Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
válasz ImACeltic #20498 üzenetére
PC-be "integrálásnál" a G sorozat, a testre szabhatóságnak köszönhetően - megdöbbentő hangélményt képes nyújtani.
Amint konzol, vagy telefon kerül a végére csak" egy közepes sztereó hangot tud hozni de itt sincs komolyabb hiányérzet, szerintem.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz ImACeltic #20498 üzenetére
filmeknél nálam se volt rossz,csak ez nem volt szempont,és több forumot is megjártam,de semmi megoldás nem lett hogy több mélyet varázsoljak bele próbálkoztam eq programmal,de nekem még rosszabb lett,de lehet hogy csak én voltam hülye hozzá.
ez volt az egyik oka hogy nem kedveltem meg....i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
ImACeltic
őstag
Tegnap este kipróbáltam a Cloud II-t 7.1 módban a Crysis 2-vel és ott tényleg a magas hangok elég nagy fölényben voltak, mély pedig nem sok volt, még robbanásokkor sem. Nem azt mondom, hogy nulla, de nem volt erőteljes.
Viszont bekapcsoltam PC-n a John Wick 2 Remux változatát, magyar 1500 kbp/s-os DTS hanggal, annak pedig olyan volt a mélye, hogy majdnem lemászott a fejemről a cucc.
Lehet állítani valahol, hogy a játékoknál is több mély legyen?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
kjanos
csendes tag
Igen, elég népszerű játék mostanság. De, jó, mert látszik, hogy foglalkoznak vele. Én még első hónapban megvettem amikor kijött. Ég és föld az akkori és mostani állapot.
Én leginkább FPS multi játékokat nyúzok (többek között pubg, r6s) és nemsokára szeretném leváltani a mostani fülesem. Először a Cloud 2-n gondolkodtam, de arról elég vegyes a véleményetek. Néztem még a G633-at, Creative Soundblaster H5 Tournament Edition-t, meg a Razer Man'o War/Kraken Pro v2-t , de de a Razeroknak panaszkodnak a mikrofonjára. Steel Series Arctis 3/5-el vagy Sennheiser GSP 300/350-el kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz ImACeltic #20495 üzenetére
mindenki pubg-zik
a g633 cserélhető a fülpárna, asszem g930as fülpárnár rendelem mert az bőr és rámegy de nem tetszett nagyon kemény, a tiamat 7.1 volt a lekényelmesebb és a legjobb fejesem minden szempontból. de elégedett vagyok a g633al is nyúzom már jóideje, nem rossz. lehet később azért ráheggesztek valahogy egy tiamat fülpárnátnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
ImACeltic
őstag
válasz Dr_Senkihazi #20494 üzenetére
A műbőr fülpapuccsal szerintem teljesen jó a mély is. A szivacsossal tényleg elég gyenge volt, mivel nem szigetelt annyira. Mondjuk elhiszem, hogy a Logitech mélye jobb lehet mert van egy Z625-ös 2.1-em, annak is brutál a basszusa.
Oksa felveszlek, bár elég változó, hogy mikor tolom a PUBG-t, de majd összehozzuk vhogy.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz ImACeltic #20493 üzenetére
hát ezért szubjektiv dolog ez...
nekem homlokegyenest ellenkezője a véleményem róla,és szinte csak PUBG pörög nálam,én is azzal teszteltem 4-5 napig.magas üvölt benne,mély alig-alig,stereoban nagyon jo volt pubg alatt,de 7.1-ben botrányos szerintem...ellenben a G633-ban olyan mély van,hogy leszakad a fejem,abbol meg le is vettem.de a mikrofonja nagyon jó lesz
(off,vegyél fel steamen,"Doktor" a nevem,ha van kedved duohoz,squadhoz néha)
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
ImACeltic
őstag
Na megjött a Cloud II. A fejhallgató hangzása szerintem nagyon rendben van. Magas és mély hangok és elég jók. PUBG-ben elég nagy előny a cucc, főleg ha felrakom szinte full hangerőre 7.1-ben, sokkal jobban hallok vele. Annyi, hogy alapból a műbőr fülpapucs van rajta, egy kicsit beleizzadtam ezért rátettem a szivacsosat, az viszont nem igazán hangszigetelő, valamint elég sok mélyet veszít vele a fejes úgyhogy vissza is tettem a műbőrt. Nem vészes az izzadás.
Mikrofont még nem próbáltam.
-
ImACeltic
őstag
PS4-el való működésükről tudtok valamit?
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz ImACeltic #20488 üzenetére
igen,más.nekem a g633 a jobb (mind hangzás,mind kényelem szempontjábol),de nem is kicsivel,másnak meg a cloud2.
izlések és pofonok..van haverom akinek cloud van,imádja,már régóta megvan neki.itt is sokan imádják.nekem nem jött be,sajnos.pedig szerettem volna.(néhány kényelmi funkció pedig nagyon hiányzott belőle,pl hyperx driver,vagy önhang.ez logitech-nél alap,g633-ban még a hangerejét is tudom állitani)
[ Szerkesztve ]
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
ImACeltic
őstag
válasz Dr_Senkihazi #20487 üzenetére
Ennyivel jobb a G633, mint a Cloud II?
Kb 1 órája rendeltem a Konzolvilágtól egy Cloud II-t, de ha ez a helyzet amit mondasz akkor lehet vissza mondom.
Az még érdekelne, hogy mit tudtok arról, hogy PS4-en is működik ennek a két fejhallgatónak a 7.1-es virtuális térhangzása? Neten azt találtam, hogy ha USB-vel vannak csatlakoztatva akkor igen.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
hi
na,hyperx cloud2 ment vissza,ma megjött a g633...ég és föld.
anyaghasználatban hyperx nyer,ez egyértelmü,mert g633 müanyag,de azért össze van rakva rendesen.de beüzemelve nagyon jó.és nekem sokkal kényelmesebb.hyperx majdnem kicsi volt,és nyomta is a fülem,+nagyon meleg volt mindkét párnával.
ez az a hangzás amit szeretek (és meg is szoktam,mert g430-am is van) csak mindenben jobb mint a g430.hangosabb,mélyebb,tisztább,masszivabb az egész.ezt szeretni fogom.kivéve hogy műanyag a pánt is,ami g43-nál fém volt....i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
A közel jövőben gamer fülest szeretnék venni, és ha már valami akkor legyen térhatású.
Basszus ezek lent a nem térhatásúak?Az összefoglalóból az alábbiak tetszettek
- Creative Tactic3D Sigma
- HyperX Cloud Stinger
Nem látom mennyire régi a lista esetleg van még valami a 20.000alatti kategóriában ezeken kívül.Kérdésem, hogy az alaplapomban szereplő Realtek ALC887 elegendő -e. Van még elfekvőben egy megkímélt Audigy SE-m is.
köszi
[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Xever
csendes tag
Nézegetem itt a felhozatalt és eddig a HyperX Cloud Stinger a legszimpatikusabb. Amit találtam róla teszteket azok elég pozitívak voltak, az egyetlen negatívuma amit felhoztak, hogy ez inkább játékra van tervezve és általánosabb használatra HyperX Cloud-ot ajánlanának. Namost nekem ez em biztos, hogy megér +5 ezret. Van ebben valakinek tapasztalat?
Vegyesebb kritikákat olvastam pl THERMALTAKE Cronos RGB 7.1 Gaming headsetről, de alapvetően ez sem tűnik rossznak viszont összehasonlítást nem találtam a kettő között a számok meg nem mondanak semmit
Ha nem veszett el minden, akkor hol van?
-
iceQ!
addikt
válasz ImACeltic #20481 üzenetére
Most vettem egyet: Creative Sound Blaster X H5 Tournament
PUPG-hez nagyon jó füles. Bár azt hozzáteszem, hogy vettem hozzá egy külső Creativ hangkártyát is
Nagyon jó füles, csak ajánlani tudom
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Erősen agyalok rajta, hogy beruházzak egy gamer, mikrofonnal fejhallgatóra. A legutolsó ihletemet a PUBG felől kaptam, oda tényleg kéne egy legalább 5.1-es technika, valamint egy normális, érthető mikrofon. PC-s játékok mellett ha támogatná a PS4-et, akkor az is nagyon jó lenne. Valamint zenehallgatáshoz is használnám, viszont film vagy sorozat nézéshez nem tervezem. A keretet azt 20K-30K körül képzeltem el.
A fentiek alapján milyen fejhallgatókat tudtok ajánlani?
-
Xever
csendes tag
Üdv!
Öcsémnek keresek ajándékba fülest. Amit most használ túlságosan halk és egyébként is hagy kívánnivalót maga után (genius hs-g500v)
Amit keresek:
- JPC-re lesz kötve, játék, film, zene.
- max 20k
- Legyen HANGOS (a filmek amiket néz ritkán jó minőségűek ellenben gyakran halkak)
- Mikrofon kellBónusz:
- Mivel ajándék lesz ha valami nagyobb boltban (ipon, edigitál, etc...) beszerezhető lenne az jó lenne, mert ha mégsem jön be könnyebb cserélni.
- Előny(de nem feltétlenül szükséges) ha nem öleli körbe a fület csak ráfekszik (vagyis nem a legnagyobb fajta hanem a "közepes méretű" , azt hiszem ez a 40mm-es (?))
- Hosszú kábelAz ötleteket előre is köszönöm!
Ha nem veszett el minden, akkor hol van?
-
FRayal
tag
Sziasztok!
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Csapatjátékok, szóval egy jó mikrofon lenne a fontos hogy jól halljanak.ű(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15.000 HUF, itthon vagy Ausztriában lehetőleg beszerezhető legyen!(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Inkább vezetékes(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Választ adtam már, a lehető legjobb mikrofon érdekelne(7) Milyen csatlakozású legyen?
mindegy(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Laptop beépített hangkártyával.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Esetleg mikrofont lehessen némítani rajta valamilyen módon, de nem ez a lényeg.Köszi!!
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
stefyY
őstag
Széttört a G430-asom. Biztos csinálják meg gariban és cserélni sem fogják, így gondolkodhatok az utódján...bírt 1 év 9 hónapot, az elődje hasonlóan ment tönkre.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz Hopkins95 #20471 üzenetére
nekem bejött,egy hónap mulva lesz 2 éves,de hibátlan,eltekintve attol hogy a fülpárna pereme körben műbőr,és kopásnak indult,de a fülpárna vastag szövet,az örök kb.
a mikrofonja tényleg jo (mondjuk ebben a cloud2 még jobb volt),bármelyik razert veri pl sajnos ez tapasztalat,vett több ismerösöm is razert mostanában (mert mégiscsak razer..),annak ellenére hogy le akartam beszélni öket,most napi szinten én szenvedek mikor hallgatom öket@CsonkaImo
nagyon össze van rakva az biztos,a hangzás meg ilyen,mindenkinek más jön be,nekem nem ez...mondjuk a mikrofonja,meg a hangereje hiányozni fog,mert brutál hangos az biztos.[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz Dr_Senkihazi #20470 üzenetére
Ez ilyen. Azt kell választani ami neked tetszik. Hiába az egyik legjobb vétel a kategóriájában, ez még nem jelenti azt, hogy mindenkinek bejön.
-
addikt
válasz Dr_Senkihazi #20470 üzenetére
Köszi, a Logitech G430-al most adtál egy jó tippet nekem. Megnéztem egy unboxingot és mic tesztet a youtuben róla és meggyőzött, ráadásul kinézetre is nagyon bejön! Úgy néz ki, hogy az egerem után a füllhallgatóm is logitech lesz.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
hát srácok,lehet ebben különc vagyok,de az én hyperx cloud II -m holnap megy vissza a boltba..(és jön az eredetileg kinézett g633)
egyszerüen nem tudtam megszokni 5-6 nap alatt,annyira nem az én világom hangzásilag (kivéve hogy nagyon hangos),hogy eszméletlen.nekem túl magas,szó szerint már-már csattogós a hangja..semmi nem segitett rajta.akkor a hangerő és mikrofon állitás "feature" se jön be,mi az hogy a win-röl veszi le a hangot?a g430-am sokkal több beállitást engedett,az a hangkezelöben mikrofont is szépen engedte belőni,+hangzásokat lehetett ki-be kapcsolni,stb.hyperx nem enged szinte semmit.
ami viszont eldöntötte,hogy se a (mű)bőr se a plüss fülpárnában nem tudtam 15 percnél tovább a fejemen tartani még jó hogy nem vitték el a g430-at,felüdülés volt azt visszavenni,ebben a melegben is órákig kényelmes,nekem.mert ugye ez szubjektiv,ugyanúgy mint a hangzás,az is lehet másnak kiváló.nekem nem.amiben viszont nem csalódtam,az a minőség,anyaghasználat,az tényleg kiváló.
részben felültem a hype vonatra,de annyi tesztet néztem róla,hogy ez volt a leglogikusabb döntés.ha a g633 olyan mint a 430,csak mindenben kicsit jobb,már elégedett leszek.
[ Szerkesztve ]
-
ucli
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a jelenlegi Tdk st-450 fülesemet.
Kitöltöttem a kérdőívet:(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játékra(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20k, maximum 25k(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural, de azért a külvilágot is szeretném hallani(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli
Mindegy(6) Milyen hangzást vársz?
Valódi/virtuális 5.1(7) Milyen csatlakozású legyen?
Bármilyen, de inkább a jack-et preferálnám(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Rog Maximus 8 Ranger integrált hangkártyája(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Több óra használat után is kényelmes legyenHyperX Cloud-dal és a Creative Sound BlasterX H5-tel szemezgetek, de más is szóba jöhet.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
iceQ!
addikt
válasz cellukx #20465 üzenetére
Tyű apám! Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro-t berántottam. Igen-igen fejem leszakítja Brutál a hang és a füles is....Hangfalakról már nem is beszélek. Ez kellett az egész rendszernek, pláne a fülesnek.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
cellukx
tag
Igen, az alaplapi hangkártyák, tisztelet a kivételnek, tényleg gyengék. Amikor beüzemeltem a Sound Blaster Z-t és rákötöttem a régi 3500Ft-os Genius fülesemet, még azzal is ég és föld volt a hangzás Most meg a H5-tel, olyan hangokat is hallok, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek
-
iceQ!
addikt
válasz cellukx #20463 üzenetére
Én múlthéten megvettem a fülest most meg rendeltem hozzá egy Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro külső hangkártyát. Az alaplapi elég gyér most hogy így hallgatom. Amúgy a füles nagyon jó, nagyon kényelmes, szépen szól. Csak jót tudok írni róla én is
-
cellukx
tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek, hogy számomra milyen első benyomásra a Creative Sound BlasterX H5 Tournament Edition. Nem volt zökkenő mentes a beüzemelése
Szépen mindent összedugtam és vártam a csodát. A csoda helyett egy elképesztően nagy recsegés-ropogás, visszhang, nulla, azaz tényleg zéró basszus volt hallható. Minden drivert újradobtam az SBZ-vel kapcsolatosan, hát ha a hangkártyával van a baj. Nem javult. Ekkor az alaplapit visszakapcsoltam és kipróbáltam azzal is. Ugyan az volt a gond. Ekkor jött a most megyek vissza a boltba és kérem vissza a pénzem szindróma, mi ez az átverés nem kevés összegért Aztán jött egy belső hang, hogy mindent húzz szét és újra dugd össze. Még jó, hogy ezt megtettem, mert az volt a baj Valamiért nem érintkezett jól a füles és a kábel. Ezért, aki olyan fülest vesz, ahol a kábel eltávolítható, 2-szer is nézze meg az összerakásnál, hogy jól csatlakoztatott-e minden jack-et Ezt követően már megérkezett a várva várt csoda Eszméletlen gyönyörűen szól. Kényelmes, bármekkora fejmérethez illeszkedik és jól zár, a külső zajokat egyáltalán nem lehet hallani. A mikrofon is kiváló. Remélem sokáig fogja bírni, mert egyszerűen nem tudom levenni a fejemről, annyira magával ragad a sok hang
Röviden tömören ennyi lett volna és bocsi, ha egy kicsit offra sikeredett.
Még egyszer köszi, hogy segítettetek a választásban!
-
pruzsi
őstag
(De-Du álló mikrofon és szabadtéri hangzás van)
Esti játék/stream-hez kellene 2-3 óra max(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
8000ft vagy ennek megfelelő dollár,euro stb ha ebay és más egyéb helyen lenne csak rendelhető
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes
(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Legyen mikrofonja
(6) Milyen hangzást vársz?
Mindegy
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Mindegy
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Xonar DS
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Lényegtelen.
Ajánlóból 10e alatt csak ez elérhető mo-on a többi vagy kifutott vagy drágább lett,kivéve a zalman az 3 k körül van.
sharkoon[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Bár nem topik téma, de erre valaki tud mondani valamit?
-
Grieves13
csendes tag
válasz Hauptmann #20455 üzenetére
Hat igazabol csak a sima alaplapi... Viszont nincs annyira tokeletes hallasom sztem, igy tippre maradok az 1-es modellnel, es amit megsporolok, az mehet masra
MSI FM2 A85XMA-P33/ A85X/ FM2/ DDR3 1866MHz/ mATX - alaplapom van, amin Realtek® ALC887 chipset van. Ha tippelnem kellene, akkor ez valami nagyon alap...[ Szerkesztve ]
- Grieves13 -
-
addikt
Sziasztok!
Játék + nyelvtanulás(mikrofon fontos, hogy jó legyen)(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
18 ezer forint vagy 60 Euro (lehet Amazonról vagy akár ausztriai üzletből is)
Vezetékes.(4) Circumaural vagy supraaural?
Mindegy.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
A lehető legjobb mikrofonos füllhallgatót keresem.(6) Milyen hangzást vársz?
Mindegy.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Realtek High Definition Audio(notebook).(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Mindegy.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
deny330
aktív tag
Egy kis up így kora kora reggel.
Tapasztalatom az U3-mal és a HyperX-szel kapcsolatban; a pattogás elmúlt, semmilyen zajt nem hallani hál isten a fülesbe. Amikor kb 2-es hangerőn van a windows és a media player is "1-en", akkor sistergést hallani. Ez azonnal elmúlik, ahogyan egy aprót mozdítok a csúszkán és feljebb lököm a hangerőt. A mikrofon egy kicsit csalódás talán, mert még külső hangkártyával is van zúgás szerű háttérzaj. Mindenesetre játékra és TS-re elegendő, innentől kezdve nem érdekel.
Köszönöm a segítségeket mindenkinek, hál isten probléma mentes volt az elmúlt jó pár nap. Remélem hű társam lesz ez a Cloud és U3 páros, nagyon megszerettem őket.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv
mért van az hogy a g430-nál tök jol be tudtam lőni a hangszórók hangerejét,és külön a mikrofon érzékenységét,meg bármit,win10 hangbeállitásoknál,de cloud2-nél ez gyakorlatilag kimerül abban hogy a fő hangerő csuszkát huzgálva halkitom-hangositom?mikrofon érzékenységéhez sehogy nem tudok nyúlni...
a másik,nekem a hangzása nagyon magas,már-már fülbántó.hogy tudok ezen állítani?valami eq programmal esetleg?ha igen,ajánlanátok egyet?(alaplap realtek szoftvere semmit nem állit rajta,nem is látja)köszi
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz Grieves13 #20449 üzenetére
G430-at ne szerintem, anyagminőségben nagyon gyenge mostanában a Logitech, még a felső kategóriában is.
Más: Ki is vettem az ajánlott listából a g430-at gyakori pánt-törés miatt. Helyette bekerült a mostanában sokat ajánlott H5. Ha valakinek problémája van ezzel, vagy egyéb javaslata, akkor nyugodtan jelezze! Akár privátban is.
[ Szerkesztve ]
-
Grieves13
csendes tag
Udvozletem Elftarsak!
Eddig egy KOSS Porta Pro fulest hasznaltam a gepemhez is, de megelegeltem, hogy rovid a kabele, meg jatszani/videot nezni/ kommunikalni huzamosabb ideig nem epp a legjobb... Gondoltam ideje lenne befektetni valami megfelelobb celeszkozbe. Azert az ar jobb lenne, ha nem lenne tobb mint 80-100euro. Logitech Gaming Headset G430-cal szemezgetek. Velemenyek? Esetlegesen egyeb otletek? igazabol 3 fontosabb "elvarasom" van: hosszu kabel, szovet parna - nem csipem a bort, es legyen mikrofonja is. Valaszaitokat elore is koszonom.
- Grieves13 -
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Hyper X cloud II csidálat azt csinálja, hogy csak a bal oldal szól. A hangkártyájába beledugtam egy másik fülest és hasonló a helyzet. Ha mocorgatom a jack csatlakozót úgy, hogy mindkét oldaon halljam a balot, akkor hallom is, de csak a bal oldalt, tehát mintha a kis hangkártyájából nem jönne ki jobbos jel.
Firmware update, winfdows restart megvolt. -
Hauptmann
addikt
Jangzásban hogy viszonyul egymáshoz a HyperX Cloud és a Sound Blaster H5?
-
iceQ!
addikt
válasz cellukx #20435 üzenetére
Most vettem a Creative Sound BlasterX H5 Tournament változatot. Elég bitang füles Kényelmes és nagyon szépen szól
-
strynox
tag
válasz cellukx #20435 üzenetére
A félreértések elkerülése végett: a Revolver is zárt kialakítású.
Szerintem hangra talán a revolver jobb, de nem lecsatolható a kábele, műanyag, nagyon vigyázni kell rá, utcára és publikus helyekre kevésbé alkalmas, valamit rendkívül idegesítő a tetején lévő acél , ami minden érintésre, fejmozgatásra berezonál. Ráadásul a fejpánt sem hagyományos, kialakítása miatt egy idő után megnyúlik, elszakad. Én biztosan a H5-t venném, főleg, hogy az csak ~25.000 a revolver pedig ~32.000.
[ Szerkesztve ]
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz CsonkaImo #20434 üzenetére
igen,a forgalmazo is megerösitette,hogy uj,közép-europai kiadás.mindemben ugyanaz,felszereltség,csak a doboz belsö elrendezése más.( és a doboz tetőböl hiányzik a köszönő levél )
amugy ami "furcsa" volt,mikor felprobáltam...nincs kicsi fejem,de tul nagy se,de éppen hogy jo rám maxra széthuzva.éppen..
[ Szerkesztve ]
-
cellukx
tag
válasz sting2 #20432 üzenetére
Az ATH AD500x mivel nyitott, ezért nem jöhet szóba. Egy másik gyártóhoz már volt szerencsém, amely szintén nyitott kialakítású volt és elképesztő amit tudnak, de a mellettem ülők nem igen újongtak az örömtől, hogy velem együtt hallgatták a Metallica-t Így maradnak a zártak.
Azonban nem tudok dönteni, hogy a Creative Sound BlasterX H5, vagy a Kingston HyperX Revolver legyen.Tudnál/tok ebben egy kicsit segíteni?!
Előre is köszönöm!
Ui.: csak halkan megjegyezve, nekem még a Steelseries Siberia V2-t is ajánlották ismerősök.
-
CsonkaImo
addikt
válasz Dr_Senkihazi #20433 üzenetére
Igen, ezt már más is jelezte. Az újabb csomagolás költséghatékonyabb, de a lényeg nem változott.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
Üdv
Ma megjött a cloud2-öm (igy pár perc után brutál hangos,ezt vártam)
de...megnéztem rengeteg tesztet,kicsomagolos videot rola.ahogy ezt kibontottam,egyböl feltünt hogy más a dobozban az elrendezés,nincs a doboztetöben a kingstonos levél,stb...ez valami uj széria? "sporolosabb"?mert a tartozékok megvannak,csak kicsit puritánabb,pl a kis táska sincs már dobozban,hanem a doboz aljában van,és abban van pl az usb-s adapter,nem pedig a felsö szivacsba vágva....i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
cellukx
tag
Sziasztok!
Füles vásárlása előtt állok és szeretném a segítségetek kérni a megfelelő kiválasztásához.
Játék(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Nagyon mx.: 35.000Ft.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos(6) Milyen hangzást vársz?
Creative Sound Blaster Z-hez lenne(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Creative Sound Blaster ZElőre is köszönöm!
-
eris94
tag
Üdv! Van egy ATH M50 fejhallgatóm, mellyel alapvetően meg vagyok elégedve, de az a probléma áll fenn, hogy hosszabb gaming sessionök alatt nagyon melegít, illetve kényelmetlenné is válik. Ezért keresek gamingre egy elsősorban kényelmes headsetet.
Játék közben Discordon beszélgetni, háttérben zenét hallgatva
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg
30-40k körül gondolkozok max
Vezetékes inkább.
Mindenképp circumaural, a driver pedig jó lenne ha szintén nem érne hozzá a fülemhez (pl Logitech g430 szimpi volt ilyen szempontból, de nem tudom az mennyire ajánlott)
Mikrofonos
Igazából nem fontos a térhatás, nem játszom olyanokkal, ahol előnyt jelent hallani, hogy "honnan jönnek"
Inkább jack
Csak a pc-vel használnám, Xonar DGX van benne
Nincs semmi ilyesmi igényem, ha kicsit csicsás, az nem gáz. Mindenek előtt a legfontosabb a komfort (és hogy 1 év után ne menjen tönkre)A segítséget előre is köszönöm
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
fradi81
veterán
Sennheiser PC 8 USB
Aki megfizethető áron keres egy átlagos hangminőségű hedszetet játék+TS-re ami nem nyom, nem meleg és a mikrofonja is elég hangos és hátrahajtható, ez jó vétel 10 alatt. Mivel USB-s, így nem foglalja el a xonar D1 optikai kimenetét ami megmarad a hangfalaknak. Remélhetőleg ez is megszolgálja az árát mint az előd pc150 tette. A basszust be kell állítani a beállításokban mert alapból nem aktív. Egy nehéz műbőr 'gamer' füles után megváltás ilyet felvenni, az megy a levesbe, vagy meghagyom télre
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
LamaForce
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék vásárolni egy 5.1, avagy 7.1 fejhallgatót. Részben játékra, részben zenehallgatásra használnám. Egyedül counter strike-al játszom, illetve a zenei hangzásban sem vagyok túl igényes. Olyan fejhallgatót keresek, amely mindkettő tevékenységet kellően kielégíti és nem kerül többe mint kb. 30.000 Ft. Így kizárásos alapon jack dugós kellene, mikrofon nem szükséges, de szeretném ha én 32 éves fejjel az utcán is hordhatnám... Szóval nem kell csilli-villi "gamer". Köszi
-
-
cselt
senior tag
Sziasztok!
Mint sokan mások én is mikrofonos fejhallgatót keresek, de jöjjön is a kis kérdőív:
Szinte kizárólag játék, közben TS.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20-25k
Vezetékes
Circumaural
Mikrofonos
Stereo, bőven elég
Jack
Integrált hangkártya (asus p8z68-v lx)
Viszonylag nagy fülem és fejem van, ezért nagy legyen. Vettem már egy HyperX Cloud-ot, de sajna vissza kellett küldenem, mert fél óra után nyomta a fülemet és kényelmetlen volt.
Pioneer SE-MS5T-t nézegettem még, kényelmesebbnek tűnt mikor próbáltam, viszont nem tudom a mikrofonja mire lehet elég.Köszi!
-
kjanos
csendes tag
Nemsokára cserélni akarom a mostani fülesem és elég sok tesztet, valamint review-et olvastam. A HxperX Cloud 2 szinte mindenhol ott volt az élen. Úgyhogy, most nagyon affelé hajlok. Főként FPS játékokkal játszom. Neked milyen tapasztalod van a Cloud-al kapcsolatban?
-
iceQ!
addikt
válasz strynox #20416 üzenetére
Meg is rendeltem Kíváncsi vagyok hogy milyen. Remélem azért nem lesz kevés a basszus benne
-
strynox
tag
A Cloudban több a basszus, viszont szűkebb a tér. Valamint a Creative nekem sokkal kényelmesebb volt (kevésbé szorít és nagyobbak a kagylók. Plusz lecsatolható kábel, tehát, egyszerűen ki lehet cserélni, ha megtörne. A Tournament edition elvileg az eredeti javított változata, tehát azt érdemesebb venni. Én a hivatalos honlapról rendeltem, hogy a legújabb gyártmányból kapjak (~24 e Ft).
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz strynox #20414 üzenetére
Hiszek neked/nektek
Creative Sound BlasterX H5 ahogy nézem elég jó füles.
26ert nem is drága. Szerintem még ma megrendelem.[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
Én szerintem az általad felsorolt headsetek egy kaptafára mennek, szvsz mindegyik egy-egy darab fos, akár játékról, akár zenéről legyen szó. A basszus elnyom mindent és többnyire kényelmetlenek a kör alakú fülpárnák miatt. Ráadásul a mikrofon sem egy nagy szám, skypeos beszélgetésekhez szódával elmegy. Jobban teszed, ha egy rendes fejhallgatót, vagy egy rendes fejhallgatón alapuló gamer headsetet veszel. Én személy szerint a HyperX Cloudot, vagy a Creative Sound BlasterX H5-t javaslom a gamer headsetek kategóriáján belül.
-
iceQ!
addikt
válasz Dr_Senkihazi #20412 üzenetére
Zene, játék milyen?
Ja és melyik típust vette haverod?
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
egy cimborám most vette,2 hete kb (bár probáltam lebeszélni mikrofon miatt,régebbi tapasztalatok alapján) szerinte "jól szol",de csak játszik ő is,én is,ez meg ugye nagyon szubjektiv.neki lehet jo.
de most kénytelenek vagyunk hallgatni azt a förtelmet amit mikrofon cimszó alatt rászerelnek...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
iceQ!
addikt
válasz Dr_Senkihazi #20410 üzenetére
Valami infód van róla, hogy zene/játék hogy szól rajta?
Egyik ismerősöm mondta (kicsit kételkedem mindig a szavaiban, nem nagy műszaki zseni), hogy gyönyörű a hangzása. Erre lennék kíváncsi.Illetve mi a gond a kommunikációval bele?
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
E 3 fejes között gondolkodom. Játszásra és zenélésre egyaránt szeretném használni.
Melyiket érdemes megvenni?
RAZER Kraken 7.1 v2
Razer Kraken Pro V2
RAZER Kraken 7.1 ChromaKöszi a válaszokat
-
Speeedfire
félisten
válasz TESCO-Zsömle #20407 üzenetére
2 héten belül vissza tudod küldeni, ha nem jön be a hangja. Amúgy a hallgatózás mindenképp jó, akár áruház, akár kiállítás.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ez addig jó is, amíg haza tudod vinni és otthoni körülmények között kipróbálni a cuccost. Viszont amíg ez nem lehetségee, addig kénytelen vagy szakmai alapon meghozni a döntéstt, hogy vásárolsz-e. Ehhez kell tudni minél többet az aktuális termékről.
Egy fejhallgatónál egy zajos áruházban/kiállításon történő meghallgatás nem éppen reprezentatív teszt.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
macy
addikt
válasz TESCO-Zsömle #20405 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy nem értek hozzá, vagy tetszik amit hallok vagy nem. Az hogy mi van benne nem nagyon izgat
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest