Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
veterán
válasz
Neurotoxin #8 üzenetére
Ha jól emlékszem a reklámos csomag nem hd, mint az alap, hanem fullhd, ha így van, akkor nem csak 3 dollár a különbség, valakinek megéri ennyit spórolni rajta. Ha úgy nézzük a tv előfizetések többe kerülnek és ott sokszor kivágnak jeleneteket a műsorokból vagy csak megy tovább a film, amíg a reklám van, láttam már ilyenre is példát, mégis előfizetnek rá az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz
Neurotoxin #10 üzenetére
A hd a 720p, a fullhd az 1080p és külön van említve a kettő, akkor egyértelmű. Ha figyelembe vesszük a torrent oldalakat, akkor ott még az SD tartalom uralkodik, mint legtöbbet letöltött tartalom, így sokaknak még a 720p-re sincs igényük.
15 éve nem nézek tv-t, ezért nincs is tv előfizetésem, így ez engem nem érint. -
Dragon3000
veterán
válasz
lomposfarkas #19 üzenetére
Nem mindegy min és milyen távolságból nézed a dolgokat. Ha nagy képernyős 4k tv-n aránylag közelről, akkor a 720p elég ocsmány tud lenni, ha távolról, akkor megfelelhet, de az 1080p mindenképp jobban néz ki.
-
Dragon3000
veterán
-
Dragon3000
veterán
válasz
aprokaroka87 #28 üzenetére
Netflixről van szó a cikkben, így lényegtelen, hogy a többi mit tud. HBO max esetében annyit találtam, hogy hd-hoz 5Mbps kell, míg 4k-hoz ezt írták High speed internet (25 Mbps or higher, 50+ Mbps is recommended).
-
Dragon3000
veterán
válasz
Neurotoxin #34 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a streaming szar minősége mellett nem lehet annyira észrevenni, de ha normális minőségben szerzed be, akkor hamar észreveszed a 720p/1080p/4k tartalom közt a különbséget.
-
Dragon3000
veterán
válasz
RetepNyaraB #36 üzenetére
Honnan jött a fos bitrate? Ha a reklámos esetében fos, akkor a reklám nélkülinél is az.
-
Dragon3000
veterán
válasz
RetepNyaraB #38 üzenetére
Most rákerestem, a reklámos megoldás 720p, ugyanúgy, mint az alap verzió.
-
Dragon3000
veterán
válasz
RetepNyaraB #40 üzenetére
Ugyanazért reklám nélkül meg többet fizetsz (gondolom az is szar neked), az 1080p meg duplája a reklámos megoldásnak, a 4k meg majdnem háromszorosa.
-
Dragon3000
veterán
válasz
RetepNyaraB #44 üzenetére
Semmi személyeskedés nem volt benne, te fogalmaztál úgy, mintha a reklámos megoldás szarabb minőségű lenne, közben nem és a 720p-hez van hasonlítva az ár is, nem az 1080p vagy 4k-hoz. Nekem egyáltalán nem, nagyon kevés netflix tartalom van, ami érdekelne, így inkább elő se fizetek rá.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
Feljebb írták, 230,75 millióról 232,5 millióra bővült, miközben 5 millió reklámos előfizető lett. Ha kiszámolod, akkor ~2 milliót el kellett veszteniük.
#47 catlaca
Lehet, hogy kevesebbet fizetnek, de az is biztos, hogy többet szednek be a reklámokkal, mint amennyit az előfizetésen buknak.[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz
Neurotoxin #56 üzenetére
Mit kell trükközni?
-
Dragon3000
veterán
válasz
Neurotoxin #58 üzenetére
48c2 tv a monitorom, így nem kell semmit sem másolgatnom. De akár hálózaton keresztül is el tudja érni a tv, így megint csak nem kell másolgatni. Ha sorozatról van szó, akkor még csak fel sem kell menni az oldalra, RSS megoldja a részek beszerzését.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Az első 200 nap során 5 millió ember iratkozott fel a Netflix reklámokkal támogatott, olcsóbb csomagjára.
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest