Új hozzászólás Aktív témák
-
Gave
őstag
válasz
Dragon3000 #12 üzenetére
Felbontás között azért észrevehető, főleg a képélesség miatt. Viszont érdekes, hogy a szürkítő, szín átlagoló filterekért nem panaszkodnak, szinte minden Netflix produkcióban amit néztem volt valamilyen (nekem )egyértelmű adat spórolás.
Simán el tudom még képzelni, hogy valahol a gyér Wifi miatt is inkább a 720p-t nézik, nekem is silány a netem (és nem is lehet kapni jobbat, kivéve a költséges Starlink), a 1080p még éppen megvan azért.
On:
Nekem személy szerint semmi bajom nem lenne a reklámozással, ha lenne kultúrája, sajnos az nincsen. Pozícionálás, frekvencia, és persze az, hogy nem nézik madárnak a tömegeket, ameddig megy a népbutítás és az agysorvasztó "rikácsolás" rövid időnként ismételgetve, és a leghülyébb vágásokkal, - addig nem lesz jobb a fogadtatása.Engem sokszor jobban irritált a csatornákon a saját tartalom reklámozása mint a konkrét reklám, ugye amikor nem ment a biznisz annyira, akkor is kitöltötték az időt azzal, hogy 10 percenként elmondják, hogy mi lesz szombat x órakor. Ekkora epikus debilséget aki kitalált..
Röfik helyett értelmes embereket kellene már alkalmazni a reklám szakmában is, behatárolni egy kulturált elfogadható stílust, gyakoriságot, hosszt, és pozíciót. Még el is gondolkodnék a lehetőségen, mert egyébként van funkciója is a reklámoknak, segíthetnének élhetőbbé tenni a mindennapokat sok ember számára.
Persze nyilván a 30 év koszos zoknikat dobálnak az arcunkba, ezt nem 1 nap lenne lecserélni a "mostmá` oké a reklámra".
Új hozzászólás Aktív témák
it Az első 200 nap során 5 millió ember iratkozott fel a Netflix reklámokkal támogatott, olcsóbb csomagjára.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- A legtöbb EU-s ország nem akar hálózati big tech-adót
- Mozilla Firefox
- Kitört az Amazonnál a dolgozói klímabotrány
- Apple notebookok
- Viccrovat
- FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése.
- Revolut
- További aktív témák...
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs