdetektől enyhe kontaktszagot érzek a szellőzőnyílásnál ha beindul a hűtőventi, de derekasan állja a sarat, még van 1 év a garból, remélem utána nem adja meg magát....
F.P.S. FOREVER!
-
JoinR
őstag
válasz kgergo89 #26199 üzenetére
Amíg nem gyullad ki, minden OK
-
This_is_Ice
tag
válasz kgergo89 #26057 üzenetére
Én imádtam, mert amíg működik, addig nagyon jó. Az enyém 2 hónap után adta meg magát (nem halt meg, csak elkezdett kattogni), cserélték gariban. A másodikat eladtam, az új tulajnál elsőre hibátlan volt, második nap el sem indult, se kép se hang, volt még rá bőven gari, megoldotta ő is. Annyi lenne a tanácsom, hogy mindenképp vagy garanciálisat (normális helyre szólót) vegyél, vagy mélyen ár alatt. Ha van affinitásod hozzá, akkor szét lehet szedni és nem bonyolult a belseje, de a fenének hiányzik ugye. Ja és a garancia csak a komplett szettre érvényes, külön nem (kivéve, ha külön lettek véve az elemei)!
-
tobias88888
őstag
válasz kgergo89 #26057 üzenetére
Vannak hibás darabok aminek a hibái általában azonnal kijönnek. Elállásra van 14 napod akkor is ha hibás a termék, visszaküldöd és rendelsz egy másikat. A probléma szerintem onnan adódik (sok más termék esetén), hogy sok magyar bolt újra eladja a visszaküldött darabot másnak, ezzel megspórolva a macerát. Nekem az első rendelés is már jó volt, azóta semmi baja immáron fél éve
Alcantara kormány meg szuper, én tuti nem váltok vissza bőrre már
A megéri e cserélni lehet itt a kérdés inkább, de ahogy olvastam a T150 a DFGT szintjén mozog FFB tudásban, onnan azért hatalmas váltás a T300 (DFGT->T300 volt nekem).
Minden egyes ilyen váltással konzisztensebb leszel. Persze ha űrlény vagy egy 22 colos monitoron T150el leversz mindenkit, de ha nem, akkor minden ilyen segítség jól jön. Én béna vagyok, ezért is váltok Oculusra, mert az ahogy olvastam sokak leírása alapján nagyon sokat segít a konzisztencián
[ Szerkesztve ]
-
-
Danecay
addikt
válasz kgergo89 #25908 üzenetére
Nem tudom EZ segít e, másik fórumon linkelték és T300-hoz van de ahogy elnézem majdnem minden kormányhoz hasonló beállításokat javasolnak.
Persze a Hivatalos Fórumon is foglalkoznak vele, de ide azt hiszem regisztráltnak kell, hogy légy.[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
válasz kgergo89 #25866 üzenetére
Hát akkor marad a nyomozás és a szerviz, már ha van ilyen. Sajnos a fentebb linkelt fórumtárs aki elvileg Logitech cuccok szervizelésével foglalkozik már nekem sem válaszolt amikor én megkerestem, még mielőtt sikerült megoldani a tesóm problémáját, és ha jól látom az utolsó kommentek is tavalyiak Mindenesetre sok sikert!
-
Danecay
addikt
válasz kgergo89 #25860 üzenetére
Szia!
Leget hülyén hangzik de mindenek előtt dugd rá egy másik gépre is a kormányt. Tesómnak volt hasonló problémája, legalábbis abban a tekintetben, hogy nem akarta leinicializálni magát, ami az egyik váltó mikrokapcsolójának cseréjével hozott összefüggésbe. Próbálta eltávolítani a drivert majd újratelepíteni, különböző portokba dugdosni a kormányt de nem lett jó. Elég nehezen tudtam csak rávenni, hogy hozza el, nézzük meg nálam is, mondván hogy az hülyeség, persze logikusan belegondolva valóban kevés esély volt arra, hogy megjavul, de mégis így történt. Nálam leinicializált, hazavitte és már nála is működött.
Hasonló sztorim volt egy Drivig Force Pro kormánnyal amikor még nekem is ilyen volt. Akkor se nekem volt gondom hanem egy havernak akinek szintén ilyen kormánya volt, mégpedig az, hogy bármit csinált nem tudta módosítani a kormányszögét a kormánynak bárhová állította. Megvolt ott is a driver telepítgetés, más USB portokba való dugdosás de nem változott semmi. Áthozta hozzám, rádugtuk a PC-re, leinicializált akormány, és átállt 900 fokra mert nekem alapból ennyire volt állítva profilerben, majd hazavitte és már otthon is jól működött.
Érdekes anomáliák ezek! Persze nem állítom azt, hogy ettől megjavul a kormányod, lehet, hogy valami tényleg elromlott benne, de egy próbát megér
Új hozzászólás Aktív témák
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- TP-LINK routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Corsair Vengeance LPX 32 GB KIT (2x16 GB) DDR4 3200 Mhz (CMK32GX4M2E3200C16)
- Fehér másolópapír A4, 80g, Canon Yellow Label 500 ív/csomag
- Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary M43 nagyon keveset használt, gyári, karcmentes állapotban eladó
- Keresek!! FE 4080-as kártyát
- Samsung T22B300 monitor TV szép esztétikai állapotban eladó. A készülék hibás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest