-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarcZ
senior tag
Szép napot!
Van jelenleg egy Razer Carcharias 5.1-es gamer headsetem, nagyon meg vagyok elégedve vele, minden tökéletes, basszusa is nagyon jó, de... Olvasgattam a SteelSeries Siberia v2-ről és nagyon megtetszett, de van itt egy kérdés. Nagyobb/élvezetesebb-e a Siberia basszusa, mint a Carchariasé? Még egy kérdés. Mely headset-eknek jobb még a basszusa ebben a kategóriában? Válaszokat előre is köszönöm.
A man's got to do what a man's got to do.
-
MarcZ
senior tag
Sziaszok!
1,5 hónapja vettem egy Razer Carcharias fejest. Megbántam. 2 hete arra lettem figyelmes, hogy többször előfordult, hogy csak a bal oldali speakert hallottam, a jobboldalit, meg alig. Nem volt kérdés, hogy kontakt hibás a cucc, később rájöttem hol van. A hangerőszabályzónál. Ha valaki megnéz egy képet a hangerőszabályzóról, akkor van egy nagy Razer jel középen. Na, ha azt erősen megnyomtam, akkor visszajött, ha meg levettem az ujjam, akkor megint csak bal: igen, jobb: alig. Ezt sokáig el kell játszanom, míg rendbe áll, azóta nem is merek hozzányúlni, bár minden nap sikerül meglökni, vagy valami, már ha egy szúnyog rászáll, már akkor is el van rontva, szinte annyira érzékeny. Gari persze, hogy nincs, szóval az itt a kérdés, hogy mit kell ilyenkor csinálni? Kérnék épületes válaszokat, fontos lenne, hogy minden rendben legyen vele.
-
MarcZ
senior tag
válasz jaffa 2843 #4313 üzenetére
Megvolt, írtam a kollégának.
(#4314) dudika10: Igen, ezt értem, csak nemgazán tudom, hogy nagy, vagy kis bajra számítsak.
-
MarcZ
senior tag
válasz WolfheartGR #4334 üzenetére
Azért, mert szinte minden csapatnak a Steel a szponzora, így adnak nekik Szibériát, többi random user meg azért veszi, mert "Hű, nekik az van, nekem is az lesz és profi leszek." Az USB-s Szibéria meg Virtuális 7.1 mellesleg, míg a G35 nem, szóval ez így el is dőlt szerintem. Egyik ismerősömnek most G35-je van, ezelőtt Szibéria volt neki is (USB-s), azt mondta, hogy a G35 sokkal, de sokkal jobb.
-
MarcZ
senior tag
-
MarcZ
senior tag
válasz KisTücsök #4368 üzenetére
Amúgy azt én is szerettem volna kérdezni, hogy csak a Wireless-e a különbség a kettő közt, vagy a hangzásban is van. Nem, nem valós 7.1, csak virtuális.
(#4366) KisTücsök: Sajnos már csak a bomladozó fülpárnájú maradt, mert a másikat, amelyiket épp említetted ma fogja idehozni házhoz az eladó.
-
MarcZ
senior tag
válasz KisTücsök #4371 üzenetére
Igen, már átvettem, épp a fejemen van, szóval azért nem válaszolt akkor. Egyébként nagyon szép hangja van, nagyon "igényes", hogy így fogalmazzak, első 7.1 headsetem, előtte egy Razer Carcharias-om volt, ami ugye sztereó, de nem hozta az általam elvárt "háromkígyós" minőséget, így kénytelen voltam cserélni, eddig azt tudom mondani nagyon is megérte.
-
MarcZ
senior tag
válasz KisTücsök #4374 üzenetére
Nem kérdés, hogy G35.
Amúgy kérdés. Ennyire jók tényleg ezek a szibériák, hogy így fel vannak fújva? Nem újdonság nekem sem, hogy ott van minden LAN-on, meg nincs olyan ember, akinek ne lenne, de szerintem elérkezettnek érzem az időt, hogy megkérdezzem. Tényleg jók-e?
-
MarcZ
senior tag
válasz KisTücsök #4390 üzenetére
Nos, meg fogsz lepődni, de játékok terén még csak GTA IV-el és CoD4-el próbáltam, mert jelenleg ez a kettő, amivel játszom, de amint kijön egy új játék, ami piszkálja a fantáziámat kipróbálom, de most már a G35-el. Nagyon sok zenét hallgatok mindig, nem volt ez másképp most a napokban sem, a Carcharias-hoz képest azt vettem észre, hogy sokkal jobb a G35 basszusa, és nagyon szép a hangzása is. A 7.1 meg egyszerűen hihetetlen, lehet nekem csak azért ilyen furcsa, mert én még soha az éltben nem tapasztaltam, de nagyon jó, bár zenehallgatáshoz marad a 2.0, mert a 7.1 picit doboz hangú, amint játékra váltok, ugyanúgy váltok 7.1-re is. Nagyon tiszta a 7.1, jól lehet vele hallani mindent, nekem igen valóságszerű volt, bár én sztereóval is elég jól hallottam, jobb nem leszel vele, inkább azt fogod érezni, hogy valóságosabbak a hangok, de én valahogy ugyanúgy hallok vele, mint a Stereóval, de ettől függetlenül megérte a csere. Szerintem nem bánod meg, ha megveszed, nagyon minőségi termék, különösen ajánlott, viszont nem annyira kényelmes, mint a Carcharias, az egy nagyon kényelmes fejes volt, ez is az, de nekem a Carcharias valahogy "biztonságosabban" éreztem a fejemen.
(#4391) jaffa 2843: Én is így vagyok vele mellesleg, nagy részt zenélek, de sokat játszom is mellette, de valahogy a G35-el most úgy érzem, hogy zenébe már ennél szebb nem lehet, pedig tudom, hogy lehet, számomra picit nehéz elhinni, lehet azért, mert nekem még nem voltak komoly audioeszközeim.
Visszatérve a Szibériás ügyhöz. Van olyan, akinek volt már G35-je és USB-s Szibériája is? Ha igen, kérem jelentkezzen, nagyon jó volna, ha tudnék egy-két kérdést kérdezni, nagyon piszkál, hogy miért van ez a "szibéria hájp". Mellesleg már úgy vagyok vele, hogy annyi van belőle minden LAN-on, hogy ha két csapat játszik egymás ellen, akkor már a hallásnak alig van értelme, mert mind a 2 csapat 99%-ban szibériát használ.
-
-
MarcZ
senior tag
Srácok, annyi kérdésem lenne, hogy a G35 és a G930 között van-e teljesítménybeli különbség, vagy csak a wireless?
-
MarcZ
senior tag
Na itt jön a Razer hátránya. Nekem volt egy Carcharias-om, az is 1 hónap után majdnem beadta magát, éjjel nappal kerestem hozzáértőt, de végül meg tudtuk oldani, de szerintem a Tiamat-al nem lesz ilyen probléma, hiszen az egy új model és azóta fejlődtek már ilyen "törés" ügyben, szóval jónak kell lennie.
-
MarcZ
senior tag
válasz freelanced #4450 üzenetére
Én nem haboznék, nagyon jó áron mennek most a G35-ök, egyet beszerezhetnél.
-
MarcZ
senior tag
válasz freelanced #4452 üzenetére
Hát, most nem rég volt több is, de szerintem ha picit vársz, akkor lesz megint, de én Cybertrone-ét megvenném a helyedben.
-
MarcZ
senior tag
válasz Rony949 #4458 üzenetére
Mindenképpen újat szeretnél? Használtan is vannak itt jó állapotba, dobozzal és mindennel hasonló árban jó darabok.
(#4461) KisTücsök: Azért kérdeztem, mert tudnék neki segíteni. Tudok valakit, aki 8k-ért árul Siberia v2-t és az jóval jobb, mint azok, amiket felsorolt.
[ Szerkesztve ]
-
MarcZ
senior tag
válasz lecsokolbi #4470 üzenetére
Na, végre! Már csak TeamSpeak-nek kéne jónak lennie. Arról nem tudtok valamit?
-
MarcZ
senior tag
válasz lecsokolbi #4473 üzenetére
Nekem többször van ugyan az a tporléma, mint a Flash Player-es alkalmazásoknál.
-
MarcZ
senior tag
válasz lecsokolbi #4475 üzenetére
Na, tudod az a vicc, hogy itt van az új Flash Player, meg minden, de még mindig előfordul az, hogy csak jobb oldalival hallom sztereoban.
-
MarcZ
senior tag
válasz NateDogHUN #4484 üzenetére
Menni fog, persze, hogy menni fog, ne aggódj. A Úr csak azért mondta a hangkártyát, mert az egyéni hangkártya sokkal magasabb teljesítményű, mint ami az alaplapokba van beleépítve, magyarul az, amelyiket jelenleg használod. Nem kell venni hozzá hangkártyát, jó lesz az mindenhogy, Ő csak azért mondta, mert úgy szebb lesz a hangja, szóval ne félj, működni fog.
-
MarcZ
senior tag
Miért, mi a baj a G35-el, Amúgy én sem szeretem ezeket az USB-s csodákat, meg virtuális 7.1, meg lósz@r, de én a G35-re valahogy kivételként tekintek, mert tényleg nagyon jól megcsinálták, nagyon pontos is, mellékesen ha zenét hallgatsz, arra is nagyon jó, mert hatalmas basszusa van, szóval véleményem szerint egy egész jó kis cucc, persze a 30k-t nem éri meg, mint ahogy Árgépben mutatják, de itt Hardveraprón már elég kellemes árért be lehet őket szerezni. (Jelen pillanatban nincs sajnos semmi jó áron lévő, kivéve azt a 17k-sat. )
(#4624) cskamacska: Vannak fejesek, amelyekre ez kifejezetten igaz, de a G35 véleményem szerint egy teljesen más kategória.
-
MarcZ
senior tag
válasz marec1122 #4646 üzenetére
Nos, nekem egy G35-öm van jelenleg (Nem sokáig, mert jön a PC350 a helyére. ) és volt is egy előtte, de nekem is lefoszlott a bőr róla sajnos. 1 hónapja elküldtem gariba és kaptam egy teljesen újat, amelyen láttam, hogy teljesen más fülpárnák vannak, mint az előző verziókon, szóval most már más párnákat használnak az új modelleke, amelyek nem bomlanak. Ez nekem 1 hónapja van és semmi sem jött le belőle, szóval ha ez a baj, akkor nem aggódnék miatta, észrevették a hibát és javították Logiék.
-
MarcZ
senior tag
Igen, kb. mindenre jobb. Sennheiserek mind minőségiek, már kb. 65 éve gyártanak audioval kapcsolatos termékeket, míg a Steel sehol sem jár hozzájuk képest.
(#4714) barisj: Ja, és arról nem is beszélve, hogy a 7H-nak kb. 1 hónap múlva nem fog működni vagy a bal, vagy a jobb speakere. Többeknél így van.
[ Szerkesztve ]
-
MarcZ
senior tag
válasz jaffa 2843 #4720 üzenetére
Tényleg, amúgy ez a Superlux HMD660E, el hangminőségben jobb, mint a PC 360? zenei és játék teret értek ez alatt. Vagy esetleg a G35-nél zenében? G35 zenei téren nagyon erős, játékban annál rosszabb, de amúgy megmondom az őszintét, én még evvel is hallok mindent mint 7.1 sz*rban és sztereoban is, zenei szinten meg hihetetlenül jó.
-
MarcZ
senior tag
Lehet mások ellenezni fogják, amit mondok, de én is így voltam, mint te, hogy le akartam cserélni a G35-öt (név szerint egy Senn PC350-re.), de aztán rájöttem, hogy nekem az nem lenne jó, mert...
A.) Sok zenét hallgatok és a G35 ebben nagyon jó, hatalmas basszusa van és jól kezel mindenféle hangot.
B.) Sokat játszok, de így is mindent meghallok a G35-el, amit lehet.
Szóval ha sok zenét hallgatsz, akkor hagyjad a G35-öt, avval is elég jól meg lehet minden hallani gémben, sokan csak azért fikázzák, mert 7.1. Egyszerű, nem kell használni. Feltolod a pöcköt és máris sztereo. Én már lassan 4 hónapja, hogy nem is használtam a 7.1-et, mert ugye zenére a 7.1 undorító és játékban sem egy nagy előny hárdkór FPS gémerek számára. Szóval én azt mondom, hogy hagyd azt a G35-öt, ha úgy veszed, hogy nem használod a stereo modot és kemény 10-15k-val olcsóbb, mint a Senn PC350, és még kapsz hozzá egy messze nem a legjobb, de egy nem rossz hangkártyát, akkor szerintem a PC350 és a többi társai máris nem olyan kecsegtetőek. Végül én ezért hagytam a G35-öt és maradni is fog, már a másodikat nyúzom, azóta már a foszló fülpárnás betegséget is javították, így nem fog lefoszlani, szóval minden rendben van már. Azért a játékbeli minősége messze lesz egy baromi jó hangkártya + PC350 kombóhoz, de mondom, én evvel is mindent meghallok, ha 5km-re trappol azt is, ha mögöttem jón azt is, mindent, zenére meg hihetetlenül jó. Ha most veszel egy PC350-et mondjuk és alaplapi hangkártyával használod, tuti, hogy nem lesz sokkal jobb, mint a G35, a G35-el is mindent meg lehet hallani, nem olyan szar az, mint leírják.A man's got to do what a man's got to do.
-
MarcZ
senior tag
válasz cskamacska #4802 üzenetére
Már javították a hibát, nekem emiatt kellett gariztatni nyáron a G35-öt, azóta jó a fejpárna és más anyagból is van.
-
MarcZ
senior tag
válasz cskamacska #4815 üzenetére
Azt látom. Tagunk nem először fejezi ki magát ilyen módon, meg is fordult a fejemben, hogy nem hazánkból való, de elképzelhető ugyebár. Gondolom még meg sem tudjuk kérdezni tőle, mert válaszként jól "beszmájliz", azt sírhatunk.
-
MarcZ
senior tag
Szervusztok! A napokban gondolkoztam rajta, hogy a jelenlegi G35-ömet lecseréljem-e egy PC333D-re. Nos, szerintetek megérné? (Itt most ne a 6k plusz költséget mondjátok, mert Hardveraprón belül intézem el.) Esetleg van-e valaki, akinek mind a kettő volt, vagy használta már? Érdekelne, hogy zenei élményben a PC333D felülmúlja-e a G35-öt, mert ugye köztudott a G35 nagy basszusa és ezután is érzékeltem, nos kérdéses, hogy a PC333D is alkalmas-e ilyen feladatokra, de ugyanakkor a játékban is jól meg kellene állni a helyét, amit sajnos a G35-ről már nem mondhatok el, mert ott nem igazán remekelt, a zenei tulajdonságai miatt nem cseréltem még le. Mellesleg csak sztereóban használnám, mert a 7.1 egy elég nagy bullsh1t, ahogy többen is írtátok és tapasztaltam.
-
MarcZ
senior tag
Ne haragudjatok, hogy beleszólok a vita közepébe, de erre valaki valamit?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Linux kezdőknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Annyira azért nem egyedi a Microsoftnak fejlesztett Epyc CPU
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Konzolokról KULTURÁLT módon