Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcnab
csendes tag
-
mcnab
csendes tag
válasz pulutodurumo #24067 üzenetére
Kipróbáltam az egyszerű 2000 Ft-os Panasonic fülhallgatómat Dolby Atmos/Windows Sonical, nekem ennél jobb térbeli hangzás nem kell. A Dolby Atmos valamivel tisztábban szól de a térbeli hangzás Windows Sonicnál is megfelelő.
Lehet, hogy a fülemmel van a gond, de nekem így nem kell fejhallgató ami amúgy is nyomja a fülem, esetleg beruházok a Dolbyra meg egy jobb fülhallgatóra az árából.
-
mcnab
csendes tag
válasz piero86 #24059 üzenetére
Köszi, kipróbáltam de az is összenyomja a fülem(úgy látszik nagy fülem van, de nem látszik mert a fejem is nagy )
Viszont az agyba dugós FÜLhallgatokat sokáig el bírom viselni, tudom , hogy ez nem fülhalgató topik, de esetleg van valamilyen ajánlott fülhallgató játékra?
-
mcnab
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy HyperX Cloud Flight-ot, minden rendben van vele, de sajnos a bal fülemet összegyűri így már fél óra után is kényelmetlen. Valami hasonlót keresnék aminek nagyobb átmérőjű a fülpárna része. Igazából csak vezeték nélküli érdekelne, de játékra kell tehát ne késsen a hang.
Talán a Logitech G533 megfelelő lenne, valakinek van tapasztalata vele? -
mcnab
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgatót vennék a hónapban.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, filmezés 40 %, játék 60% multiplayer lövöldék(PUBG, Battlefield, Battlefront II)
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Max 30 000 Ft
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
vezeték nélküli
(4) Circumaural vagy supraaural?
circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofon nélküli is jó, nagyon ritkán használom.
(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo is elég
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack / USB.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya Realtek® ALC892
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
egyszerű legyen, semmi csicsa
Egy Kingston HX-HSCSW2-BK/WW nekem már megfelelne, de hátha tudtok ilyen paraméterekkel olcsóbbat vagy jobb hangzásút.
Ami lényeges: kényelmes legyen. ne késsen a hang, be tudjam azonosítani az ellen helyét távolságát, az alaplapi hangkártya elboldoguljon vele.És még egyszer nem fontos a mikrofon.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest